- İsim
- Burak
- Araç
- Golf 8.5 Impression
Tek derdimiz deponun dolu olması olsunfull depo da frenlemede vs paso lakır lakır ses geliyor depodan
Tek derdimiz deponun dolu olması olsunfull depo da frenlemede vs paso lakır lakır ses geliyor depodan
Full yemek + tatlı üstüne bol su içince benim göbek de öyle oluyorfull depo da frenlemede vs paso lakır lakır ses geliyor depodan
Bütçedeki açığı sen ben kapayamayız. Togg alacak kişi Hasan değil Hans olmalı. Yerli üretimi yurt dışına satabilmen lazım.
En son civarımdaki Opet ve Petrol Ofislerinden yakıt almaya başladığımda araç kötü yakıt arızası attı obd üzerinden. O günden beri Shell'den devam ediyorum.böyle brent petrolun ani arttıgı durumlarda petrol sahipleri yakıtlara su vs katıyor mudur acaba? hep shellden alırım ama bu durum yine beni korkutuyor. zam durumlarından yakıt almamaya çalışıyorum.
halkın fakirleşmesinin nasıl bir faydası olacak iktidara mantık olarak bunu neden arzu etsinBütçedeki açıklar çok kolay kapatılır ama öncelikle bunu istemek lazım. bu hükümetin, halkın fakirleşmesinden dolayı üzüntülü ve pişman olduğunu sanmıyorum. verdik yetkiyi, gördük etkiyi.
yaptıkları yardımlarla kendilerine bağımlı hale getiriyorlar. yandaşları ise bol paraya boğarak kendilerine bağlıyorlar. win win.halkın fakirleşmesinin nasıl bir faydası olacak iktidara mantık olarak bunu neden arzu etsin