Golf 7 comfortline


kartal72

Yeni Üye
Katılım
20 Ara 2018
Mesajlar
19
Tepkime puanı
3
İsim
mehmet
Öncelikle iyi günler arkadaşlar ben Golf 7  comfortline aracıma led far takmak istiyorum bana yardımcı olabilirmisiniz elinde olan varsa

C1468EAB-BBA4-4009-8824-66AC12D6DAF7.jpeg

 
@kartal72 bazen satılık ilan bölümüne düşüyor hocam. Forumda replika takıp kullanan çok var. Geneli memnun.

 
LED farlar maliyeti yüksek işler. Farlara ayiracaginiz bütçe ile donanımınızdaki eksikleri tamamlamanizi tavsiye ederim. Ön arka park sensörü yağmur far sensörü navigasyonlu bir Media cihazı işinizi daha çok görebilir.

 
@Kaaan95.ky hocam yorumunuz için teşekkürler ben aliexpress sayfasını takip ettimde çok model ve çeşit var 

 
@typhoons yorum ve bilginiz için teşekkürler benim aracımda park sensörü ve hız sabitleyici opsiyonel olara var bende far sensörü ve yağmur sensörü taktırdım bir kaç yerden led far için bilgi aldım çoğu uğraşma dediler orjinal higline farları takm ayın dedi çift u led takın daha iyi dediler bende onu araştırıyorum teşekkürler

 
@kartal72 hocam AliExpress’ten ürün alacaksanız geribildirim sayısı iyi ve fazla olanları tercih etmek önemli, ürünün niteliği gereği de paketleme ve nakliye  hususları da satıcıyla konuşulmalı. Ancak çevremde kullanıp memnun kalanlar var.

Tabi dediğim gibi ürün önemli, geribildirimler önemli. Sabahları yolumun üzerinde karşılaştığım bir golf 7 var 7.5  led arka stoplardan takmış, ancak görüntü o kadar kötü ki... led farlar çizgileri doğrultusunda bile devam etmiyor, biri aşağıda biri yukarıda.

 
Orijinalden şaşmayın diyeceğim ama orjinali de orta halli bir araba fiyatına geliyor, bence aracı satıp u ledli highline bir araç alın far yanında birçok donanım daha gelsin.

 
Orijinalden şaşmayın diyeceğim ama orjinali de orta halli bir araba fiyatına geliyor, bence aracı satıp u ledli highline bir araç alın far yanında birçok donanım daha gelsin.
Far için araba satmak mantıklı değilFar için araba satmak mantıklı değil

 
@golfaşkı Benim görüşüme görede far için araç satılımaz sadece opsiyoları yükseltmeye çalışıyoruz

 
@Kaaan95.ky AliExpress ‘te çok çeşit ürün yelpazesi bulunmakta iyisinide bulmak zor bu tür alışverişi yapan arkadaşlar bazen sıkıntılar yaşayabiliyorlar en azında olumlu olan arkadaşlar yardımcı olabilirler 

 

Geri
Üst Alt