Hibe/Hediye Genel Paylaşım Başlığı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan HONEY
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Led plakalık için arıza ışığı söndüren direnç kodlamayla kapattığım için söktüm 

Kulullanılmadı desek yeridir deneme amaçlı takıp söküldü 

İhtiyacı olana kargolayabilirim  :like:

20210509_164844.jpg

7 plus kılıfları ihtiyacı olan varsa. Sanırım 8 plus ile de uyumlu. Gri olan sıfır, diğerleri de biraz kullanılmıştı.

100 ileti üzerine sahip bir dostumuza verebilirim. 

B9792249-F0D0-42C0-B8C0-9918363E0208.jpeg

Moderatör tarafında düzenlendi:
Herkese merhaba, dsg vites topuzunu değiştirdiğim için boşa çıkan kauçuk vites topuzu kılıfını Zeytinburnu veya Ümraniye'de elden teslim alabilecek ve en az 100 iletiye sahip bir üyemize vermek istiyorum, duyurulur.

P_20210621_164654.jpg
Ben Kimse Almadıysa Alabilirim Bende Vites Topuzu Almayı Düşünüyordum 300-350 Fiyat Çıkınca Vazgeçtim 😄

EDİT: 100 İleti Yapınca Alabilirim Yazmıştım Baktım 181 Varmış 😂

Moderatör tarafında düzenlendi:
Ben Kimse Almadıysa Alabilirim Bende Vites Topuzu Almayı Düşünüyordum 300-350 Fiyat Çıkınca Vazgeçtim 😄

EDİT: 100 İleti Yapınca Alabilirim Yazmıştım Baktım 181 Varmış 😂
Tabi hocam, sizindir  :like:

Ne zaman, nereden alacağınızı özelden yazarsınız

Kutusu açıldı ama kullanılmadı hiç.3 sene önce almıştım.Yeterli iletisi olan arkadaşlara gönderebilirim.Ankara içi elden verebilirim.

IMG_0360.jpg

Kutusu açıldı ama kullanılmadı hiç.3 sene önce almıştım.Yeterli iletisi olan arkadaşlara gönderebilirim.Ankara içi elden verebilirim.

IMG_0360.jpg
Merhaba Hocam polo aracım için hediye olarak alabilirim daha fazla ihtiyacı olan birisi yoksa :)

@EKU Özelden bilgilerinizi gönderin bana.Eğer yarın kargo açık olursa veririm.Hayırlı olsun.

Geri