Sonunda Geldi, Hoşgeldi (:


nightwolf

Üye
Katılım
21 Eyl 2017
Mesajlar
144
Tepkime puanı
60
İsim
nightwolf
    14 Eylül 2017'de verdiğim siparişle birlikte geçmek bilmeyen 2 ay sonunda (yazarken 2 yaşarken 20 diyebiliriz rahatlıkla) aracımla, ötvsiydi vergi dilimiydi,gemisiydi tırıydı treniyi de derken 14 Kasım 2017'de kavuştuk sonunda.

    1 gün öncesinden artık buluşma heyecanı iyice bastırdığından uykusuz ama bol adrenalinli bir şekilde bayiye gittim.  İşlemler vs. derken artık yavaş yavaş buluşma vakti gelmişti ve usul usul araç teslim yerine gelen güzelliğin yanına gittik ST ile birlikte. Gerekli kontroller yapıldı, imzalar atıldı, araçla ilgili bilgiler alındı (bu arada bilgi alma kısmı bu güzel forum sayesinde benim için özetten ibaret oldu sadece) ve yola çıkma zamanı geldi. Zaten teslim almaya gitmeden önce yakıtı nereden alabileceğimin araştırmasını yaptığımdan doğruca benzin almaya Shelle gittim. Pompa çıkartılırken 1-2 damla benzin araca damlayınca içim yandı. Sonra içimden dedim ki abartma:) 

    Aydın-İzmir arası 1 saat ama Golfle olunca insan hiç anlamıyormuş gerçekten:) Salı gününden beri bahaneyle her yere arabayla gider oldum. Her bindiğimde farklı bir şeyi keşfediyor ya da forumdan 2 ay boyunca öğrendiklerimi test etmeye çalışıyorum. Öğrendiğim her yeni şeyde daha da çok seviyorum ve kararımda ne kadar haklı olduğumu bir kez daha görüyorum.

    Özetle 2 ay sonunda beklenen gün geldi hasret sona erdi. Umarım bekleyen, almayı düşünen herkese Allah araçlarına kavuşmayı nasip eder, aracı olanları satmak zorunda bırakmaz. Herkese kazasız belasız tutkuyla dolu keyifli sürüşler dilerim.

 
@nightwolf Hocam 

Aracınız hayırlı olsun kazasız belasız güzel günlerde kullanmanız dileğiyle en kısa zamanda fotoğraflarını da bekleriz 

 
Çok sağolun iyi dilekleriniz için, en kısa zamanda fotoğrafları da paylaşacağım tabiki  :'(

 
hayırlı olsun;allah  kazasız belasız kullanmak nasip etsin...

 
Hayırlı olsun.

Allah kazasız belasız kullanmayı nasib eylesin...

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Hayırlı olsun, kazasız belasız kullanın. Gerçekten kendi sınıfında Premium hissi veren bir araç aldınız, yollar çok daha keyifli olacak.

 


Geri
Üst Alt