Golf'e ihanet ettim. Peugeot 308 aldım. Yorumlarınızı bekliyorum :)


Dizel motorla birlikte golfün fiyatı mantığını yitiriyor. Golf 1.2 comfortline fiyatına dizel dolu 308 almışsınız bence gayet mantıklı. Hayırlı olsun Güle güle kullanın.

 

Motor, fiyat, donanım üçlüsü mükemmel bir orta yapmış, size de golü atmak kalmış.

Hayırlı olsun kazasız belasız. Araç gelince inceleme konusu bekliyoruz sizden detaylı. :)

 
@Neocedric ne yaparsak yapaşım ne dersek diyelim bir yerden sonra duygusallıktan çıkıp mantığa yöneliyor insanın beyni. bence kârlı bir alışveriş olmuş sizin adınıza, ki uzun vadede satmayı düşünmüyorsanız size getirisi daha fazla olacaktır, hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin :'(

 
@Neocedric Hocam öncelikle hayırlı olsun. Bu fiyat seviyesinde, hem dizel hem full bir araç almak gerçekten çok mantıklı. Aracınız ile ilgili deneyimlerinizi merakla bekliyorum.

Allah kaza bela vermesin, güle güle kullanın inşallah. 

 
Hayirli olsun güzel araç. F/p nokta atişi olmuş fiyat çok iyi.

 
@Neocedric Hocam merhaba hayırlı uğurlu olsun bence o fiyata harika bir alışveriş yapmışsınız, bu sıralar bir tanıdığımıza dizel bir araç tanıyorduk ona bu durumdan bahsettim çok cazip geldi.İnternet sitesine girdik peugeot'un fakat classic edition paketi göremedik fiyat listesinde 72.290 a 308 ACCESS 1.6 HDi 92hp var.Nereden ulaşabiliriz sizin paylaştığınız donanım ve motor özelliklerine bir de İstanbul ikamet ediyoruz siz hangi bayiden aldınız aracınızı ?

 
Arkadaşlar tek tek hepinize Teşekkür ederim. Olumsuz yorum yapan arkadaşlara da saygım sonsuz. Ama sizlerin de bildiği gibi dizel ful bir golf 100 den başlıyor. Çok fazla en azından benim için.

Ben aracımı bin lira iskonto ile 71 e aldım. O donanımdaki araba bu fiyat bence süper. Test sürüşü de yaptim, Araç hem gidiyor hem yakmyor.

Çok fazla marka kaygısı olmayan insanlar için harika bir fırsat ki Yeni 308 kötü değil. Çok iyi.

Hatta son iki ayda euro artışından dolayı 3 bin zam yemiş hali bu. Bayramdan sonraki ayda fiyat 68 binmiş. 

Ben diyarbakırdan aldım. Ellerinde en son 6 araç kalmıştı.

Dizel düşünenler bence bayileri aramalı.

Tekrar hepinize Çok teşekkür ederim. Sağlıcakla ;)

 
@aaron hocam o ilanı ben de gördüm. Aracım o ilandakinin aynısı, adam 85 bin istiyor?

 
Aldığınız 308 donanımında bir golf 100bin barajını geçiyor.Ve inanın 308 ile golf arasında en az 30binliralık bir fark yok.Aracın keyfini çıkarın, kazasız belasız sürüşler dilerim.

 
2007 -2012 yıllarının 307 kullanıcısı olarak fiyatına göre gayet iyi bir araç almışsınız.Fransız araçlarında tek sıkıntı çok nazik ve kibar araçlar olması eski teknolojiyi umarım yenilemişlerdir.benim 307 2010 yılında tangur tungur etmeye başlamıştı 30 binde ki bir araç tı bu düşününün

pejo fiyat bakımında oldukça cömert 

 
A

 
Moderatör tarafında düzenlendi:


Geri
Üst Alt