- İsim
- ㅤ
- Araç
- Golf 8.5 Impression
Benim impression da ön arka var nasıl yok
Demin menemen yedim, domatesi ve salçasını fazla koymuşum o da kötü oldu.
Konu yine salça oldu.
Hocam 2. El 0 lar bile satilmiyorken suan dogus biraz getirmez onu yaz ortalarına sonuna doğru belkiArkadaşlar golf 8.5 impressıon paket 0 için bayileri arıyorum ama hiç bir bayide yok 0 teklifi alan oldu mu bulamadım aracı bulsam alacağım
Vw Golf icin bu ay kampanya yapmis. Golf bekleyenler bayileri arasin
abi ilk okurken birden o fiyatlara düşürdüler sandımGolf life 1720
Golf style 1930
Kampanya böyle olacaksa adına kampanya denir.
masa başında Halen kerizleme tiyotraları yapıyorlarsa bosuna
Masaya oturuyorsun
alıyo hesap makinesini eline life golfün liste fiyatı 2.280.000 den karekök türev integral limit alıyo pi (3,14) le çarpıyo obebini okekine bölüp bu fiyat olur diyo
Kardeşim 2.280.000 diye bi fiyat YOKKK! yok hükmünde .
Git babanı kerizle !!!!
bugün her şeye zam günü anlaşılan.Zam gelmis sanirim
Bende aynen okurken fiyatları ciddi sandımabi ilk okurken birden o fiyatlara düşürdüler sandım![]()
Bende öyle sandımabi ilk okurken birden o fiyatlara düşürdüler sandım![]()
Sabah arabam com trink sata gireyim dedim fiyat ne verecek diye. 1330 lira verdi 4500 km deki impressiona, yaz sonu elektrikli araca gecmek icin satarim diyordum ama piyasasi buysa daha binerim daha iyi acikcasi, clio olmus 1300-1400 lira..Zam gelmis sanirim
Sabah arabam com trink sata gireyim dedim fiyat ne verecek diye. 1330 lira verdi 4500 km deki impressiona, yaz sonu elektrikli araca gecmek icin satarim diyordum ama piyasasi buysa daha binerim daha iyi acikcasi, clio olmus 1300-1400 lira..