Akaryakıt Zam ve İndirimleri [ANA KONU]

Bu ne kadar gerçek bilemiyorum, umarım gerçekleşmez, her şeye yine zam gelecek, şu halimizi nasıl görmüyorlar bu kadar kör bir yönetim anlayışı olamaz mübarek aylarda zerre hakkım var ise helal etmiyorum…

Zam yokmuş gençler. Az önce benzin alırken öğrendim. Pompacı abimiz, yalan söylüyorlar dercesine yok diyip kafa salladı.

Zam yokmuş gençler. Az önce benzin alırken öğrendim. Pompacı abimiz, yalan söylüyorlar dercesine yok diyip kafa salladı.
Depo azalmaya yakınken (12lt varmış) hazır zam zum haberleri varken fulleyelim diyip cüzdana sıkışan 2.360 TL’yi verdik 😁

Depo azalmaya yakınken (12lt varmış) hazır zam zum haberleri varken fulleyelim diyip cüzdana sıkışan 2.360 TL’yi verdik 😁
Ben de dün fulledim, pompacıya nakit verince küfür etti içinden kesin, herkes nakit veriyormuş. Nakit verenleri çıkarıp vurcaktı en son baya dellenmişti😃

Benzine de 2.1 TL zam bekleniyor anladığım kadarıyla.

Birisi şey yazmış ; zam gelmesin de akaryakıttan alınan ötv miktarı düşürülsün halkın yararına iş yapılmış olur diye. Bence çok haklı bir istek değerlendirilmeli

(y)(y):cool::cool::cool:
Şaka maka o adamın isteğini işitmişler. Eeee öyle her gördüğünle dalga geçmeyeceksin. Bizim kulağımıza da küpe olsun.

Geri