Akaryakıt Zam ve İndirimleri [ANA KONU]

Çok merak ediyorum birisi açıklasa herkes rahatlasa bütçedeki açık ne kadar acaba, plaka cezaları ona buna zamlar yani meblağı bilsek ona göre tek kalemde zam yapsalar bir daha yapmasalar stresten kurtulsak…

IMG_3960.jpeg

Çok merak ediyorum birisi açıklasa herkes rahatlasa bütçedeki açık ne kadar acaba, plaka cezaları ona buna zamlar yani meblağı bilsek ona göre tek kalemde zam yapsalar bir daha yapmasalar stresten kurtulsak…

IMG_3960.jpeg
cari açık çok. herkes togg almalı, iphone yerine vestel almalı. az ülkeye katkı yapın 😁

IMG_3960.jpeg
Bütçedeki açığı sen ben kapayamayız. Togg alacak kişi Hasan değil Hans olmalı. Yerli üretimi yurt dışına satabilmen lazım.

Bizim bombastik yönetim ilk başa geldiği zaman inşaatı dayadı ülkeye. Binayı yurt dışına mi satacan? Hayır. Bina yaparken malzemeler nerden geliyor? Yurt dışından. Dışardan al içeri sat cari açık neden var sonra. Bina örnek her konuda böyle

böyle brent petrolun ani arttıgı durumlarda petrol sahipleri yakıtlara su vs katıyor mudur acaba? hep shellden alırım ama bu durum yine beni korkutuyor. zam durumlarından yakıt almamaya çalışıyorum.

böyle brent petrolun ani arttıgı durumlarda petrol sahipleri yakıtlara su vs katıyor mudur acaba? hep shellden alırım ama bu durum yine beni korkutuyor. zam durumlarından yakıt almamaya çalışıyorum.
En son civarımdaki Opet ve Petrol Ofislerinden yakıt almaya başladığımda araç kötü yakıt arızası attı obd üzerinden. O günden beri Shell'den devam ediyorum.

Bütçedeki açıklar çok kolay kapatılır ama öncelikle bunu istemek lazım. bu hükümetin, halkın fakirleşmesinden dolayı üzüntülü ve pişman olduğunu sanmıyorum. verdik yetkiyi, gördük etkiyi.

Bütçedeki açıklar çok kolay kapatılır ama öncelikle bunu istemek lazım. bu hükümetin, halkın fakirleşmesinden dolayı üzüntülü ve pişman olduğunu sanmıyorum. verdik yetkiyi, gördük etkiyi.
halkın fakirleşmesinin nasıl bir faydası olacak iktidara mantık olarak bunu neden arzu etsin

halkın fakirleşmesinin nasıl bir faydası olacak iktidara mantık olarak bunu neden arzu etsin
yaptıkları yardımlarla kendilerine bağımlı hale getiriyorlar. yandaşları ise bol paraya boğarak kendilerine bağlıyorlar. win win.
23 yıldır bu iktidarı hala tanıyamadın mı?

Geri