Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
@zdezenSelamlar Ankara sasmaz da Ankarafar06 isimli bir dükkandan aldim. İnstagram da görmüştüm iyi bir ürün çok memnundum ancak direksiyon ile ilgili başka projelerim olduğu için söktüm.
@Yehanoha hocam benim geçen gün araç içindeyken sağ ayna camı yolcu tarafındaki düştü dünde camı aldım bugün taktım kurumasını bekliyorum benim sadece cam düştüğü için aldığım camla ısıtan kısmı ayırdım direk camı yapıştırdım orijinal ısıtan yer araçta kalsın kalsın diye işinizi görürse verebilirim
@Omer58 teşekkürler hocam ben de sadece cam arıyorum ısıtan kısım bende mevcut. Aldığınız parçadan camı ayırmak zor oldu mu? Nasıl yaptınız? Yan sanayi alıp camı değiştircem parça oem kalıcak sizinki gibi
@Yehanoha saç kurutma makinesiyle 5 6 dk sürdü hocam camın alt kısmına zarar vermeden araya cama zarar vermeyecek birşeyler koyarak aça aça söktüm ama iyi yapışmıştı