Trafik cezaları


Trafik normal seyrinde giderken umulmadık yerlerde aniden hız sınırı koyuyorlar bir anda tuzağa düşüyoruz. Elimden geldiğince dikkat etmeye çalışıyorum ama bakıyorum kamyonlar bile beni solluyor, diğer araçlar selektör yakıyor. Aslında yanlış olan gereksiz yere hız sınırı koymaları. 
Katılıyorum.
Geçmişte(6-7 yıl önce) Diyarbakırda koskoca bulvarda 34Km/h hız ile radar cezası yedim!

Neymiş efendim 2 şerit gidiş, 2 şerit geliş bölünmüş bulvarda Hız sınırı 30 muş!
Kolordu önüymüş! :(

 
Moderatör tarafında düzenlendi:

Hayatımdaki ilk cezayı viyana da kırmızıda geçip yedim. Tek şerit ve sadece gidiş olan yolda, sağa sola bakıp oteli ararken kabloyla askıda olan ışığı görmeyip geçtim. Tam 3 saniye sonra polis sireniyle sağa çektim, meğer adam tam arkamdaymis. 30 euro odedim, polis gulerekten yazdı cezamı, kesin adamdaki mal 30 okka herhalde, önümde kırmızıda geçti demistir(belkide böyle salaklar olmasa kime ceza kescez demiştir) 

 
@Terms sizin golfe tank muamelesi yapmışlar hocam bir de öyle düşünün herkes kafasına göre takılıyor zaten bu ülkede

 
Arkadaşlar şunu söylemek istiyorum eğer ceza geldi üzerinden 1,2 ay geçti hala tebliğ edilmediyse gayrettepeye gidip trafik şubeden ceza kağıdını isteyin çıktıyı size verirken tebliğ tarihinin o gün olmasını söyleyin kaşe basıp size veriyor 15 gün içinde öderseniz indirimli ödemiş oluyorsunuz daha sonra eve gelse bile tebliğ kağıdı sıkıntı yok ama muhakkak o günden tebliğ edildiğini bildirin memura

 
Cezayı ödemek için vergidairesine gittim ceza görünmedi oradan trafik şubeye gidip çıkarttırdım sonra tekrar vergidairesine gidip %30 indirimle 366 tl ödedim.70 ile gidilecek yerde %30 hız aşımı var.

SM-E500H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Arkadaşlar tebligat bugün gelmiş binanın kapısında çakılıydı muhtardan al yazıyordu.Ezine-Çanakkale yoluna çok dikkat, araştırdım burdan çok ceza yazılan sabit bir yer var.
079af85331281850f9f4309f7f5fd7cb.jpg


SM-E500H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

 
Bende bugün SOKAK ARASINDA aracımı çekeye çalışan işgüzar bir polisle tartıştım. Park cezası yazdı. Caddelerdeki gelişigüzel parkları hallettiler de artık sokak aralarında dolaşmaya başlamışlar.Diğer SOKAĞA(cadde değil) dönüşe 2 arabalık mesafe olmayan yere park etmeyin. 

Kurallar;

- Kavşaklarda, tünellerde, rampalarda, köprülerde, bağlantı yollarında ve buralara yerleşim yerleri içinde 5m., yerleşim yerleri dışında 100 m. mesafe içinde,

- İşaret levhalarına yaklaşım yönünde, yerleşim yerleri içinde 15 m., yerleşim yerleri dışında 10 m. mesafede,

Sokak aralarında bunların peşine düşecekleri aklıma gelmezdi..😤

 
Moderatör tarafında düzenlendi:

Geri
Üst Alt