0W-20 Motor Yağı Ana Konu (1.0 / 1.5 TSI motor için)

Ürünün VAG ambalajıına aldanmayınız, VAG yağı diye bir şey yoktur,

Yağın üreticisi Shell ‘dir, Tek farkı ambalajI farkıdır

Süslü VAG bidonuna koyulmuş Shell Helix Ultra yağı’ dır.,

Bu yağın Türkiye’de satışı yoktur, yalnızca avrupa’da satışı vardır,

Yok biz satıyoruz diyenlerin tamamı sahte ‘dir..!!

Uzak durunuz aman diyim..!!

Hocam bilmediğim için meraktan soruyorum; Shell benzinlikte satılan Shell Helix yağlar gerçekten orijinal mi, yoksa sahte olma ihtimali var mı?

Bir de serviste araca koyulan varil/fıçı Shell Helix yağlar yurt dışından gelen orijinal ürün mü oluyor, nasıl oluyor bu iş?

Ürünün VAG ambalajıına aldanmayınız, VAG yağı diye bir şey yoktur,

Yağın üreticisi Shell ‘dir, Tek farkı ambalajI farkıdır

Süslü VAG bidonuna koyulmuş Shell Helix Ultra yağı’ dır.,

Bu yağın Türkiye’de satışı yoktur, yalnızca avrupa’da satışı vardır,

Yok biz satıyoruz diyenlerin tamamı sahte ‘dir..!!

Uzak durunuz aman diyim..!!
Anladım, teşekkür ederim. Avrupa’da yaşıyorum direkt serviste satışı olan yağ bu diye biliyorum. Aracımın servis geçmişinde kullanılan yağ VAG longlife 0-20 yazıyor.

Anladım, teşekkür ederim. Avrupa’da yaşıyorum direkt serviste satışı olan yağ bu diye biliyorum. Aracımın servis geçmişinde kullanılan yağ VAG longlife 0-20 yazıyor.
Gri vw bidonu ‘nun içine shell koyulmuş bir yağ dan ibarettir, daha fazlası değildir,

LongLife IV kategori yağ olarak geçer,

Shell helix ultra pro av-l 0w-20 aynı yağdır,

VW etiketine 5 kat fazla € ödersiniz hepsi bu.

O rakamları verdikten sonra Ravenol / Royal Purple gibi premium segmentte özel yağ alınır.

IMG_7045.jpegGri vw bidonu ‘nun içine shell koyulmuş bir yağ dan ibarettir, daha fazlası değildir,

LongLife IV kategori yağ olarak geçer,

Shell helix ultra pro av-l 0w-20 aynı yağdır,

VW etiketine 5 kat fazla € ödersiniz hepsi bu.

O rakamları verdikten sonra Ravenol / Royal Purple gibi premium segmentte özel yağ alınır.
Doğrudur, bugün 8 Mayıs için yetkili servisten randevu aldım. Yağ, yağ filtresi ve hava filtresi için toplam 184 Euro ödeyeceğim. Yetkili servis fiyatı, dışarda belki 120-130 civarına gelirdi çok fikrim yok. Teşekkür ediyorum bilgilendirme için tamamen aynı olduklarını bilmiyordum. Örnek bakım etiketinin fotoğrafını yükledim.

Doğrudur, bugün 8 Mayıs için yetkili servisten randevu aldım. Yağ, yağ filtresi ve hava filtresi için toplam 184 Euro ödeyeceğim. Yetkili servis fiyatı, dışarda belki 120-130 civarına gelirdi çok fikrim yok. Teşekkür ediyorum bilgilendirme için tamamen aynı olduklarını bilmiyordum. Örnek bakım etiketinin fotoğrafını yükledim.
Rica ederim :)

Motor yağı - yağ filtresi - hava filtresi değişimi için €184 iyi fiyat gibi duruyor,

Faturayı paylaşırsanız (ilgili kimlik bilgilerini kapatarak) bakım detaylarını görebiliriz..?

Bu bakım stiker ‘ını arabaya mı yapıştırıyorlar.

Geri