Hocam sizin akü de tıpalar sökülmüş mü acaba ? Golftutkusu sayfasında bir konuda buldum da akü nün tıpası sökülmesi gerekiyor gaz salınımından dolayı falan diyeBende serviste degistirtim ayni aku 1.2tsi 59 amper varta
669 621 RA bunu mu diyorsunuz acaba ?Eksi kutup başındaki rakamlara bakıp yazabilir misiniz?
Koruma kapağı altında kutup başında üretim tarihi vardır , onu merak ettim.669 621 RA bunu mu diyorsunuz acaba ?
Hocam şuan bakma imkanım yok ama sabah bakıp dönüş yapacağımKoruma kapağı altında kutup başında üretim tarihi vardır , onu merak ettim.
Herşey olması gerektiği gibi hiç bir sıkıntı yok., akünün eksi (-) kutup başı üzerindeki koruma kapağını yerinden çıkarıp kutup başı üzerine kazınmış üretim tarihini kontrol ediniz başka bişey yapmanıza gerek yok., YALNIZ kutup başını üzerindeki koruma kapağını sökerken dikkat edin tırnaklarını kırmayınız..!!
Benim gördüğüm fotoda sökülmemiş.Hocam sizin akü de tıpalar sökülmüş mü acaba ? Golftutkusu sayfasında bir konuda buldum da akü nün tıpası sökülmesi gerekiyor gaz salınımından dolayı falan diye
Hocam sabah bakacağım inşallah. Bu akü deki tıpa mevzusu var ve bilgilendirmeyi siz yapmışsınız okudum yazınızı bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim benim araçta da sökülmemiş sökeyim mi acaba ?Herşey olması gerektiği gibi hiç bir sıkıntı yok., akünün eksi (-) kutup başı üzerindeki koruma kapağını yerinden çıkarıp kutup başı üzerine kazınmış üretim tarihini kontrol ediniz başka bişey yapmanıza gerek yok., YALNIZ kutup başını üzerindeki koruma kapağını sökerken dikkat edin tırnaklarını kırmayınız..!!
Tamamdır hocam@Tulek Sökmeniz gerekli.
Yol yardim gelip taktmisti.herhangi birsey sokmediHocam sizin akü de tıpalar sökülmüş mü acaba ? Golftutkusu sayfasında bir konuda buldum da akü nün tıpası sökülmesi gerekiyor gaz salınımından dolayı falan diye
Tekrardan selamlar hocam. Haftasonu montajını yaptım akünün. Çok şükür start-stop 2 sene sonra çalışmaya başladıSıkıntı yok., en iyisini yapmışsınız., kargocu aküyü getirdiğinde çatlak vs.. var mı kontrol edip öyle teslim alınız., ve akünün üretim tarihini kontrol ediniz (3-4 aydan eski olmasın)., hayırlı olsun..
Hayırlı olsun başka birşey yapmanıza gerek yok herşeyi yapmışsınız., tapaları önceden sökülmüş olabilir veya görmemiş olabilirsiniz., şurada resimli anlatmıştm;Tekrardan selamlar hocam. Haftasonu montajını yaptım akünün. Çok şükür start-stop 2 sene sonra çalışmaya başladıbu arada eksi kutup başına eski aküden çıkan korumayı taktım. Yeni kutup başı boş kalınca ona da üstünden çıkan korumayı kesip onu taktım
vcds’ten de 70ah yaptım yeni akü değerini. Fakat seri numarasını ve üretici kısmını değiştirtmedi, ben de öyle bıraktım. Kodlamaya dair başka bir şey gerekmiyor sanırım değil mi? Bir de arkadaşlar tıpadan bahsetmiş de ben tıpa falan bulamadım benim aküde
efb’lerde mi oluyor sadece acaba?