Sıfır Araç Teklifi Alanlar

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan erkan163
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Mantıklı olan LR modeli değil mi ?
Paylaştığınız fiyatlar ötv güncellemesi öncesindeki vergisiz fiyatlar üzerinden yeni ötv'li fiyatların tahminiydi. Tesla vergisiz fiyatlara zam yaparak LR başlangıç fiyatını 3225 tl yaptı. Tesla'nın yayınladığı fiyatları paylaştım.

Paylaştığınız fiyatlar ötv güncellemesi öncesindeki vergisiz fiyatlar üzerinden yeni ötv'li fiyatların tahminiydi. Tesla vergisiz fiyatlara zam yaparak LR başlangıç fiyatını 3225 tl yaptı. Tesla'nın yayınladığı fiyatları paylaştım.
Sitelerinde güncelleme yapmamışlar o halde. Teşekkürler

Son günlerde Trock Life ya da Style paket fiyatı alan var mı ?

Troc life almak mantıklı mı acaba yakın zamanda kampanya bitişi ve zam ile %90 dilime geçme sonucu kârlı olabilir mi yoksa yeni kasa çıkınca pabucu dama mı atılır

Troc life almak mantıklı mı acaba yakın zamanda kampanya bitişi ve zam ile %90 dilime geçme sonucu kârlı olabilir mi yoksa yeni kasa çıkınca pabucu dama mı atılır
Aradaki 50-100 bin fark ile Golf bence çok daha mantıklı.

Golf donanım olarak daha iyi, sürüş hissiyatı yalıtım vb. konularda da daha iyi.

T-roc sırf SUV formu sebebiyle haketmedigi para isteniyor. Golften tek artısı yüksek tavan. Boyun 1.90 değilse bence gereksiz.

Golf donanım olarak daha iyi, sürüş hissiyatı yalıtım vb. konularda da daha iyi.

T-roc sırf SUV formu sebebiyle haketmedigi para isteniyor. Golften tek artısı yüksek tavan. Boyun 1.90 değilse bence gereksiz.
Hocam aslında golfe göre tercih nedenim 116 beygir olayı. Yani saçmalık 1.5 150 beygir daha cezbedici geliyor. Birde bagaj hacmi ve arka koltuk kısmı daha geniş olur diye.

mantikli alinir

Mantikli alinir, amaclari zaten ithal araclari zamanla hepsini %100e cekmek

Geri