Akaryakıt Zam ve İndirimleri [ANA KONU]

Haftaya bayram için birçoğumuz yola gideceğiz kimimiz 500 km kimimiz 2000 km yol yapacak. Bu gidişle haftaya kadar bi 10 lira daha zam yiyeceğiz. 2000 kmlik yola giden adamın cebinden 1500-2000 lira daha fazla para çıkacak. Yazık günah el insaf ya.
Bu durumdan dolayı belki eşel konusunda bi güncelleme yaparlar.. APP konusunda yaptıkları gibi, umarım da olur açıkçası. Dediğiniz gibi bayram öncesi gelen zamlar komple etkiliyor doğrudan.

Umarım bayram öncesi bir indirim görürüz.. Yoksa işimiz iş.

Haftaya bayram için birçoğumuz yola gideceğiz kimimiz 500 km kimimiz 2000 km yol yapacak. Bu gidişle haftaya kadar bi 10 lira daha zam yiyeceğiz. 2000 kmlik yola giden adamın cebinden 1500-2000 lira daha fazla para çıkacak. Yazık günah el insaf ya.
Neden yazık günah ki?

Ben destekliyorum milletimizin kararını. Millet ne derse o olur ;)

Fransa'da da eklediler 20-22TL zammı. Hatta şuanda belki Fransa tarihinde ilk kez normal motorin, 98 benzinden bile pahalı.

Üstüne bir de Fransa dünyanın en büyük üreticilerinden bir tanesi olan Total'e sahip.

Ama eminim ki tüm bunların sorumlusu Türkiye de ki hükümettir. Kesin öyledir.

Şu an piyasalar sadece bugünü değil, çok daha büyük bir enerji krizinin ihtimalini fiyatlamaya başlamış durumda.

Bayramda 110 tl ye benzin 115 tl ye mazot alırsak kimse şaşırmasın

Şu an piyasalar sadece bugünü değil, çok daha büyük bir enerji krizinin ihtimalini fiyatlamaya başlamış durumda.

Bayramda 110 tl ye benzin 115 tl ye mazot alırsak kimse şaşırmasın
Bence 100 TL yapsınlar düz olsun hem de “ben hep 50 TL lik alıyorum” diyenler artık aramızdan ayrılmış olur 😁😂

Geri