Sıfır Araç Teklifi Alanlar

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan erkan163
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Şu an internet aleminde

2.241 e tesla alıcam / alıyorum/ almak üzereyim diyen pek göremiyorum??

1.870 iken karaborsa vardı??

Diger markaların elektriklilerini de konuşan hiç yok gibi.

Tesla model Y juniperi aynı donanımla 1,4
140 hp benzinli mi getirseler?

Ağırlıkta hoooppp 2000 kg den 1550 kg ye düşer ....uçar kaçar
Envanterden araç alma olayı zor bulaşmayım dediğinizde, 0 ama x bir galeriden alayım hemen teslim alırım dediğinizde bazı galeriler ilanda yazan fiyattan 100-200 fazlasını teklif ediyor ve işine gelirse diyor.

Piyasa da dönen fiyat liste fiyatının 100 ile 300k fazlası. Garip olan ilanlarda yazan fiyat için aradığınızda fiyat fazlasını teklif ediyorlar bazıları. Tıpkı 2023 de aksesuar fiyatı istenmesi gibi bir durum. Yani 2241 e bulan yine şanslı.

Olan yine biniciye oluyor, al satçılar yolunu buluyor bir şekilde.

Son düzenleme:

Film kaplanmış bir kaporta parcasında

Boya ölçumü nasıl yapılıyor ? Ya da
yapılabiliyormu ?

Ben filmi bir aracı expertize soktugumda net deger/sonuç isterim

Sonuç?

Filmli araba satmam/almam

Araba anadan doğma çıplak olsun. Boyasını net ölçelim
golf almadan önce 6 ay her gün ikinci el ilanlarına baktım, ppf kaplı yazan ilanı direk kapatıyordum
eksper ppfli aracın boyasına bakamıyor, ppfli alsan sökerken geride boya hasarı bırakma ihtimali var

Togg T10F eylülde ön siparişe açılacak.
4,8 metreyi aşan uzunluğu ve büyük batarya seçeneğinde 600 kilometrelik menziliyle dikkat çeken Togg T10F fiyat olarak T10X'in 1,8 milyon liralık başlangıç seviyesinin altında kalacak.
52,4 kWh batarya ile ~370 kilometre menzile ulaşması beklenen yerli otomobil, %25 ÖTV yüzünden maalesef en iyi ihtimalle 1,6 milyon lira seviyesinden satışa sunulabilecek.
Tek şarjla 600 kilometreyi aşacak uzun menzil T10F'nin ise V1 donanım versiyonuyla 2 milyon lira sınırında fiyatlanacağı tahmin ediliyor.
Eylülde Togg deneyim merkezlerinde müşterilerin beğenisine sunulacak olan T10F, ardından ön siparişe açılacak.
Dolubatarya

1755116578576.png

Togg T10F eylülde ön siparişe açılacak.
4,8 metreyi aşan uzunluğu ve büyük batarya seçeneğinde 600 kilometrelik menziliyle dikkat çeken Togg T10F fiyat olarak T10X'in 1,8 milyon liralık başlangıç seviyesinin altında kalacak.
52,4 kWh batarya ile ~370 kilometre menzile ulaşması beklenen yerli otomobil, %25 ÖTV yüzünden maalesef en iyi ihtimalle 1,6 milyon lira seviyesinden satışa sunulabilecek.
Tek şarjla 600 kilometreyi aşacak uzun menzil T10F'nin ise V1 donanım versiyonuyla 2 milyon lira sınırında fiyatlanacağı tahmin ediliyor.
Eylülde Togg deneyim merkezlerinde müşterilerin beğenisine sunulacak olan T10F, ardından ön siparişe açılacak.
Dolubatarya

1755116578576.png
Alacaklara t10x deki gibi yazılım sorunlarıyla mutluluklar dilerim. 2-3 seneye oturur yine yazılımı merak etmeyin

Yine

Elimizde araç yok / gelmiyor / Kalmadı/ ekime kadar gelmeyecek modlarına girdiler.

YENİ Araba denen şeyi dil altı hipertansiyon hapı olarak görene az bile bu fiyatlar.

Binin kardesim eski arabanıza ! yenisini almazsanız ölecekmisiniz ?

Life golf 5 milyon olsada ?Halen Alanları bi seyretsek zevkle!

O değil de

Phev Golf
Phev Tayron
Phev Tiguan

Bu arabalar Ağustos'ta gelmiyor muydu??? Nerde bu arabalar

Ankara doğuş, Ankara eskihisar siyah renk varmış 1889 dedi

bazı bayiler metalik renk için 1990 fiyat veriyor ama Osman İpek youtube kanalında kocaeli bayisinde metalik renk 1960 bilgisi vermişti videoda. Donanımhaber de bir bayinin buz mavisi için 1935 dediğini yazmış nasıl bu kadar fark edebiliyor.

Geri