Hibe/Hediye Genel Paylaşım Başlığı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan HONEY
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bisiklet diye basladigimiz ama ustadlarin da katkısıyla destek büyüdü 1.100 tl para toplandi

Özellikle market alışverişi yapip taşıyan bisikleti temin edip montajlayan aileye teslim eden @serkanhector Serkan hocama emekleri için çok teşekkür ederiz

Katkilari ile destek olan@GodThread Ömer Faruk hocam ve@Ysfdrgt hocama ayri ayri tesekkur ederim Allah razi olsun bir çocuğu ve ailesini sevindirdiniz

Allah daima herkesin yardımcısı olsun kimseyi zor duruma düşürmesin

Ustadlar,

Eee okullar tatil oldu zaten tatildi de

Adaletsiz dünyanın eşit davranmadigi cocuklar var keşke dünya en azindan tüm cocuklar için eşit davransaydi hepsi mutlu sağlıklı aç olmasaydi

Bir cocugumuza karne hediyesi bisiklet hediye etmek istiyorum

Cevrenizde GERÇEKTEN DURUMU OLMAYAN bir aile çocuğu varsa 300 tl civarilik bir bisiklet parasi gonderecegim teslim edilmesi konusunda yardımcı olacak biri var mi?

Ben nasıl bir foruma üye olmuşum ya,bu ne güzel bir harekettir. Azcık bişey gözlerim dolar gibi oldu okuyunca. Allah hiç bir çocuğu anasız babasız, hiçbir anneyi babayıda evlatsız koymasın. Bir kız çocuğu sahibi olarak sizleri tebrik ederim hocam. Eğer yine böyle bir olay söz konusu olursa banada mesaj atarak haberdar ederseniz mutlu olurum. Benimde tuzum bulunsun isterim. =)

Moderatör tarafında düzenlendi:
Ben nasıl bir foruma üye olmuşum ya,bu ne güzel bir harekettir. Azcık bişey gözlerim dolar gibi oldu okuyunca. Allah hiç bir çocuğu anasız babasız, hiçbir anneyi babayıda evlatsız koymasın. Bir kız çocuğu sahibi olarak sizleri tebrik ederim hocam. Eğer yine böyle bir olay söz konusu olursa banada mesaj atarak haberdar ederseniz mutlu olurum. Benimde tuzum bulunsun isterim. =)
Ustadim

Bende bir kiz çocuk babasi olarak çok goygoycu şensakrak olsamda konu çocuklar olunca çok kolay ağlayan tipimdir

Valla destek konusu hiçbir zaman kapanmaz böyle guzel bir düşünceniz varsa@serkanhector hocamin gözleri ailenin uzerinde kendisi ile görüşüp gönlünüzce destek olabilirsiniz

Çok güzel ve düşünceli davranışlar, özellikle de şu zor günlerden geçtiğimiz günlerde.
Bir bilgilendirme de ben yapmak istedim. Sosyal sorumluluk çakışmaları hakkında forumda olan bir çok arkadaşımız bu veya buna benzer güzel hareketleri zaman zaman uygulanmış olup katkı sağlanmisliklar olmuştur. Umid ediyorum ki ihtiyaç sahibi insanlara gerek maddi gerekse manevi olarak bireysel yada toplu olarak bu güzellikler artarak devam edecektir.
Birkac aklımda kalan çalışmaları paylaşarak Desteğini esirgemeyen Birçok dostumuza bu vesile ile Tekrardan Çok Teşekkür ederim .
1. Ramazan ayında Gıda Paketi yardımı
2. Köy çocuklarımiza Kitap ve Kırtasiye desteği
3. Hatasi Olan bir Aileye destek
4. Sticker Konusunda da olan Mehmetçik Vakfına Bağışlar.
5.Kimsesiz çocuklara oyuncak vb dağıtımı.
6.
7.
8.

Uzayıp gidiyor bu liste.
Farkındalık ve Sosyal Sorumluluk alanında yapılan bu çalışmaları hep sakladık Forum Yönetimi Olarak nedeni ise Reklam yapıyorsunuz Algısı olmamasıydı.
Şimdi ise Siz değerli Forum dostlarımızın tamamen kendi düşünce ve iyi niyetiyle bunlara Şahit olmak o kadar çok grurulandiriyor ki bizleri...
Forum Olarak Ne kadar Doğru bir noktada ve çizgide olduğumuz Net bir şekilde görülmekte.
Emeği Geçen Her Arkadaşımıza Sonsuz Tesekkurlerimi Sunuyorum
Iyi ki varsınız Dostlar. ... :)   :masallah: :like:

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Selamlar arkadaşlar, daha önce kendi aracıma yaptırdığım fox marka deri direksiyon kılıfı var. Aşağıya fotoğrafını ekliyorum. 20 liralık olanlardan değil montaj dahil 160 lira vermiştim. Ellerim biraz hassas olduğu için biraz terletti ancak 1 hafta kullanabildim sonra geri söktüm. Tekrar taktırma ihtimalim yok ben orjinal kullanmaya devam edeceğim. O yüzden ihtiyacı olan bir arkadaşıma hediye edebilirim. 

volkswagentiguanaracaozeldikislideridireksiyonkilifi.jpg

Selamlar arkadaşlar, daha önce kendi aracıma yaptırdığım fox marka deri direksiyon kılıfı var. Aşağıya fotoğrafını ekliyorum. 20 liralık olanlardan değil montaj dahil 160 lira vermiştim. Ellerim biraz hassas olduğu için biraz terletti ancak 1 hafta kullanabildim sonra geri söktüm. Tekrar taktırma ihtimalim yok ben orjinal kullanmaya devam edeceğim. O yüzden ihtiyacı olan bir arkadaşıma hediye edebilirim. 

/monthly_2020_07/volkswagentiguanaracaozeldikislideridireksiyonkilifi.jpg.84f4ebaa189bb7c310bf49d0cb9efcd9.jpg
Ooo güzel hediye

Kime giderse hayirli olsun

volkswagentiguanaracaozeldikislideridireksiyonkilifi.jpg
seve seve kullanırım hocam 

Arkadaşlar h11 led e ihtiyacım var sislerde kullanıcam yokmu hibe edicek .)))))

Benimde ihtiyacım orjinal midline arka tanpon daki plastik orjinal difüzörü lazım varmı elinde olan 😀 bide normal ayna ayar düğmesi lazım kirik yerinden oynuyor var ise çok makbule geçer 

Geri