Sıfır Araç Teklifi Alanlar

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan erkan163
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Haftasonu Doğuş oto'daydım baya da kalabalıktı. Herkes yine SUV modellerinde içine bakmak için sıra bekliyordu. Showroom'a golf life paket getirmişler şaşırdım ama yüzüne bakan yoktu tabii.
t-roc ve taigo'larda kampanya var. taigoda hatta 2-3 aydır ciddi kampanya yapıyor. daha çok bakılan ve satılan modeller onlar zaten.

şu an vw'nin liste fiyatlarında çok rahat %10 fazlalık var, önümüzdeki aylarda diğer modeller de kampanya yapacaktır.

Ah bu bizim milletteki SUV sevdası...

SUV lerin kayda değer tek bı artısı da yok. Golf ü yerden 3 santim kaldır 500 bin lira fazlaya Tiguan diye sat. Ne güzel hayat
Sadece ülkemizde değil hocam avrupa ve dünyada suv-suvcuk modellerine olan talep yıllar geçtikçe arttı. Bu talepten dolayı da zaten Troc, Tcross ve Taigo gibi modeller çıkardı VW. Avrupada 2.0 motordan %220 gibi fahiş bir vergi alınmıyor olmasına rağmen avrupalılar 1.0 veya 2.0 motorlu suv tercih ediyor.

Almanya'da 1.5 eTSI 150hp Golf Rline 38.455 euro, aynı motor seçenekli Troc Rline 39.585 euro. Bu fiyatlara rağmen bizde malum firma 2070 liraya Troc Rline satarken Golf Life için 2000 lira gibi komik bir fiyat veriyor. Manueli de getirmiyor. Bu kadar saçma bir satış stratejisi olamaz.

Ekli dosyalar

• 1750269309324.png
    1750269309324.png
    664.6 KB · Görüntüleme: 22
  • 1750269369880.png
    1750269369880.png
    390.4 KB · Görüntüleme: 22
Sadece ülkemizde değil hocam avrupa ve dünyada suv-suvcuk modellerine olan talep yıllar geçtikçe arttı. Bu talepten dolayı da zaten Troc, Tcross ve Taigo gibi modeller çıkardı VW. Avrupada 2.0 motordan %220 gibi fahiş bir vergi alınmıyor olmasına rağmen avrupalılar 1.0 veya 2.0 motorlu suv tercih ediyor.

Almanya'da 1.5 eTSI 150hp Golf Rline 38.455 euro, aynı motor seçenekli Troc Rline 39.585 euro. Bu fiyatlara rağmen bizde malum firma 2070 liraya Troc Rline satarken Golf Life için 2000 lira gibi komik bir fiyat veriyor. Manueli de getirmiyor. Bu kadar saçma bir satış stratejisi olamaz.
Bende impression var ama life in manueli gelse kesin alırdım. Life ve ya Style Manuel Golf. Hayali bile çok güzel. Gelse bahsine varım çok giderdi. Hem eTSI teknolojisi hem dsg parasından kurtuluyorsun. Bu ikisi deli para koyuyor zaten. Yoksa iki ambiyans ışığı ne kadar para koyabilir?

Ülkemizdeki satış stratejisi gerçekten berbat. Vergiler olmasa da 2.0 motorlara binebilseydik keşke

Güncel alıntı fiyat teklifleri

Arona FR plus 1535 / FR premium 1560 tl
Ateca Exp. Plus (Cam tavan, otm. park) 2095 tl

Cupra Born 1700 tl

Tcross Life 1562, Style 1680 tl
T-Roc Life 1740 tl

Kamiq Monte Carlo 2100
Karoq Premium 2500
Fabia 1.0 Premium 1500

Citroen E-C4 1410 tl
E-C3 Aircross 1270 tl
e-C4X Max 1470

Peugeot e-2008 Allure cam tavan + kablosuz şarj 1400 tl
e-308 gt 1450 tl

clio evo 1290 tl

Egea easy manuel 995
Egea urban dizel otm 1525
Megane touch 1525
Dacia stapway otm 1215

Byd Dolphin 1365 tl

Güncel alıntı fiyat teklifleri

Arona FR plus 1535 / FR premium 1560 tl
Ateca Exp. Plus (Cam tavan, otm. park) 2095 tl

Cupra Born 1700 tl

Tcross Life 1562, Style 1680 tl
T-Roc Life 1740 tl

Kamiq Monte Carlo 2100
Karoq Premium 2500
Fabia 1.0 Premium 1500

Citroen E-C4 1410 tl
E-C3 Aircross 1270 tl
e-C4X Max 1470

Peugeot e-2008 Allure cam tavan + kablosuz şarj 1400 tl
e-308 gt 1450 tl

clio evo 1290 tl

Egea easy manuel 995
Egea urban dizel otm 1525
Megane touch 1525
Dacia stapway otm 1215

Byd Dolphin 1365 tl
Karoq premium mu prestige mi? Premium ise bu fiyata karoq alan var mı?

Arkadaşlar selam aklımdayken yazayım arkadaşım için sordum telefonla 1566₺ taigo life özön otomotiv araçlar haftaya geliyormuş.

Bmw X1 xline 18jant 3490tl + meslek indirimi yapiyor dr vb.

Vw her ay zam yapip dursun sadece x1 modelinin tek basina tiguan ve tayron toplamindan fazla arac satiyor.

Geri görüş kamerası kullananlara hayretle bakıyorum. Sensör zaten ötüyor. Kaldı ki ekranda ne kadar yer olduğunu da gösteriyor. Çok şükür dikiz aynam var.

Lafım meclisten dışarı bu arada öyle görünce aklıma geldi kimse üzerine alınmasın. Burdakiler acemi şoförler değil. Özellik istiyorlar sadece.

Geçenlerde 2 hanfendididen biri parkederken indi kamerayı sildiler öyle park edemediler. Evet edemediler. Park etmek için indi kamerayı sildi trafiği mahvetti. Böylelerine laf

Geri görüş kamerası kullananlara hayretle bakıyorum. Sensör zaten ötüyor. Kaldı ki ekranda ne kadar yer olduğunu da gösteriyor. Çok şükür dikiz aynam var.

Lafım meclisten dışarı bu arada öyle görünce aklıma geldi kimse üzerine alınmasın. Burdakiler acemi şoförler değil. Özellik istiyorlar sadece.

Geçenlerde 2 hanfendididen biri parkederken indi kamerayı sildiler öyle park edemediler. Evet edemediler. Park etmek için indi kamerayı sildi trafiği mahvetti. Böylelerine laf
Hocam Allah korusun bir çocuk geçer, park sensörü ötmesine fırsat kalmadan çarparız, düşer yere, hiçbirşey olmasa bile o anki verdiği endişe korku bile yeter.

Ayrıca 180 derece geri görüş desteği olan kameralarda, parktan yola geri geri çıkarken yandaki araçlardan siz hiçbir şey göremezken geri görüş kameranız konumu gereği çok net fikir veriyor.

Sadece araç olarak düşünmemek lazım, trafik sadece motorlu araçlardan değil, bisiklet motorsiklet, yayalar ve hayvan dostlarımızdan da oluşmakta. Trafik kültürü olmayan çoğu kişi araçların arkasından önünden geçerken manevra yapma ihtimalini düşünmeden güvenli mesafe bırakmadan ve aracın hareket etme ihtimalini hesaba katmadan hareket ediyorlar.

Değil tek arka kamera, 4 yönü de gören 360 kameraların her markada yaygınlaşması standart donanım haline gelmesi lazım.
Aracın önü arkası sağı solu hiçbir kör nokta kalmıyor. 1 yıldan fazladır kullanıyorum faydası çok eksiği yok diyebilirim.

Hocam Allah korusun bir çocuk geçer, park sensörü ötmesine fırsat kalmadan çarparız, düşer yere, hiçbirşey olmasa bile o anki verdiği endişe korku bile yeter.

Ayrıca 180 derece geri görüş desteği olan kameralarda, parktan yola geri geri çıkarken yandaki araçlardan siz hiçbir şey göremezken geri görüş kameranız konumu gereği çok net fikir veriyor.

Sadece araç olarak düşünmemek lazım, trafik sadece motorlu araçlardan değil, bisiklet motorsiklet, yayalar ve hayvan dostlarımızdan da oluşmakta. Trafik kültürü olmayan çoğu kişi araçların arkasından önünden geçerken manevra yapma ihtimalini düşünmeden güvenli mesafe bırakmadan ve aracın hareket etme ihtimalini hesaba katmadan hareket ediyorlar.

Değil tek arka kamera, 4 yönü de gören 360 kameraların her markada yaygınlaşması standart donanım haline gelmesi lazım.
Aracın önü arkası sağı solu hiçbir kör nokta kalmıyor. 1 yıldan fazladır kullanıyorum faydası çok eksiği yok diyebilirim.
Evet dediğiniz de kesinlikle mantıklı.

Ama park sensörü çocuğu da ötüyor hatta dibinde ise kendi durduruyor arabayı.

Ayriyeten ben çocuk olan yerlerde çocuklar Park edeceğim arkama geçmeyin diye uyarıyorum. Hatta mümkünse kendime yardım ettiriyorum 😁. Hepsini kaldırıma topluyorum bana tarif edin diyorum ki ben görmeden arkamda falan kalmasınlar. Onlar tarif ediyor da Park ediyormuş gibi yapıyorum.

180 değil ama 360 harbi çok büyük nimet. Ona tek lafım yok video oyunu gibi çok güzel özellik

2025 yilinda geri gorus kamerasina da gereksiz donanim demezsin yaa.

2023 yılında bile (mk8) impression golfleri park sensörsüz üreten vw e yuhhhhh çekelim bi !!!!!

Şükredelim vw- Ag 1970 lerde tosbagaların bazı serilerini sağ dikiz aynasız üretmisti.

Mk8 impressionlarda allahtan dabıl sağ sol ayna var. (Allah razı olsun)

Screenshot_2025-06-21-21-07-40-627_com.sahibinden.jpgScreenshot_2025-06-21-21-06-05-784_com.sahibinden.jpg

Geri