Golf siparişim için fikirleriniz.


Değerli Hocam 

Ne bugüne kadar sipariş alındı ne de içeriği hakkında kesin bilgimiz var.

Alman konfiguratorden ve forum sitelerinden derlediğim bir bilgi bu.

 

Altur'la görüştüm kurşun gri için verdikleri fiyat 105 bin tl benim bütçenin 12 bin tl kadar üstünde bir fiyat bakalım artık bilginiz olsun arkadaşlar

 
Altur'la görüştüm kurşun gri için verdikleri fiyat 105 bin tl benim bütçenin 12 bin tl kadar üstünde bir fiyat bakalım artık bilginiz olsun arkadaşlar
111.664 fiyatı olan araçta %6 indirim yapılmış anlaşılan.

Hayırlısı olsun.

 
Arkadaşlar turizim sektörü kötü bildiğiniz gibi işten çıkarmalar felan arttı baya,bir süre beklemeye aldım araç alımını malesef :(

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Arkadaşlar selamlar

Öncelikle aranıza yeni katıldım.Antalyada yaşıyorum,evliyim,33 yaşındayım.Uçak teknisyeni olarak çalışıyorum.Uzun zamandır siteyi inceliyorum çok güzel yazılar ve paylaşımlar okudum ve golf hakkında sayenizde baya bilgi sahibi oldum.Teşekkür ederim 

Aracım 2013 clio 4 1.2 icon edc 120 hp.Ocak 2017 de garantisi bitecek ve çıkardığı sorunları düşününce aracı değiştirme kararı aldık.Daha sorunsuz kullanabileceğimiz ,üst segment, ikinci el piyasası iyi olan bir araç düşünüyoruz.Bunun içinde en uygun aday golf diye düşündüm.Çok fazla yol yapmadığımız için tsi ,eşimde kullanacağı için dsg bir araç düşünüyoruz.

Antalya ve çevresindeki (alanya,ısparta,fethiye) tek satıcı olan başaran'da malesef araç yok ve siparişde vermiyolar.İzmir ve denizliden 2 araç buldum.İzmirdeki 1.4 tsi 125 hp dsg higline opsiyon olarak cam tavan ve anahtarsız çalıştırma var.Denizlideki'de 1.4 tsi 125 hp dsg higline opsiyon olarak cam tavan ve uled far mevcut.ikiside fiyat olarak birbirine yakın.Sipariş verirsem en erken ocak'da teslim edebileceklerini söylediler.İstediğim opsiyonlar Cam tavan,Geri görüş kamerası,sürüş profili seçimi,U led farlar,Ergo active koltuk,anahtarsız giriş ve çalıştırma.

Sizce sipariş mi vereyim yoksa beklemeden diğer araçlara mı yöneleyim.Açıkcası kararsızım.Sonradan pişman olmak istemiyorum.İlk Sıfır arabamız olacak 4-5 sene binmeyi düşünüyoruz kısmet olursa.

Nacizane fikirleriniz benim için gerçeken değerli.Şimdiden teşekkür ederim.

Ekli dosyayı görüntüle 6696
Hocam öncelikle hoşgeldiniz,

Ben de foruma yeni katıldım, mümkün olduğunca başlıkları okumaya çalışıyorum. Gerçekten en kaliteli, en seviyeli forumlardan bir taneai, kimse kimsenin zevkine, tercihine hakaretler yağdırmıyor. Bu sebeple bu forumu takip etmeyi çok sevdim.

Bende aracını aldım 2 gün içinde teslim almayı bekliyorum. 1.4 TSI DSG kurşun gri Allstar aldım. Biraz umduğumu değil bulduğumu aldım, fiyat seçenekleri de etkili oldu ama sonradan bu forumu okudukça memnuniyetim arttı diyebilirim. Neticede bir golf, her zaman satıp yenilenebilir.

Hangi seçenek olursa olsun inşallah sağlıklı kazasız belasız günlerde zevkle binersiniz. Benim görüşüm bence geri görüş kamerasına çok gerek olmadığı yönde, zaten ön arka sensörler ve görsel destek gayet yeterli ki ben kullananlardan aldığım yorumlarda bu yönde. Anahtarsız çalıltırma da premium algısını çok arttıran bi özellik ama onun için tercih değiştirmeye değmeyebilir. Yine sizin tercihiniz tabiki.

Tekrar hayırlısı olsun.

 

Geri
Üst Alt