Hibe/Hediye Genel Paylaşım Başlığı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan HONEY
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

@HONEY 

@serkanhector   Güzel İnsanlar Güzel İşler Yaparlarmış.... Takdir Ediyorum Bu Duyarlı davranışınızı. Eminim ki Forum sayfamızın Çoğunluğu bu duyuları hem yaşıyorlar hem de yaşatıyorlardır. 

Valla çok güzel düsünceler çocuklari sevindirmek mutlu etmek ne kadar herseyi isteyipte gücümüz yettigince yapabilsekte daha fazla seyler yapmak isteyipte yapamasakta Allah katinda niyet ve kalbimizden geçen o iyilik varken yapmis kadar sebabi vardir insallah imkanlar olanaklar olupta çevremizdeki muhtaclari görmemezlikten gelenlerden olmayiz.

[mention=267]serkanhector[/mention] hocam bisiklet satan arkadaşım var kaç jant düşünuyorsunuz hediye etmek isterim bende yakın sayılırım yeşipınara [emoji4]
Oleyyyy

1 tane alındı sipariş verildi

2 kardeşlermis ikinci guzel olur biraz da market mutfak için bütçe ayırdık

Süpersiniz

Oleyyyy

1 tane alındı sipariş verildi

2 kardeşlermis ikinci guzel olur biraz da market mutfak için bütçe ayırdık

Süpersiniz
abim elimizden ne geliyorsa yapmak gerekiyor. Vesile olduğunuz için teşekkür ederim ne gerekiyorsa irtibat kuralım bu zor zamanda yüzleri gülsün çocukların :)

Bir katkıda benden olsun. 

Mode tuşu taktığım için start stop on off tuşlu elimde kaldı. İhtiyacı olan değerlendirebilir. 😊👍

images (5).jpeg

abim elimizden ne geliyorsa yapmak gerekiyor. Vesile olduğunuz için teşekkür ederim ne gerekiyorsa irtibat kuralım bu zor zamanda yüzleri gülsün çocukların [emoji4]
Su zaman da gerçek ihtiyacı olana ulaşmak önemli Serkan hocaya asil tesekkur etmek lazim nokta atışı için

Ferrarisi olan bile devletin 1.000 tl yardim parasina başvuran vicdansizlar yüzünden doğru kişiyi bulmak önemli olan

Ozelden cep telimi atiyorum konusuruz daha detayli ustadim

iki adet osram h11 sis farı ampulu ihtiyaçı olan lütfen ulaşsın 

D670B15C-0C06-4D74-BAAA-7F0778183411.jpeg

F03D89A8-623D-4C58-9EAD-4E59EB1B0F8D.jpeg
Doğuş bir cift h11 sis osram ampule 136 istiyor ? Daha geçen ay sormuştum.

Öyle servisin önünden geçerken sağ sisim yanmıyor ampulünü değiştirsinler derseniz 68 liranınızı alırlar ?

Öyle 20-25 zannedenlere duyurulur

Geri