Sıfır Araç Teklifi Alanlar

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan erkan163
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bu kaputu açınca sağ taraftaki phev teçhizatları aşkına legal garanti/iyi niyet garantisi/garanti uzatma hikayeleriyle yetkili servisler araç sahiplerini iyi yolacak yine.

Zorunlu yetkili servis bağımlılığı!!!

Benim ustam dahil hicbir sanayi ustası PHEV motor görmedi hayatında. + Phev ekipmanlarına ait yedek parcalarda sanayide yok henüz .

Yakıttan ettigin tasarrufu git yetkiliye teslim et her yıl periyodik bakımlarda+arızalarda.

Ceyrek porsiyon elektrikli araç phev / hibrit falan?

Elektrige ya tam gecerim ya hiç geçmem

Life golf teklifi alan varmı?

Kampanyalı 1900 de ısrar mı ediyorlar halen?

Ben 1800 e aldım diyene hayırlı olsun denir !!!

Fazlası yine aylardır ilk 40 a giremeyen golf aylık satış rakamlarına denk gelir.

Avrupada 1 numara
Tr de 41 inci

Yıllardır elimdeki Son araç, son araç diye diye sonuncu oldular

Kıskandım. Keşke şundan olsa tam benlik şehir içi elektrikli, şehir dışı Golf yalıtımı ve konforu mükemmel kombo.

Adamlar Golf GTE getirmiş yurt dışından

https://shbd.io/s/wq2KWc2C

Sadece fiyata bakın :)

Yurt dışından getirdiği için böyle biliyorum ama kim neden alır ki bu fiyata

https://shbd.io/s/wq2KWc2C

Sadece fiyata bakın :)

Yurt dışından getirdiği için böyle biliyorum ama kim neden alır ki bu fiyata
Bunu dogus begendi :)
Muadili cupra 2 milyon bile degilken . Ne diyelim siraya girelim. Tasarruflu arac. sonucta. 1000 yilda benzinliye gore kara gecermiyiz ki.

Teklif : avek

Golf life 1890 (beyaz)

1800 lü rakam telaffuz edelim , algı yaratalım demişler.

Bu arabanın iyi iş çıkardım helal paramla helal fiyata aldım denicek fiyatı net : 1800 dür. Fazlası zarar ziyandır

Yakın zamanda Leon 1.5eHybrid için fiyat alan oldu mu, ilanlarda sadece 12 tane var, 1.900-2.000 yazmışlar, fiyatına göre çok mantıklı geliyor.

Yakın zamanda Leon 1.5eHybrid için fiyat alan oldu mu, ilanlarda sadece 12 tane var, 1.900-2.000 yazmışlar, fiyatına göre çok mantıklı geliyor.
Turuncu sitede geçen hafta 1930 tl fiyat paylaşılmış. Küçültülmüş bagaj ve standart led farı biraz soru işareti gibi. Tabi yarına bu fiyatlar da ucuz kalır, ülkede her şey belirsiz.

Turuncu sitede geçen hafta 1930 tl fiyat paylaşılmış. Küçültülmüş bagaj ve standart led farı biraz soru işareti gibi. Tabi yarına bu fiyatlar da ucuz kalır, ülkede her şey belirsiz.
Evet hala ilanda o araç, yaklaşık 2M bandında bana mantıklı gibi gelmişti açıkcası.
VZ line Leon 2.300-400 üstelik 1.5eTsi 150hp, bu araç aynı araç daha uygun ve daha güçlü gelmesi çekti beni.

youtuber'ın gazladığı arabayı nasıl 0 diye satıyorlar, alan adam bunu görünce ne hissdecek?
Zaten 0 km de olmuyor hiçbir araç.

Ben aldığımda 10km idi benimki

Geri