Akaryakıt Zam ve İndirimleri [ANA KONU]

bu arada kullandığımız citroen ami var elektrikli eşşek gibi biniyoruz üstüne bakkal market kasap çocuğun okulu vs park sorunu yok
elektrikli araca karşı değilim evin 2. aracı bu adını bile eşşeko koyduk mesela kısa mesefeleri onla çözüyoruruz trafik olunca motorla 2023'te golf 1,0
Trafik sigortası farkı saçma olmuş
ben sigorta ve kaskomu 20.000 tl ye yaptım ve bayağ dolu 5 milyon imm vs vs

bu liste bana ait değil bu arada

Abi bu tabloyu sanki sen hazırlamış gibisin :D

Şuan yunandayım valla türkiyedede değilim onla uğraşçak vaktim yok
Yakında 1 adet R black edition çekebilirim altıma az kaldı paylaşıma
ben onu hazır edicem burda bu paylaşımı değil :)

Şuan yunandayım valla türkiyedede değilim onla uğraşçak vaktim yok
Yakında 1 adet R black edition çekebilirim altıma az kaldı paylaşıma
ben onu hazır edicem burda bu paylaşımı değil :)
Hadi bakalım bekliyoruz abim :)

Elektrikli araçlara karşı bir tavrım yok, aksine doğru kullanımda çok mantıklı.
Eşimin kullandığı Citroen Ami var, çok da memnunuz.
Haftada bir şarj ediyoruz; günlük 5 km yapıyor, bakkal, market gibi bütün işlerimizi fazlasıyla görüyor.
Eczanesinde 3 saatte dolduruyor. Cep telefonu gibi
Dikine park edildiği için İstanbul’da park konusunda da büyük avantaj.
Zaten tam bu kullanım amacıyla aldık.

Benim karşı olduğum şey, gereğinden fazla yüceltilip her koşulda daha iyiymiş gibi anlatılması. Her aracın avantajı ve dezavantajı var.

geçen bir paylaşım görmüştüm
Trafik kasko ütopik diyorlar

E ilerleyen km lerde aslında bakım maliyeti hem çok daha fazla olacak, hem de bozulan parçalar olacak Golfte. Bunlar da masraf

Bakım olayı teslada yok ama diğer markalarda var. Batarya garantisi için mecbur götürcen.

Fren basmıyorsun balata masrafını da çıkar, buji masrafı yok, yağ yok, balata yok zart zurt uzar böyle

Günün sonunda değer kaybına baktığın da Golf daha az değer kaybeder, uzun vadede ise teknoloji gelişecek yine elektrik değer kaybı

Artı eksisini ciddili tartmak lazım böyle bakınca ben kararsız kalıyorum ama sanki elektrik daha ekonomik gibi geliyor

Trafik kasko ütopik diyorlar

E ilerleyen km lerde aslında bakım maliyeti hem çok daha fazla olacak, hem de bozulan parçalar olacak Golfte. Bunlar da masraf

Bakım olayı teslada yok ama diğer markalarda var. Batarya garantisi için mecbur götürcen.

Fren basmıyorsun balata masrafını da çıkar, buji masrafı yok, yağ yok, balata yok zart zurt uzar böyle

Günün sonunda değer kaybına baktığın da Golf daha az değer kaybeder, uzun vadede ise teknoloji gelişecek yine elektrik değer kaybı

Artı eksisini ciddili tartmak lazım böyle bakınca ben kararsız kalıyorum ama sanki elektrik daha ekonomik gibi geliyor

Evden doldurabilene çok mantıklı benim gördüğüm bu

geçen bir paylaşım görmüştüm
bu tablo yalan yanlış ve ai ile hazırlanmış.
bir kere trafik sigortası limitleri bellidir ve sadece şehire ve kademeye göre değişir, kesinlikle araca ve şöfore göre değişmez üst limitler.

kasko ise teslada benim sattığım tiguana benzer bi rakam çıkmıştı. (geçen sene ekimde 20bin civarı idi)
tesla grubunda diğer araçlara göre afaki kasko rakamları görmedim, o da işte yaşınıza geçmiş hasar durumuna ve poliçedeki klozlara göre değişiyor.

bir tek lastik yıpranma farkı doğru olabilir.
bakım ise keza içten yanmalı araçlarda fark daha fazla. teslada sadece hepa filtre değişimi ve lastik rotasyonu gerekiyor, onu da serviste yaptırman zorunlu değil.

Elektrikli araçlara karşı bir tavrım yok, aksine doğru kullanımda çok mantıklı.
Eşimin kullandığı Citroen Ami var, çok da memnunuz.
Haftada bir şarj ediyoruz; günlük 5 km yapıyor, bakkal, market gibi bütün işlerimizi fazlasıyla görüyor.
Eczanesinde 3 saatte dolduruyor. Cep telefonu gibi
Dikine park edildiği için İstanbul’da park konusunda da büyük avantaj.
Zaten tam bu kullanım amacıyla aldık.

Benim karşı olduğum şey, gereğinden fazla yüceltilip her koşulda daha iyiymiş gibi anlatılması. Her aracın avantajı ve dezavantajı var.

Buradaki son cümleler bana yönelikse yakıt türüne göre yüceltilen bir mesaj göremedim. Akaryakıt konusu olduğu için doğal olarak elektrik-benzin-dizel kıyaslaması yapıyoruz. Otomobilin tamamını kıyaslamak istersek bunun yeri bu konu değil Elektrikli Araç Bilgi konu başlığında yücelttiğimiz ve yerin dibine soktuğumuz marka-modeller var :) Bu konu özelinde ısrarla otomobilin tamamına bakmak gerekir mesajınıza katılıyorum ancak burası bunun yeri değil.

bu tablo yalan yanlış ve ai ile hazırlanmış.
bir kere trafik sigortası limitleri bellidir ve sadece şehire ve kademeye göre değişir, kesinlikle araca ve şöfore göre değişmez üst limitler.

kasko ise teslada benim sattığım tiguana benzer bi rakam çıkmıştı. (geçen sene ekimde 20bin civarı idi)
tesla grubunda diğer araçlara göre afaki kasko rakamları görmedim, o da işte yaşınıza geçmiş hasar durumuna ve poliçedeki klozlara göre değişiyor.

bir tek lastik yıpranma farkı doğru olabilir.
bakım ise keza içten yanmalı araçlarda fark daha fazla. teslada sadece hepa filtre değişimi ve lastik rotasyonu gerekiyor, onu da serviste yaptırman zorunlu değil.
doğrudur paylaşım benim değil ben hiçte bilmiyorum elektrikli araçların sigortası kaskosu mtv falan

Buradaki son cümleler bana yönelikse yakıt türüne göre yüceltilen bir mesaj göremedim. Akaryakıt konusu olduğu için doğal olarak elektrik-benzin-dizel kıyaslaması yapıyoruz. Otomobilin tamamını kıyaslamak istersek bunun yeri bu konu değil Elektrikli Araç Bilgi konu başlığında yücelttiğimiz ve yerin dibine soktuğumuz marka-modeller var :) Bu konu özelinde ısrarla otomobilin tamamına bakmak gerekir mesajınıza katılıyorum ancak burası bunun yeri değil.
size özel bişey asla değil
benim hiç bilgim yok mtv kasko falan
benim tek gördüğüm evde şarj edene çok mantıklı bir durum
almam demiyorum ama alırsam tesla olur

size özel bişey asla değil
benim hiç bilgim yok mtv kasko falan
benim tek gördüğüm evde şarj edene çok mantıklı bir durum
almam demiyorum ama alırsam tesla olur
Geçen hafta Tesla test sürüşüne katıldım ve beğendim aracı. Büyük bir rahatlık elektrikli araç. Büyük konuşmak istemiyorum ama yüksek ihtimal diğer aracım elektrikli olacak.

Geri