Akaryakıt Zam ve İndirimleri [ANA KONU]

Yarından itibaren geçerli olmak üzere benzinde 1,56 TL, motorinde ise 1,87 TL. Artık yakıt zam haberleri popülerliğini kaybetti ama paylaşayım. Psikolojik sınıra geliyor ikisi de. Ben artık hep bin liralık alıyorum

Yakıt Avrupa dan ucuz şeklinde açıklama yapanlar olacaktır.

İlaveten de şimdi birlik beraberlik zamanı destek olalım da derler ;)
ben destek olmak istemiyorum benzin almak zorunda olduğum için alıyorum.hem soyuluyorum ama adı destek.avrupanın red ettiği tüm tarım ürünlerini yedirirler dünyanın en pahalı akaryakıtını dayatırlar ne güzel ülke

Yarından itibaren geçerli olmak üzere benzinde 1,56 TL, motorinde ise 1,87 TL. Artık yakıt zam haberleri popülerliğini kaybetti ama paylaşayım. Psikolojik sınıra geliyor ikisi de. Ben artık hep bin liralık alıyorum
zam kesin mi

Bu sabah da zam mı olmuş?

Benzin motorin 100 lira olursa ? Herkes tesla alırmı acaba?

Hadi oldu desek ?

Şu VW-TR cehennem azabını bu dünyada yaşayıp perişan olsa !!!

"Vw araba kullanıp vw arabanın tr distrübütörüne kıl/tilt/ayar/uyuz olmak "

adam "asgari ücretli vatandaşımız arabasının deposunu ayda 10 kez doldurabiliyor" dedi. şaka gibi..

23 yılda gerçeklikten bu kadar kopmaları maalesef normal. En son kendi cebinden ne zaman yakıt aldı kim bilir :)

Yanındaki birine sormuştur; onlar da bu bilgiyle ne kadar vasıfsız olduğunu belli etmiş işte.

Güzel ülkemde "yetmez ama evet"çiler, "ben varım sen de var mısın"cılar utanır mı sanmam...

Bölgedeki gerilim bittiğinde ve petrol fiyatları düştüğünde indirim yapsalar eyvallah ama o da yok! Yaprak kımıldasa yakıta zam.

cumhuriyet tarihinin en büyük zammı bu akşam

şaşırdık mı ?

Geri