zgrdrsn 38 Oluşturuldu: 1 Şubat 2017 Paylaş Oluşturuldu: 1 Şubat 2017 Değerli arkadaşlar birkaç gündür seyir halindeyken yol bilgisayarında "Hata! Aracı P konumuna getirip terk ediniz." şeklinde anlık bir uyarı ve sarı ünlem işareti belirip kayboluyor ancak sonrasında uyarıya yol bilgisayarından erişemiyorum. Seat forumlarında benzer bir sorundan bahsedilmiş ama golf 7 için hiç görmedim. Başına gelen ya da nedeni hakkında fikri olan, çözüm önerebilecek olan var mıdır? teşekkürler şimdiden. Gönderi bağlantısı Sitelerde Paylaş
mehmetmert 1283 Gönderildi: 2 Şubat 2017 Paylaş Gönderildi: 2 Şubat 2017 Cok ilginc,ama unlem ciktiysa arizayi hafizasina almistir.Vagcom var ise bir ariza okutursaniz biraz daha yardimci olabiliriz ben ilk defa duydum Gönderi bağlantısı Sitelerde Paylaş
Kurucu Yönetici yusuf 6265 Gönderildi: 2 Şubat 2017 Kurucu Yönetici Paylaş Gönderildi: 2 Şubat 2017 Değerli arkadaşlar birkaç gündür seyir halindeyken yol bilgisayarında "Hata! Aracı P konumuna getirip terk ediniz." şeklinde anlık bir uyarı ve sarı ünlem işareti belirip kayboluyor ancak sonrasında uyarıya yol bilgisayarından erişemiyorum. Seat forumlarında benzer bir sorundan bahsedilmiş ama golf 7 için hiç görmedim. Başına gelen ya da nedeni hakkında fikri olan, çözüm önerebilecek olan var mıdır? teşekkürler şimdiden.Vag Com ile arıza silindikten sonra tekrar çıkacağını sanmam. Gönderi bağlantısı Sitelerde Paylaş
zgrdrsn 38 Gönderildi: 2 Şubat 2017 Yazar Paylaş Gönderildi: 2 Şubat 2017 Vag com bilgim yok denecek kadar az malesef o nedenle bugün servisi aradım konuya istinaden. Formen vites sensörünün bu arızaya neden olabileceğini ve sensörlerin değişimi durumunda sorunun çözüldüğünü söyledi incelenmesi için servise çağırdılar. Bakalım gidince ne olduğunu öğreneceğiz. Gönderi bağlantısı Sitelerde Paylaş
golfmk7fan 84 Gönderildi: 2 Şubat 2017 Paylaş Gönderildi: 2 Şubat 2017 Aynısı benim de başıma geliyordu uyarı ara ara çıkıyor alakasız zamanlarda 1 saniye bile kalmayıp gidiyordu Kartal Doğuş otoya götürdüm vites mekanizmasında problem olduğu ve değişmesi gerektiği söylendi benden sonra bir arkadaşımın 1 hafta arayla üretilmiş olan golfünde de aynı uyarıyı tespit ettim o da aynı şekilde Özön servisine gitti.Bilgisayara bağlayarak arıza tespit yapıyorlar daha sonrasında vites mekanizması değişiyor garantiden yalnız bunu yaparken uyarın vites kutusu etrafındaki piano black trimi sökerken dikkatli olsunlar bendekini çizdikleri için onu da garantiden değiştirttim Gönderi bağlantısı Sitelerde Paylaş
zgrdrsn 38 Gönderildi: 2 Şubat 2017 Yazar Paylaş Gönderildi: 2 Şubat 2017 Garantim bu yıl bitti malesef ama sanırım iyi niyetle çözerler hep servis bakımı yaptırdım şimdiye dek. Vites mekanizması dedikleri vites kolunu da kapsayan komple bir değişim mi yoksa daha küçük bir parça değişimi mi? eğer hatırlıyorsanız servis maliyetini söyleyebilir misiniz? para alınmasa da servis raporunda vardır sanırım. Gönderi bağlantısı Sitelerde Paylaş
golfmk7fan 84 Gönderildi: 2 Şubat 2017 Paylaş Gönderildi: 2 Şubat 2017 Vites kolu değişmiyor vites kutusundaki mekanizma değişiyor faturada bedelsiz yazıyor garanti kapsamında olduğu için Gönderi bağlantısı Sitelerde Paylaş
golfmk7fan 84 Gönderildi: 2 Şubat 2017 Paylaş Gönderildi: 2 Şubat 2017 01500000 gfs/Rehberli Diagnoz . Bedelsiz 1J0711280C ./ø36 Bedelsiz 34101900 Vites kol kutusu sokmek ve takmak Bedelsiz 5G1864263AMKMR KONSOL KAPLAMASI Bedelsiz 5Q1713041E 9ø7(60(.$1ø=0$6, Bedelsiz OguzVV bunu beğendi Yanıtla Gönderi bağlantısı Sitelerde Paylaş
Başkan 1296 Gönderildi: 2 Şubat 2017 Paylaş Gönderildi: 2 Şubat 2017 @zgrdrsn geçmiş olsun Hocam.. Nezaman gideceksiniz servise? Servis aşamasını ve son durumuda bizimle paylaşırsanız sevinirim. Ücret vs ne kadar isteyecekler vb konuları yazarsanız Dostlar arasında yardımcı olabilecek biri veya birileri mutlaka çıkacaktır. Gönderi bağlantısı Sitelerde Paylaş
zgrdrsn 38 Gönderildi: 2 Şubat 2017 Yazar Paylaş Gönderildi: 2 Şubat 2017 Mutlaka bilgilendireceğim hocam. Sadece işçilik alırlar parça değişimi iyi niyet garantisi olarak sağlanır diye umut ediyorum. Hayırlısı artık. Gönderi bağlantısı Sitelerde Paylaş
1661 219 Gönderildi: 3 Mart 2017 Paylaş Gönderildi: 3 Mart 2017 arkadaşlar aynı şikayetle bursa doğuş otoya gittim. bana bunun için genel bir güncelleme geleceğini bildirdi. şuan yapacak birşeyim yok dedi. ben pek ikna olmadım.sizce ne yapmalıyım? Gönderi bağlantısı Sitelerde Paylaş
1661 219 Gönderildi: 27 Mart 2017 Paylaş Gönderildi: 27 Mart 2017 umarim olumlu haberler verirsin. Bende sorun devam ediyor. Gönderi bağlantısı Sitelerde Paylaş
Slacker 19 Gönderildi: 27 Mart 2017 Paylaş Gönderildi: 27 Mart 2017 Bugün benim de başıma geldi. Hem de 3 kere 2-3 saniyelik uyarılar şeklinde oldu. En yakın zamanda servise gidip burayı da bilgilendiririm. Gönderi bağlantısı Sitelerde Paylaş
Slacker 19 Gönderildi: 29 Mart 2017 Paylaş Gönderildi: 29 Mart 2017 On 27.03.2017 at 22:22, 1661 yazdı: umarim olumlu haberler verirsin. Bende sorun devam ediyor. Bugün servise bıraktım aracı. Parça değişikliği söylemediler. Almanyaya ariza kaydını yollayıp, güncelleme yaparız herhalde dediler. Haber aldıkça güncellerim. Gönderi bağlantısı Sitelerde Paylaş
1661 219 Gönderildi: 29 Mart 2017 Paylaş Gönderildi: 29 Mart 2017 Takipteyim. Tesekkurler Gönderi bağlantısı Sitelerde Paylaş
Slacker 19 Gönderildi: 30 Mart 2017 Paylaş Gönderildi: 30 Mart 2017 23 saat önce, 1661 yazdı: Takipteyim. Tesekkurler Bugün arandım. Üretici firmaya mail atılmış dönüş bekleniyormuş. Parça değişimi değil iyileştirme bekliyorlarmış. Hiç anlam veremedim. Gönderi bağlantısı Sitelerde Paylaş
burakca 191 Gönderildi: 30 Mart 2017 Paylaş Gönderildi: 30 Mart 2017 İyileştirme dedikleride deneme yanılma yoluyla parça değiştirmeden soruna çözüm üretmek galiba. Gönderi bağlantısı Sitelerde Paylaş
Slacker 19 Gönderildi: 30 Mart 2017 Paylaş Gönderildi: 30 Mart 2017 14 dakika önce, burakca yazdı: İyileştirme dedikleride deneme yanılma yoluyla parça değiştirmeden soruna çözüm üretmek galiba. Sanırsam öyle ve bu durum hiç hoşuma gitmedi. Emsal durumları örnek göstermeyi planıyorum. Çok işe yarıyacağını sanmam. Gönderi bağlantısı Sitelerde Paylaş
1661 219 Gönderildi: 30 Mart 2017 Paylaş Gönderildi: 30 Mart 2017 Ayni sekilde size de yanit vermisler.. Ve en kotusu bu sorunu ne zaman cozecekleri belli degil.. Belki 1 ay belki 1 yil.. Gönderi bağlantısı Sitelerde Paylaş
Slacker 19 Gönderildi: 30 Mart 2017 Paylaş Gönderildi: 30 Mart 2017 22 dakika önce, 1661 yazdı: Ayni sekilde size de yanit vermisler.. Ve en kotusu bu sorunu ne zaman cozecekleri belli degil.. Belki 1 ay belki 1 yil.. Sorunlu sorunlu mu gezicem dedim. Şu an bir sorun yok zaten uyarı ışığı sönük falan dendi. Yarın tekrar arayıp kartal doğuş otoyu ve özönü örnek göstericem fakat arkadaşların keşke plaka nosunu bilsek. @golfmk7fan @zgrdrsn Arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim. Gönderi bağlantısı Sitelerde Paylaş
Polo Man 5 Gönderildi: 31 Mart 2017 Paylaş Gönderildi: 31 Mart 2017 Aynı sorun benim aracımda da 5 bin km'dir mevcut. Uyarı ışığı artık sürekli yanık kalıyor. Garantisi de 4 ay önce bittiği için bekliyorum. İstanbul'daki Yetkili Servis Almanya'ya sorunu gönderdiklerini bana 1 Şubatta söyledi ancak Nisan ayına geldik ve bir gelişme yok. Ne zaman gelişme olacağı da meçhul, Yetkili Servisin elinde olan bir durum da yok ama süreç gerçekten garip işliyor. Gönderi bağlantısı Sitelerde Paylaş
Slacker 19 Gönderildi: 31 Mart 2017 Paylaş Gönderildi: 31 Mart 2017 10 dakika önce, Polo Man yazdı: Aynı sorun benim aracımda da 5 bin km'dir mevcut. Uyarı ışığı artık sürekli yanık kalıyor. Garantisi de 4 ay önce bittiği için bekliyorum. İstanbul'daki Yetkili Servis Almanya'ya sorunu gönderdiklerini bana 1 Şubatta söyledi ancak Nisan ayına geldik ve bir gelişme yok. Ne zaman gelişme olacağı da meçhul, Yetkili Servisin elinde olan bir durum da yok ama süreç gerçekten garip işliyor. Bazı yetkili servisler değişim yaparak sorunun önüne geçerken bazılarının iyileştirme bekliyoruz demesi saçmalık bence. Gönderi bağlantısı Sitelerde Paylaş
Polo Man 5 Gönderildi: 31 Mart 2017 Paylaş Gönderildi: 31 Mart 2017 2 dakika önce, Slacker yazdı: Bazı yetkili servisler değişim yaparak sorunun önüne geçerken bazılarının iyileştirme bekliyoruz demesi saçmalık bence. Varsa plaka / fatura görseli paylaşabilecek olan çok iyi olur, servisle görüşeyim. Özellikle GolfMK7 fan. Benim gittiğim servis için söylüyorum kötü niyetli olduklarını sanmıyorum, yıllardır tanıdığım kişiler, çözüm olduğunu düşünmemiş olabilirler ya da Doğuş oto özel bir sebeple iyi niyet garantisine onay vermiyor olabilir. Bana vites kutusunun değişimi de çözüm olmayabilir dediler, özellikle @golfmk7fan bizimle iletişime geçebilir misin? Teşekkürler. Gönderi bağlantısı Sitelerde Paylaş
1661 219 Gönderildi: 31 Mart 2017 Paylaş Gönderildi: 31 Mart 2017 Dogusun merkezine bile sikayet ettim arkadaslar.. Bence sorunu yasayan herkes sikayette bulunsun... Bu sorunu yakin zamana kadar sensor degisimi yaparak cozuyorlardi.. Ne olduysa bizimkilerde degisim yapmama karari verildi.. Haksizlik.. Gönderi bağlantısı Sitelerde Paylaş
Slacker 19 Gönderildi: 31 Mart 2017 Paylaş Gönderildi: 31 Mart 2017 3 dakika önce, 1661 yazdı: Dogusun merkezine bile sikayet ettim arkadaslar.. Bence sorunu yasayan herkes sikayette bulunsun... Bu sorunu yakin zamana kadar sensor degisimi yaparak cozuyorlardi.. Ne olduysa bizimkilerde degisim yapmama karari verildi.. Haksizlik.. Şikayet ettiksen sonra size bir dönüş olmadı mı? Ozyy bunu beğendi Yanıtla Gönderi bağlantısı Sitelerde Paylaş
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap