Sıfır Araç Teklifi Alanlar

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan erkan163
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Tam emin olamadım ama donanımlarına baktığımda Life paket Golf ile çok kritik bir fark göremedim ben mi atlıyorum bir şeyleri acaba. Sunroof, yağlı tip 6 ileri DSG ve bağımsız süspansiyon en kritik farklar sanki. Onun dışında ecoled far geliyor. park sensörü geri görüş kamerası gibi life ile benzer donanımlar var gibi gördüm.
Golf’de ekstra olarak yarı otonom sürüş travel asist var, bu da önemli bir özellik.

Tam emin olamadım ama donanımlarına baktığımda Life paket Golf ile çok kritik bir fark göremedim ben mi atlıyorum bir şeyleri acaba. Sunroof, yağlı tip 6 ileri DSG ve bağımsız süspansiyon en kritik farklar sanki. Onun dışında ecoled far geliyor. park sensörü geri görüş kamerası gibi life ile benzer donanımlar var gibi gördüm.
Şehir içi ağırlıklı ise Leon iş yapar.

Uzun yol ağırlıklı ise Golf.

Dediğiniz gibi. Islak kavrama, eTSI dan kurtulma avantajı, sunroff, bağımsız süspansiyon, 150 beygirlik motor en büyük artılar.

Kullanıma bağlı. Golf hemen satilir o kesin

Yıl sonunda 2 milyon TL'nin altında araç kalmayacağını daha önce söylemiştim.
O günler ne yazık ki hızla yaklaşıyor.
Ama yine de cuma namazından sonra bu mesajı okuyup “O paralara araç alınmaz” diyenler olacaktır, biliyorum.
Neyse, herkes için hayırlısı olsun.

Bugün araç almasam, tuvalet kâğıdı alırım; çünkü 6 ay sonra ona da zam gelir. Öyle bir ekonomik ortamdayız.
Tesla Model Y Sr 1 yildan fazladir ayni fiyata satiliyor.
Keza Togg T10x 1 yildir ayni fiyat.

Dogusun surekli son arac, kampanya bitti, otv artti camura yatti o bayide su para bu bayii de bu fiyat, euro artti zam, euro artmadi yine zam gibi bitmek bilmeyen satis politikasina domalmak icin tabi ki hep son firsatlar. Durmayin kosun alin bu zevkten mahrum kalmayin ;)

Dogusun surekli son arac, kampanya bitti, otv artti camura yatti o bayide su para bu bayii de bu fiyat, euro artti zam, euro artmadi yine zam gibi bitmek bilmeyen satis politikasina domalmak icin tabi ki hep son firsatlar. Durmayin kosun alin bu zevkten mahrum kalmayin ;)
Benden bile ağır yazmışsınız??
Çok kızmışsınız hocam vw-Tr ye
Neden ki acaba ?

Helal olsun

Aynen aras kargo 😂

Geri