Silecek önerileriniz?

Silikonlu cam suyu dediğin evlerde lullandığımız mı yoksa araç için özel mi...
Yok hocam bu marketlerde satilan silikon cam temizleme spreyi gecen garajda gordum yarim vardi sisede dur dedum bosaltayim silecek suyuna oo dedim silgecler camlar ayna gibi oldu ses mes kesildi.

Yok hocam bu marketlerde satilan silikon cam temizleme spreyi gecen garajda gordum yarim vardi sisede dur dedum bosaltayim silecek suyuna oo dedim silgecler camlar ayna gibi oldu ses mes kesildi.
Silikon içerikler çok iyi bir şey değil. Toz çekme vs

Würth sabun eklemek daha mantıklı olur.

Arkadaşlar benim aracın orjinal silecek ölçüleri 630(sol) - 550(sağ) . Hem Bosch hem Swf de bu şekilde ölçüleri.

Continental markasında 650(sol) - 530(sağ)

Şu an TR de Continental silecek satan yok. Belki yurtdışından yakınım gelirken getirtebilirim. Continental ın ölçülerinin zıt olması bir sıkıntı yaratır mı?

Arkadaşlar benim aracın orjinal silecek ölçüleri 630(sol) - 550(sağ) . Hem Bosch hem Swf de bu şekilde ölçüleri.

Şu an TR de Continental silecek satan yok. Belki yurtdışından yakınım gelirken getirtebilirim. Continental ın ölçülerinin zıt olması bir sıkıntı yaratır mı?
Hocam yakinin a araç bilgilerini ver Almanya da sipariş versin gelirken de getirir

Hocam dediğim gibi aracın şase numarasını ver alsın Almanya da servisden alsa bile doğuş tan daha uygun fiyati

2024 başında aldığım RBW arka silecek 6-7 ay sonunda metal üst kısmı paslanma yaptı, silme performansı da en başından beri kötüydü.

Pazarama'da bir satıcıdan Bosch arka silecek aldım. 100 tl civarına geldi kuponla. Almayı düşünen varsa Pazarama hesabında 100-150 liralık kuponlar denk gelebiliyor.

Goodyear silecek kullanıyorum bir senedir memnunum fiyatlarıda güzel denebilir. Kendi sitesinden aracı seçip sipariş edebilirsiniz

Ölçünün dediğim gibi zıt olması sıkıntı yaratır mı?

Hocam sileceklerin bağlantı noktaları aynı değil mi? İstediğinizi istediğiniz tarafa takabilirsiniz.

Belki İngiltere'de falan yön farkı vardır, direksiyon diğer tarafta olduğu için.

Hocam SWF yerine Continental tercih sebebiniz nedir? Boschta sorun yaşayanlar var ama SWF den genelde çoğu kişi memnun. Continental bu markalardan daha mı verimlidir?

Hocam SWF yerine Continental tercih sebebiniz nedir? Boschta sorun yaşayanlar var ama SWF den genelde çoğu kişi memnun. Continental bu markalardan daha mı verimlidir?
İlk etapta SWF düşünüyorum , zaten Türkiyede mevcut. Continentali yurtdışında burdaki SWF fiyatlarına yakın bulursam tercih edeceğim. Fiziki olarak Continental daha etli duruyor. Continentali deneme fırsatım hiç olmadı.

Otosupermarketle geçen aylarda görüştüğümde şu an Continental sileceklerin gelmesi belirsiz demişti. Neyseki SWF ellerinde var.

Hocam sileceklerin bağlantı noktaları aynı değil mi? İstediğinizi istediğiniz tarafa takabilirsiniz.

Belki İngiltere'de falan yön farkı vardır, direksiyon diğer tarafta olduğu için.
Sol sağ değişiklik iyi olmaz hocam. Orjinal ölçülere göre bir taraf 2 cm küçük, diğer taraf 2cm büyük. Malum araçlarda sol sağ silecekler arasında 10cm civarı fark oluyor.

Sol sağ değişiklik iyi olmaz hocam. Orjinal ölçülere göre bir taraf 2 cm küçük, diğer taraf 2cm büyük. Malum araçlarda sol sağ silecekler arasında 10cm civarı fark oluyor.

Hocam demek istediğim; iki silecek satın aldınız biri 65cm diğeri 55cm, isdeğiniz sileceği istediğiniz tarafa takabilme imkanına sahipsiniz. Peki sol/sağ olayı nereden çıkıyor. Uzun olanı sola, kısa olanı sağa takarsınız olur biter.

Yani anlamaya çalıştığım şey Continental paketinde sol/sağ diye bir ibare mi var. Çünkü daha önce bir silecek paketinde "bunu sol tarafa takmalısınız, bunu sağ taraf takmalısınız diye bir ibare gördüğümü hatırlamıyorum."

Hocam demek istediğim; iki silecek satın aldınız biri 65cm diğeri 55cm, isdeğiniz sileceği istediğiniz tarafa takabilme imkanına sahipsiniz. Peki sol/sağ olayı nereden çıkıyor. Uzun olanı sola, kısa olanı sağa takarsınız olur biter.

Yani anlamaya çalıştığım şey Continental paketinde sol/sağ diye bir ibare mi var. Çünkü daha önce bir silecek paketinde "bunu sol tarafa takmalısınız, bunu sağ taraf takmalısınız diye bir ibare gördüğümü hatırlamıyorum."
Uzun olan sola takılır diye biliyorum. Benim demek istediğimle sizin demek istediğiniz farklı konular aslında. Benim asıl sorduğum farklı bir konuydu.

Geri