Silecek önerileriniz?

Hayırlısı olsun, bu devirde 695 lira silecek için oldukça uygun.
Teşekkürler, eco alana kadar dışarıda swf takarım diyordum. Ama şu swf ile ilgili son yazılanlar aklıma geldi, bir de son kullandığım eco silecek 3 sene bile dayanıp kullandığım sürede sorun yaratmayınca alıp kenara koyayım dedim. Eco olmayan denk gelse onu tercih edecektim.

Teşekkürler, eco alana kadar dışarıda swf takarım diyordum. Ama şu swf ile ilgili son yazılanlar aklıma geldi, bir de son kullandığım eco silecek 3 sene bile dayanıp kullandığım sürede sorun yaratmayınca alıp kenara koyayım dedim. Eco olmayan denk gelse onu tercih edecektim.
Yetkili serviste takılan sileceklerin üreticisi kutuda falan yazıyor mu ? Son olarak aldığım SWF Das Original sileceklerde kötü bir deneyim yaşadım ve SWF’nin orijinal üretici olduğu söyleniyordu tabi hâlâ daha üretici ise. Ayrıca aracımı yetkili servise götürmüyorum ama bi silecek almaya gidebilirim belki.

Yetkili serviste takılan sileceklerin üreticisi kutuda falan yazıyor mu ? Son olarak aldığım SWF Das Original sileceklerde kötü bir deneyim yaşadım ve SWF’nin orijinal üretici olduğu söyleniyordu tabi hâlâ daha üretici ise. Ayrıca aracımı yetkili servise götürmüyorum ama bi silecek almaya gidebilirim belki.
Hiç bir araç üreticisinde sileceğin kutusunda markası yazmaz, Orjinal Sileceklerin (Made in Belgium) olduğunu hatırlıyorum,

Sadece silecek almaya giderseniz pahalı olur, indirimden yararlanamazsınız, ama fren hidrolik sıvısı değişimi veya buji değişimi gibi bir işlem yaptırırsanız, %20-30 arası Zubizu indiriminden yararlanırsınız, hem sileceklerde hemde yaptırdığınız işlemde ve işçiliğinde indirim uygulanır,

Golf 7 ve 8 için orjinal silecek parça kodu:
5G1 998 002

Yetkili servis silecekleri 1 yıl içerisinde hala ses sorunu yapıyor mu merak ediyorum.

Çoğu sıfır araç alan kullanıcılar üstünde ki sileceklerden şikayetçi.

Artık bir daha ki sefere alırsınız hocam, Aklınızda olsun ellerinde yoksa bakımdan 1-2 gün öncesinde kendilerine söylerseniz (yedek parça bölümüne) ana depodan getirirler.

Yetkili servis silecekleri 1 yıl içerisinde hala ses sorunu yapıyor mu merak ediyorum.

Çoğu sıfır araç alan kullanıcılar üstünde ki sileceklerden şikayetçi.
Sıfır araç alanların sileceklerinin kalitesinden şüpheliyim,

Aynı şey hava filtresi içinde geçerli, sıfır km araca fabrikanın taktığı hava filtresinin markası belli değil, üzerinde hiç bişey yazmıyor, Ama aynı araca yetkili servis bakımda (VW logolu Mahle marka) hava filtresi takıyor, yani bakımda 1. kalite filtre takılıyor, ama fabrikadan nasıl olsa sıfır araç ilk seferden birşey olmaz diye ve sıfır km aracın filtre kutusunu söküp hiç kimse içindeki filtrenin markasına bakmaz yahu diyerekten adı sanı belli olmayan no-name bir filtre takıyorlar,

Yani sıfır km araçlarda alan kişilerin yağ seviyesinin uyarı vermesi gibi, fabrika maliyeti düşürmek için 200-300 ml. eksik yağ dolumu yapması gibi, bu sileceklerde de aynı yöntemi uyguluyor olabilir. Ama serviste satılanlar yine 1. sınıf kaliteli olması gibi..

@thelordof yani özetlersek maliyeti düşürmek için sıfır km araçta fabrikada düşük kalite, yetkili serviste 1. kalite gibi

@thelordof yani özetlersek maliyeti düşürmek için sıfır km araçta fabrikada düşük kalite, yetkili serviste 1. kalite gibi
Fabrikada sarf malzemeden böyle çalışıyorlarsa büyük sıkıntı.

Yetkili servisten Arka silecek alınca neden poşetli geliyor acaba, kutuya koyunca maliyet artar düşüncesi gibi mi? Kutuda hasar görmeden gelmiş oluyor.

Serviste ön silecek eco olmayan serisi ellerinde kalmadığı için mecbur eco aldım(jzw), economy yazan kutuyla geldi.

Arka silecek ise normal olanı aldım ve poşette geldi, kutu vs yoktu.

Güncel fiyat olarak Golf7 için jzw kodlu eco ön silecek indirimle 695TL, arka eco olmayan silecek 295 TL ye geldi.
Yağmurlar başlayınca sessizlik performans güncellemesi yaparsanız sevinirim hocam. Aralık bakımında arka sileceği o zaman yetkili servisten değiştirme niyetim var.

Fabrikada sarf malzemeden böyle çalışıyorlarsa büyük sıkıntı.

Yetkili servisten Arka silecek alınca neden poşetli geliyor acaba, kutuya koyunca maliyet artar düşüncesi gibi mi? Kutuda hasar görmeden gelmiş oluyor.
Uzun yıllardır poşet içinde geliyor,

poşet içinde gelmesi nedeniyle hasar görmesi çok zor, çünkü böyle parçalar 50’li adet veya 100 ‘lü olarak büyük vw karton kolisi içinde gelir.

Hocam paketlerde parça kodları yazıyor sadece. Kodlarla bir marka detayına çıkılıyorsa bilemiyorum ama.
1000093040.jpg1000093041.jpg
Artık bir daha ki sefere alırsınız hocam, Aklınızda olsun ellerinde yoksa bakımdan 1-2 gün öncesinde kendilerine söylerseniz (yedek parça bölümüne) ana depodan getirirler.
Silecekleri ekletmek hiç aklımda yoktu aslında ama keşke önceden sipariş verseydim. Bu haliyle bile 400-450 TL indirim uygulandı.
Tam kış başladığında takarım diye silecekleri takmadan araç içine bırakın dedim, işçilik ücreti yazmıyoruz ama yine de isterseniz takabiliriz dediler. Sonrasında alacaklar için işçilik ücret detayı da paylaşmış olayım dedim, belki birilerinin işine yarar.

Yağmurlar başlayınca sessizlik performans güncellemesi yaparsanız sevinirim hocam. Aralık bakımında arka sileceği o zaman yetkili servisten değiştirme niyetim var.
Tabii hocam, 1 1.5 aya değiştiririm diye düşünüyorum. Özellikle arka silecek sanki daha cazip serviste. Ön sileceklerde vw eco ile swf hemen hemen aynı fiyatken, arka sileceklerde standart vw ile swf arka hemen hemen aynı fiyata geliyor(arka silecek için eco var mı bilemiyorum).

Hocam paketlerde parça kodları yazıyor sadece. Kodlarla bir marka detayına çıkılıyorsa bilemiyorum ama.

Silecekleri ekletmek hiç aklımda yoktu aslında ama keşke önceden sipariş verseydim. Bu haliyle bile 400-450 TL indirim uygulandı.
Tam kış başladığında takarım diye silecekleri takmadan araç içine bırakın dedim, işçilik ücreti yazmıyoruz ama yine de isterseniz takabiliriz dediler. Sonrasında alacaklar için işçilik ücret detayı da paylaşmış olayım dedim, belki birilerinin işine yarar.
Eco seri sileceklerde kutunun üzerinde üretim yeri yazıyor mu hocam..?

Arka silecekler eko seri değil, orjinal silecek, ve resimden de görüleceği poşetin üzerindeki etikette üzere üretim tarihi de yazıyor :)

Silecekler için işçilik ücreti yazmasalar bile asla taktırmayınız, iyiki taktımamışsınız. Kutuyu ilk açan siz olun hocam.

Ben o servislerde ne çakallıklar dönüyor bazen şahit oluyorum.. ondan dolayı kutuyu ilk açan siz olun.

Yakın tarihli olması iyiymiş.

Bosch Silecek VW (VOLKSWAGEN) Golf 7 (2012 - 2021)#A863S - [650/450 mm]

bu ürünü alacağım ben de... şuankiler baya sıkıntı. fiyat güzel görünüyor.2025 üretimiymiş.

Geri