Benzin hadi seni beni etkiler de mazottaki zam korkunç. Bütün lojistiği doğrudan etkiliyor. Lojistik de bütün sektörleri doğrudan ilgilendiriyor. Sonumuz hayrolsun
Balkon konuşmasıyla bunu da iptal ederler.
Benzin hadi seni beni etkiler de mazottaki zam korkunç. Bütün lojistiği doğrudan etkiliyor. Lojistik de bütün sektörleri doğrudan ilgilendiriyor. Sonumuz hayrolsun
Depo azalmaya yakınken (12lt varmış) hazır zam zum haberleri varken fulleyelim diyip cüzdana sıkışan 2.360 TL’yi verdikZam yokmuş gençler. Az önce benzin alırken öğrendim. Pompacı abimiz, yalan söylüyorlar dercesine yok diyip kafa salladı.
Ben de dün fulledim, pompacıya nakit verince küfür etti içinden kesin, herkes nakit veriyormuş. Nakit verenleri çıkarıp vurcaktı en son baya dellenmiştiDepo azalmaya yakınken (12lt varmış) hazır zam zum haberleri varken fulleyelim diyip cüzdana sıkışan 2.360 TL’yi verdik![]()
Şaka maka o adamın isteğini işitmişler. Eeee öyle her gördüğünle dalga geçmeyeceksin. Bizim kulağımıza da küpe olsun.Benzine de 2.1 TL zam bekleniyor anladığım kadarıyla.
Birisi şey yazmış ; zam gelmesin de akaryakıttan alınan ötv miktarı düşürülsün halkın yararına iş yapılmış olur diye. Bence çok haklı bir istek değerlendirilmeli
![]()
Hemen yanıbaşımızdaki Gabar petrolü fiyatları düşürmüyor bizde benzin 61,86 tl
Ben de dün akşam fulledim 2501 TLDepo azalmaya yakınken (12lt varmış) hazır zam zum haberleri varken fulleyelim diyip cüzdana sıkışan 2.360 TL’yi verdik![]()
full depo da frenlemede vs paso lakır lakır ses geliyor depodan150-200 km civari yapinca hemen fulluyorum acitmiyor
Surekli full depo kullanıyorum
Bos depoyu fulletmek acitir diye![]()
full depo da frenlemede vs paso lakır lakır ses geliyor depodan