Akaryakıt Zam ve İndirimleri [ANA KONU]

Dünya tarihini okudum ve gördüm ki;
En etkili ve tehlikeli afyon “din” imiş. Acı olan şu ki; bunu yaşayarak ta tecrübe ediyorum.
(Konumuzla da ince bir alakası var anlayana)
Adamın oğlu günde 10/12 saat köle gibi çalışıyor ve yaşadığı hayatı, refahını yerinde buluyor. Bu ayık kafa ile söylenecek laf, çekilecek düzen değil.
Çalmaya, çökmeye, yağmaya devam!
Durmak yok, yola ve şahlanmaya devam!
2 sana, 8 bana devam (yeterince ÖTV vermiyoruz zaten!)
Köprü hikayesi var bilir misiniz hocam ?

Argo bir hikaye olduğu için burada paylaşamıyoruz tabii :)

Dünya tarihini okudum ve gördüm ki;
En etkili ve tehlikeli afyon “din” imiş. Acı olan şu ki; bunu yaşayarak ta tecrübe ediyorum.
(Konumuzla da ince bir alakası var anlayana)
Adamın oğlu günde 10/12 saat köle gibi çalışıyor ve yaşadığı hayatı, refahını yerinde buluyor. Bu ayık kafa ile söylenecek laf, çekilecek düzen değil.
Çalmaya, çökmeye, yağmaya devam!
Durmak yok, yola ve şahlanmaya devam!
2 sana, 8 bana devam (yeterince ÖTV vermiyoruz zaten!)

Sonra da onlar burada ve her yerde gelip eksik akıllarıyla bir de hava basıyorlar.

Din ile devlet işlerini ayırmayınca herkesi etkiliyor maalesef.

Bugün dizele 9.25 TL ÖTV indirimi geldi. Yarın marjlardan dolayı 9 TL civarı zam gelmesi bekleniyormuş.
Param olsa da ben alsam diye bağırasım geldi :D

• İnanılmaz
Tepkiler: SCC
Bugün dizele 9.25 TL ÖTV indirimi geldi. Yarın marjlardan dolayı 9 TL civarı zam gelmesi bekleniyormuş.
Param olsa da ben alsam diye bağırasım geldi :D
Anlamadığım bir şey var.

Şimdi motorinde vatandaşın üstündeki yükü azaltmak adına BU AYLIK (ağustos için) ÖTV sıfırlanmış ancak eylül ayından itibaren kademeli artış olacak. Burada amaç nedir ?

• İnanılmaz
Tepkiler: SCC
Anlamadığım bir şey var.

Şimdi motorinde vatandaşın üstündeki yükü azaltmak adına BU AYLIK (ağustos için) ÖTV sıfırlanmış ancak eylül ayından itibaren kademeli artış olacak. Burada amaç nedir ?
Mehmet şimşeğin eli ayağı titriyomuş indirim deyince

Anlamadığım bir şey var.

Yetmez ama evet. Hüloğğ.

2 gün önce 5.200 TL'ye doldurduğum depoyu 1 gün sonra 5.400 TL'ye doldurdum.

Rakamlara bak. 1 gündeki farka bak. Ne günlere geldik... Söyleyeceğim tek şey koca bir 'YAZIK'.

Elektrikli araçlara yönelecem artık
Evde şarj imkanım yok ama her depoya 5 bin vermekten yoruldum
Üşengeç te insanım napacam bilmiyorum
Hocam haftada yaptığınız mesafeye bağlı olarak hiç hissetmeyebilirsiniz bile bu durumu. 1-2 haftada bir avm’ye gidince şarja takmanız yeterli olacaktır. Hoş evde şarj olunca fiyat çok çok sembolik denilebilir.

Geri