Gec kalmisim[emoji52] Gule gule kullanin..Özelden adres yolla hocam kargo için.
SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tesekkur ederim hocamGec kalmisim[emoji52] Gule gule kullanin..
Sent from my iPhone using GolfTutkusu mobile app powered by Tapatalk
Parayla alacaktım, artık gene parayla alacağım hashahshsh kaçırmışım valla @HONEY hocama hayırlı olsun. Belki benim aracıma uymazdı gerçi 2015 7.ay üretim.
2014 e kadar destekliyor hocam birsey kacirmadinParayla alacaktım, artık gene parayla alacağım hashahshsh kaçırmışım valla [mention=11839]HONEY[/mention] hocama hayırlı olsun. Belki benim aracıma uymazdı gerçi 2015 7.ay üretim.
Reis ne işe yaradığını bilmiyorum desem ayıp olurmu2014 e kadar destekliyor hocam birsey kacirmadin![]()
Vagcom kodlama cihazı hocam.Reis ne işe yaradığını bilmiyorum desem ayıp olurmubiri bana verse bune lan diyip atarım yani
hayırlı olsun ne için kullancaksaniz
Aracdaki kodlamalara yarayan kabloReis ne işe yaradığını bilmiyorum desem ayıp olurmu[emoji28][emoji28] biri bana verse bune lan diyip atarım yani[emoji23] hayırlı olsun ne için kullancaksaniz
@HONEYhocam @Ender hocam çok teşekkür ederim golf 6 var kodlama için model olarak küçüğümVagcom kodlama cihazı hocam.
Kodlama işin kolay kısmı@HONEY bülent hocam aldın ama kodlama yapmayı biliyor musun peki?![]()