golf 7 yan camlar çiziliyor


Anadolu

Yeni Üye
Katılım
28 Nis 2020
Mesajlar
15
Tepkime puanı
8
İsim
Selim
Herkese selamlar.Yakın zamanda golf aldım,grupta yenıyım hatam olursa affola.Yan camlar açılıp kapanırken iz kalıyor.Zaten biraz çizilmiş gibiler.Aracımı garajda tutuyorum,bazen yıkayıp gelliyorum bıkac gün sonra camı acıp kapatıca ıslanmış oluyor belliki su kalıyor orada.Bu normal midir?Ayrıca camları indirip bezle fitillerin orayı silince sanki yağ varmış gibi bez simsiyah oluyor.Eğer maliyeti çok değilse orjinal fitil alıp taktırmak istiyorum sizce nasıl olur?Teşekkürler.

 
Bende de ayni durum soz konusu ilk aldigimiz gunden beri araci yikadiktan sonra ilk cam acisimda cam kirleniyor. Tozlar acip kaparken ciziyor cani fitille arasindaki bosluk cok az. Kronik bir durum olsa gerek. Birde on ve arka camin birlestigi orta direklerdeki piano black kisim nazik davransam da cizik dolu . Oraya nasil bir uygulama yapmaliyim wax vs. Veya  bu parcanin yenisi satiliyor mu? Kaplama yapmayi dusunuyorum . Camlari da temiz tutmaya calisiyorum cizilmemesi icin. 

 
Upvote 0
o fitilleri her ne kadar temiz tutmaya çalışsakta illaki tozlar gelip orada birikiyor

bunun önüne geçmek çok zor

ben arada bir sağlam bir tele iki kat ıslak  mendili sarıp, fitil ile cam arasında harekt ettirip tertemiz yapıyorum

ayda bir yapsam yeterli oluyor

tozların yerleşmesini yarıya indirgiyor bence yenisini almak zaten çare değil

 
Upvote 0
Yatay olan fitil kapıyı sökmeden geliyor söküp temizleyin dikey olanlarıda güzelce temizleyin sorunuz düzelir 

 
Upvote 0
Fitilleri istediğiniz kadar silin o siyah leke hep gelir, bu sorun değildir. Cam çizilimesi için yapacak birşey yok. Aracı yıkayıp, camları silmeden önce hepsini bir kaç kez indirip kaldırın fitillerin arasında kalan sularıda çeksin cam en son camları temizleyin. Ben öyle yapıyorum. 

 
Upvote 0
Cam filmi çektirin, film çizilmiyor. 

 
Upvote 0

@mbonat camı süzen alttaki kısım ayrıysa ve çekince çıkıyorsa sorun tahmin ettiğim kadar çetrefilli ve maliyetli değildir diye düşünüyorum.4 camınkini de değiştirip tamamen kurtulabirim heralde ne dersin hocam?

 
Upvote 0

Geri
Üst Alt