tahminen o daha ucuza gelir [emoji3526][mention=19510]mufayu[/mention] Arkadaş ev mantolama mı anladı acaba?
...
tahminen o daha ucuza gelir [emoji3526][mention=19510]mufayu[/mention] Arkadaş ev mantolama mı anladı acaba?
Hayırlı olsun.
5aydır kullanıyorum kanallara giren taş sesinden başka problemim olmadı çok şükür.Şimdi kışlık araştırmaya başladım[mention=7704]kartal1973[/mention] benım lastıkleri verip
Fiyat farkıyla yenıledım[emoji106]
Peki daha önceki primary 4 ile ilgili yaptığım yorumları düşündüğünüzde, farklı bir göz olarak fark ettiğiniz eksi ya da artıları yazabilirsiniz?
Merhaba erdem bende 2015 model bir japon arabası olan nissan qasqhai den golfe geçtim 20 model 1.5tsi öyle gariptirki ya çok büyüttüğümüzden bize gürültülü geldi. Ya da golf alanlar öncesinde şahin falan sürüyorlardı. Lastikler 2024 ultracontac db69 çok iyi bir rakam ve eski qasqhai bana daha sessiz geliyordu. Parlak Silik yolda sessiz araç ama bana da bahsettileri kadar sessiz gelmedi golf lastik desen değil en sessizlerden birini aldım. Aynı dertten müzdaribiz. Çözüm buluruz inşallahMerhaba iyi günler aynı 1.5 tsi 2019 model araca sahibim ve yol sesinden rahatsızım michelin primacy 4 lastikler var 2024 model sorunun lastiklerden olduğunu düşünüyorum sıcak asfaltta bile uğultu yapıyor daha önce sorun yaşayanlar nasıl çözüme ulaştı veya ne marka lastik takarak sesi biraz daha azalttı yardımcı olursa sevinirim…
Merhaba hocam aynen dediğiniz gibi bence golf 7,5 aracı herkes gözünde büyütüyor. Sonrasında gittim bende 2025 ultracontact 69 db aldım biraz daha fayda etti ama dediğiniz gibi parlak silik yolda çok sessiz ama Mıcırlı veya yeni yapılan sıcak asfaltlarda 120 km üzeri hızla giderken illa istenmeyen sesler yapıyor. Bariz rüsgar sesi alma olayı da var. Önceden Polo 1.2 tsi aracım vardı yol sesi ve rüzgar sesi konusunda bence golf ile arasında fark yok. Sonuca gelirsek hocam muhtemelen çok uzun sürelerce her yönünden severek bineceğimiz arabalar değil bunu da üzülerek söylüyorumMerhaba erdem bende 2015 model bir japon arabası olan nissan qasqhai den golfe geçtim 20 model 1.5tsi öyle gariptirki ya çok büyüttüğümüzden bize gürültülü geldi. Ya da golf alanlar öncesinde şahin falan sürüyorlardı. Lastikler 2024 ultracontac db69 çok iyi bir rakam ve eski qasqhai bana daha sessiz geliyordu. Parlak Silik yolda sessiz araç ama bana da bahsettileri kadar sessiz gelmedi golf lastik desen değil en sessizlerden birini aldım. Aynı dertten müzdaribiz. Çözüm buluruz inşallah