Sıfır Araç Teklifi Alanlar

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan erkan163
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Kapıdan, kapı esiklerinden geliyor hocam yogun sekilde fitillerden mi onu bilmiyorum ama..

2011 jetta -2012 golften sonra bu 3. Vag, passat vs diger yeni nesil vaglarda var mi merak ediyorum acikcasi..

Yani aldigimdan beri 6 aydir hic yikamadim acikcasi daha🙈
Kirle trim sesinin alakasi var midir bilmiyorum ama denerim..

Elestirelim ki duzeltsinler hocam, az paralar bağlamiyoruz, liste fiyatina 1830 yazdiklari araba, ben olcusuzluk oldugunu düşünmüyorum açıkçası :)
Yıkamamanız etkiler fakat yıkamak da geçici bir çözüm. 2-3 gün sonra tekrar başlıyor

Yıkamamanız etkiler fakat yıkamak da geçici bir çözüm. 2-3 gün sonra tekrar başlıyor
Bu ses fitilin içinde biriken toz ve kirden kaynaklanıyor.

Temiz ıslak bezle bastırarak fitil aralarını silin kesinlikle gelmiyor.
1 ay yıkamadan biniyorum sesten eser yok.

Özellikle kasislerden geçerken geliyordu. Şimdi hiç kalmadı. Tekrarda etmedi yani.
Dediğimi yaparsanız düzeldiğini göreceksiniz.

Kapıdan, kapı esiklerinden geliyor hocam yogun sekilde fitillerden mi onu bilmiyorum ama..

2011 jetta -2012 golften sonra bu 3. Vag, passat vs diger yeni nesil vaglarda var mi merak ediyorum acikcasi..

Yani aldigimdan beri 6 aydir hic yikamadim acikcasi daha🙈
Kirle trim sesinin alakasi var midir bilmiyorum ama denerim..

Elestirelim ki duzeltsinler hocam, az paralar bağlamiyoruz, liste fiyatina 1830 yazdiklari araba, ben olcusuzluk oldugunu düşünmüyorum açıkçası :)
6 ay yıkamıyor musunuz😮😰

Ben 1 hafta yıkamasam çöp oluyor beyaz olmasina rağmen. Yaşadığım yerle mi alakalı karşı kaldırım full ağaç mezarlık var çünkü.

6 ay yıkamıyor musunuz😮😰

Ben 1 hafta yıkamasam çöp oluyor beyaz olmasina rağmen. Yaşadığım yerle mi alakalı karşı kaldırım full ağaç mezarlık var çünkü.
Dogrudur hocam yilda 1-2 dir yikadigim, yikatsam da sehrin icinde 2 gunde ayni hale geliyor zaten, belediyelerimiz sağolsun insaat santiyesi gibi her yer (izmir-bornova), e bi arac yikatma da olmus 400-500 lira..

Konuya sıfır araç teklifi alanlar diye giriyorum ama sıfır araç fiyatlarından başka her şeyi yazıyor kaç sayfa okudum fiyat yazmıyor ya konu biraz amacından dışarı çıktı galiba
Sizin aldığınız teklifler nelerdir?

Bu forumda biraz alakasız olabilir ama bmw 320 için fiyat alan var mıdır?Reklam çıktı önüme indirim diye galiba, ama alışkanlıktan geçtim direkt okuyamadım reklamı

Opel Frontera Elektrikli 1.295.000 tl
Kayseri bayii

İlgilendiğimden değil de, önüme reklamı çıktı.

Geri