Akaryakıt Zam ve İndirimleri [ANA KONU]

Benzinin motorinin 70-80 TL ye dogru yol alması
Son 1 yılda Altından vurgunu vuranlar için bir gaza gelme / uyarılma / tahrik olma sebebi olabilir. (Evden şarjları olmasa bile)

Benim gibi altını olmayana faizde parasını şisirmeyene ceza !!!!

26 Haziran perşembe gününden itibaren benzinde 2.68, motorinde ise 4.06 TL fiyat indirimi bekleniyor.

Brent petrolde savaş öncesindeki yere geri geldik ama o gün Kayseri'de 48TL olan benzin bu indirimle birlikte 51TL olacak

1750831853307.png

Benzinin ve motorinin İsrail - İran savaşı öncesi fiyatlara asla geri dönmeyeceğini bildiğim için bu savaşın kazananı kim oldu sorusunun cevabını da biliyorum.

Benzinin ve motorinin İsrail - İran savaşı öncesi fiyatlara asla geri dönmeyeceğini bildiğim için bu savaşın kazananı kim oldu sorusunun cevabını da biliyorum.
bir hafta önceki yapılan zamla, temmuz ayında yapılacak olan kallavi zamma bizi hazırladılar. temmuzda mazot yine 60 liraya dayanır.

• Beğen
Tepkiler: SCC
IMG_20250627_143244.jpg
Ne kadar doğru bilmiyorum ama radyotrafik uygulamasından bu bildirim geldi bana bugün. Dün indirim yaptılar bugün hemen tekrar zam!

Cumhuriyet tarihinin en büyük indirimi sonrası ÖTV zammı geliyor. henüz rakamlar net olmamakla birlikte 3-4 Temmuz tarihlerinde geçerli olacak şekilde motorinde 2,12 TL, benzinde 2,25 TL, LPG otogazda ise 97 kuruş ÖTV kaynaklı zam gerçekleşecek.

Allahtan ekonomide yöneticilerimiz bedel ödedi de bize yansıtmadı. Çok şükür.
şaka gibi bir söz ya. insan böyle bir cümle kurmaktan hicap duyar ama nerdee. yahu be adam bir yüzükle geldin, şimdi dünyanın en zengin liderleri arasına girdin. bunlar sence helal parayla mı oldu? insan helal parasını kaçırma saklama ihtiyacı hisseder mi?

Geri