yenerhoca 186 Gönderildi: 28 Temmuz 2015 Paylaş Gönderildi: 28 Temmuz 2015 @Negatiwe tek kelimeyle süper rabbim kaza bela vermesin ' Gönderi bağlantısı Sitelerde Paylaş
Negatiwe 5515 Gönderildi: 28 Temmuz 2015 Paylaş Gönderildi: 28 Temmuz 2015 Sağolun arkadaşlar, çok teşekkürler. :'( Gönderi bağlantısı Sitelerde Paylaş
Kurucu Yönetici yusuf 6270 Gönderildi: 28 Temmuz 2015 Kurucu Yönetici Paylaş Gönderildi: 28 Temmuz 2015 @Negatiwe Çok güzel fotolar elinize sağlık hocam. Gönderi bağlantısı Sitelerde Paylaş
DrMobile 27 Gönderildi: 28 Temmuz 2015 Paylaş Gönderildi: 28 Temmuz 2015 Bu da benden gelsin Gönderi bağlantısı Sitelerde Paylaş
Umut 392 Gönderildi: 28 Temmuz 2015 Paylaş Gönderildi: 28 Temmuz 2015 Bu da benden gelsin Maşallah... Gönderi bağlantısı Sitelerde Paylaş
DrMobile 27 Gönderildi: 28 Temmuz 2015 Paylaş Gönderildi: 28 Temmuz 2015 @Umut Tesekkurler:) Gönderi bağlantısı Sitelerde Paylaş
topalkartal 8 Gönderildi: 28 Temmuz 2015 Paylaş Gönderildi: 28 Temmuz 2015 @Negatiwe serdar hocam burdan da tebriklerimi ileteyim; hayırlı olsun! murat hocamla tanışman da güzelliğe güzellik katmış Gönderi bağlantısı Sitelerde Paylaş
silvershadow 8337 Gönderildi: 29 Temmuz 2015 Yazar Paylaş Gönderildi: 29 Temmuz 2015 Bu da benden gelsin Bu poz.. ışık gölge oyunları... Usta işi olmuş. Ellerinize sağlık Hocam. Maşallah. Gönderi bağlantısı Sitelerde Paylaş
Negatiwe 5515 Gönderildi: 29 Temmuz 2015 Paylaş Gönderildi: 29 Temmuz 2015 @Orhan Hoca Kaputa sarılan benim kızım hocam. @topalkartal Teşekkürler Yasin hocam. Murat Hocayla tanışmak kısmet oldu. İnşallah sizlerle de görüşebilmek dileğiyle. Gönderi bağlantısı Sitelerde Paylaş
mrvolkan 212 Gönderildi: 29 Temmuz 2015 Paylaş Gönderildi: 29 Temmuz 2015 öncelikle güle güle kullanın @Negatiwe .. Mevlam kazasız belasız gunlerde nasip eylesin cimcime golf ü sahiplenmiş resmen:) büyüyünce gösterirsiniz bence bi yerde saklamak lazım tekrar hayırlı olsun Gönderi bağlantısı Sitelerde Paylaş
Negatiwe 5515 Gönderildi: 29 Temmuz 2015 Paylaş Gönderildi: 29 Temmuz 2015 öncelikle güle güle kullanın @Negatiwe .. Mevlam kazasız belasız gunlerde nasip eylesin cimcime golf ü sahiplenmiş resmen:) büyüyünce gösterirsiniz bence bi yerde saklamak lazım tekrar hayırlı olsun Amin çok teşekkürler Volkan hocam :'( Gönderi bağlantısı Sitelerde Paylaş
burakca 199 Gönderildi: 29 Temmuz 2015 Paylaş Gönderildi: 29 Temmuz 2015 Her yıl 1 ay Çeşme'deyim sizinle denk gelememek üzdü fotoğraflar çok güzel. Gönderi bağlantısı Sitelerde Paylaş
fatihan 84 Gönderildi: 18 Eylül 2015 Paylaş Gönderildi: 18 Eylül 2015 Geçen yıkadıktan sonra sahilde bizimkiyle gezineyim biraz dedim, manzara da güzel çıkmış Gönderi bağlantısı Sitelerde Paylaş
fcsrn 3878 Gönderildi: 18 Eylül 2015 Paylaş Gönderildi: 18 Eylül 2015 @fatihan Maşallah Hocam, difüzör ve egsoz çıkışları güzel duruyor Gönderi bağlantısı Sitelerde Paylaş
fatihan 84 Gönderildi: 18 Eylül 2015 Paylaş Gönderildi: 18 Eylül 2015 @fcsrn eyvallah teşekkür ederim... Hatta bir iki tane daha şöyle güzel çıkan resim paylaşayım Gönderi bağlantısı Sitelerde Paylaş
Hk80 211 Gönderildi: 18 Eylül 2015 Paylaş Gönderildi: 18 Eylül 2015 Maşallah Gönderi bağlantısı Sitelerde Paylaş
Umut 392 Gönderildi: 18 Eylül 2015 Paylaş Gönderildi: 18 Eylül 2015 @fatihan Maşallah yakışıklıya... :'( Cahilliğime verin golf yazısı photoshop mu? Gönderi bağlantısı Sitelerde Paylaş
fatihan 84 Gönderildi: 18 Eylül 2015 Paylaş Gönderildi: 18 Eylül 2015 @fatihan Maşallah yakışıklıya... :'( Cahilliğime verin golf yazısı photoshop mu? Teşekkürler, sağolun. çok güldüm umut hocam:) onu ben yazdım, resimden bir direk ve insanları sildim, öyle bi golf yazayım reklamlarda olurya asfalta yazılmış gibi:) Maşallah Gönderi bağlantısı Sitelerde Paylaş
Umut 392 Gönderildi: 18 Eylül 2015 Paylaş Gönderildi: 18 Eylül 2015 @fatihan Maşallah yakışıklıya... :'( Cahilliğime verin golf yazısı photoshop mu? Teşekkürler, sağolun. çok güldüm umut hocam:) onu ben yazdım, resimden bir direk ve insanları sildim, öyle bi golf yazayım reklamlarda olurya asfalta yazılmış gibi:) Maşallah Neyse bu da bana tecrübe oldu,bizim gençliğimizde yoktu böyle şeyler... :'( Hani belki bir fantazi yapılmış olabilirmi acaba dedim... Gönderi bağlantısı Sitelerde Paylaş
fatihan 84 Gönderildi: 18 Eylül 2015 Paylaş Gönderildi: 18 Eylül 2015 @fatihan Maşallah yakışıklıya... :'( Cahilliğime verin golf yazısı photoshop mu? Teşekkürler, sağolun. çok güldüm umut hocam:) onu ben yazdım, resimden bir direk ve insanları sildim, öyle bi golf yazayım reklamlarda olurya asfalta yazılmış gibi:) Maşallah Neyse bu da bana tecrübe oldu,bizim gençliğimizde yoktu böyle şeyler... :'( Hani belki bir fantazi yapılmış olabilirmi acaba dedim... Tarabya otelin önüne yazmak gerçekten fantazi olabilirdi:) fonda bir şarkı: Adını yollara yazdım golfffüm:)) tam türk filmi;) Gönderi bağlantısı Sitelerde Paylaş
ErsinEsk 23 Gönderildi: 20 Eylül 2015 Paylaş Gönderildi: 20 Eylül 2015 Herkesin Golf'ü çok güzel, Golf çok güzel Herkes çok iyi günlerde kullansın araçlarını mutlu ve huzurlu... Bir tanede benden gelsin şöyle günbatımlı :'( Gönderi bağlantısı Sitelerde Paylaş
Kurucu Yönetici yusuf 6270 Gönderildi: 20 Eylül 2015 Kurucu Yönetici Paylaş Gönderildi: 20 Eylül 2015 @ErsinEsk Maşallah hocam çok güzel Gönderi bağlantısı Sitelerde Paylaş
Umut 392 Gönderildi: 20 Eylül 2015 Paylaş Gönderildi: 20 Eylül 2015 @ErsinEsk Maşallah... Gönderi bağlantısı Sitelerde Paylaş
ErsinEsk 23 Gönderildi: 21 Eylül 2015 Paylaş Gönderildi: 21 Eylül 2015 @Orhan Hoca , Teşekkürler Hocam. Golf'e tutkum 12 yaşımda başladı, yaş oldu 25 anca alabildim &: Kişiselleştirme işleri de aynı ağırlıkta ilerliyor ne yazık ki Söylediğiniz eklentiye bir göz gezdireceğim.. Lane ve Sign assist te orijinal olarak yok tabii 3 sayfalık opsiyon listesinde de yoktu ama kodlama ile açtırtmayı istiyorum, siz kullananlarda durum nedir öğrenebilirsem ona göre hareket edebilirim, DLA'yı da fabrika güvenlik sebebiyle eklemiş miş ekstranın ekstrası oldu yani ama pişman değilim @Umut Teşekkür ederim :'( Gönderi bağlantısı Sitelerde Paylaş
ErsinEsk 23 Gönderildi: 21 Eylül 2015 Paylaş Gönderildi: 21 Eylül 2015 @Orhan Hoca Lane assist tamam ama, Sign Assist için kitapçıkta, optimize olduğu ülkeler arasında Türkiye bulunmuyor, yani Türkiye'de düzgün çalışmıyor anlamına geliyor bu. Sizde durum nedir? Ücretli olarak açım işlemini yapan bir sürü yer var istanbulda ama hepsinde tek bir otomatik liste var Benimde içerisinde istemediğim şeyler var, Lane ve Sign assist i istiyorum bunlar onlarda yok falan, kişiselleştiremeyeceğimi düşündüğüm için onlara da gidemiyorum o yüzden. Mesela dönerken sislerin yanması, bizlerde viraj farı olduğu için açmak istemiyorum onu falan gibi. Sanırım şuan istanbulda bizim forumumuzdan açım yapabilende tam olarak yok, aslında kendimde yapmak istiyorum bu olayı Gönderi bağlantısı Sitelerde Paylaş
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap