- İsim
- Turhan Atasoy
- Araç
- Golf7 1.4 TSI
Bence ışıklıdan kainlikle daha iyi,ben ışıklıyı birtürlü sevemedim,çok kaba bir görüntüsü var

Bence ışıklıdan kainlikle daha iyi,ben ışıklıyı birtürlü sevemedim,çok kaba bir görüntüsü var
Teşekkürler, manuel için birisi daha sordu da hiç görmedim. Denk gelirsem paylaşırım.
Manuel Golf 8 R mı varmış? Şaşırdım![]()
Hocam bundan bulabilirsen 2 tane albirini ben alırım
![]()
Ali'de var OEM ,baktım şimdi,ama R versiyonu değil,etrafı kırmızı,fiyatı 3000tl gibi,vergi vs,ohooBundan servis harici bulunmaz bence oda en az 150$ lara gelir...
Bence o fiyata bulunursa iyi, ben de buna yaklaşık o parayı verdim.Bundan servis harici bulunmaz bence oda en az 150$ lara gelir...
Teşekkürler Oğuz hocam@Furkan hocam hayırlı olsun. Çok yakışmış. Güle güle kullan.
Bence o fiyata bulunursa iyi, ben de buna yaklaşık o parayı verdim.![]()
Teşekkürler hocam, hepimize maşallahBen diğer kullanıcılar gibi tek solukta okuma fırsatı bulamadım, parça parça okuyorum konuyu. Daha sona gelemeden yorum yazmak istedim. Maşallahınız var gerçekten. Kazasız belasız.
https://www.sahibinden.com/ilan/yed...inal-r-line-marspiyel-takimi-1077141098/detay yeni ilan orjinal malzeme imisTeşekkürler hocam
Kaplamadan önce kullandığım marşpiyeli attım, kalitesi ve işçiliği içime sinmemişti zaten. Orijinal veya kaliteli replika 7.5 R marşpiyeli arıyorum.
Egzoz ucu konusunda da sizinle aynı fikirdeyim, siyah renkli düzgün bir uç bulabilirsem değiştireceğim ama tam yuvarlak istemiyorum, difüzördeki egzoz boşluğunu doldurması için çok büyük olması gerekiyor.
Bir de spacer istiyor araba.![]()
Teşekkürler hocamhttps://www.sahibinden.com/ilan/yed...inal-r-line-marspiyel-takimi-1077141098/detay yeni ilan orjinal malzeme imis![]()
Teşekkürler hocam
7.5 R bakıyorum, bu 7
İstanbul'da da vardı 7 için, almadım.
Ataşehir'dekine GTI demiş, mat oluyor onlar.O ilan ile görüştün mü ataşehirdeki... birde sen zaten beyaz_garage den ürün aldın @Metsa9619 Metin ile görüşsene o sana temin eder büyük ihtimal...