Marşpiyel Göçüğü


hengemen

Üye
Katılım
26 Haz 2016
Mesajlar
112
Tepkime puanı
8
İsim
Sarp
Merhaba arkadaşlar. Suv araçtan golf gibi alçak bir araca bugün geçiş yaptım ve resmen kavram karmaşası yaşadım yükseklik farkından dolayı ön tekerleğin arkası ile kaldırıma çıktım dönüş yaparken aracı bugün aldığım için şu anda göğsümde kocaman bir yumru var resmen ağzımı bıcak açmıyor. Çözümü nasıl olabilir? Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim. 

20160910_165158.jpg

20160910_165155.jpg

20160910_165153.jpg

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Merhaba arkadaşlar. Suv araçtan golf gibi alçak bir araca bugün geçiş yaptım ve resmen kavram karmaşası yaşadım yükseklik farkından dolayı ön tekerleğin arkası ile kaldırıma çıktım dönüş yaparken aracı bugün aldığım için şu anda göğsümde kocaman bir yumru var resmen ağzımı bıcak açmıyor. Çözümü nasıl olabilir? Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim. 

Ekli dosyayı görüntüle 6214

Ekli dosyayı görüntüle 6216

Ekli dosyayı görüntüle 6217
Hocam geçmiş olsun. Önce ki aracımız Polo'da annemde sokaktan dönerken dardan alıp sağ tarafı kaldırıma oturtmuştu. Serviste yaptırmıştık. Servis halleder diye düşünüyorum. Kapının ucu da düzeltilip ufak bir alanda lokal boya yapılabilir. 

 
@fcsrn hocam çok teşekkür ederim cevabın için. Pek bilmediğim için bu konuları şunu sormak istiyorum hasar kaydı oluştumu acaba? 

 
@fcsrn cevabın için çok teşekkür ederim. Artık bayramdan sonra önce bi rs ye götürücem sonra servise

 
Geçmiş olsun  Sayın @hengemen.  Eğer servise yaptırırsanız bi ihtimal mini onarım vb. yararlanabilirsiniz. Ancak yaralanamazsanızda yaptırıverin servise. Ödesin kaskonuz tamir tutarını. Hasar kaydı olsun ne olacak  ki? Eğer ikinci el kaygısı ya da kasko artar vb. diye kaygılarınız varsa bence kaygılanmaya değmez. Geniş zamanda kümülatif hesap yapsak yine aynı zarar - miktar cebihizden çıkacak ya da kaybınız olacak diye düşünüyorum.Kaskoya dünya paralar veriyoruz. Kırk yılın başı bir işe yarasın :) .Sonuçta kasko ve serviste kayıt alınırken hasarın yeri ,durumu ,çeşiti ,değişen parça-yapılan işlem, tutarı gibi ayrıntılı bilgi olmuş olacak hem de serviste yapılmış bir işçilik olacak (servisten daha iyi işçilği olan sanayide yerler vardır ama en azından kafanız rahat olur, kim iyi ?kim yapar? kime güvenilir? derdi olmaz sanayi gibi servisin. :) )  . Sizi bu grupta daha iyi yönlendirebilecek golf üstadları mevcut. Ben nacizane fikrimi paylaştım sizinle.Tekrar geçmiş olsun. 

 
@hengemen hocam bence servise gitmeyin. Yaşadığınız şehire göre güzel bir kaportacı bulun. Kapı boyasız dahi düzeltebilirler. Alt tarafı da hallederler orası zaten pütürlü boyalı rutuş bile olur üstüne. 

Geçmiş olsun tekrar. 

 
Maalesef arkası kapalı çok zor ve karoserinin en dayanıklı yerlerinden. Önce RS e gösterin, olmaz der iseler doğrudan yetkili serviste kaskodan yaptırın derim. Çünkü hasar büyük.

Geçmiş olsun.  

 
Çok geçmiş olsun Mini onarım dan olmasa bile servis halleder orayı, kapıyı lokal kurtarır umarım, arabanın altından mumlar gözüküyor hala sıfır olduğu belli... Kafanıza takmayın arabanın altı sayılır orası boyası bile farklıdır puturlu boya Zaten hiç Belli olmaz kafanıza takmayın .

 
Geçmiş olsun hocam. Servis her zaman en doğrusunu söylemeyebilir ama gereken uygulama istendikten sonra bu uygulamayı en doğru şekilde yapacaktır. İlerde de satmak isterseniz de insanlara şu yada bu ustaya yaptırdım demektense her şey servisinde yaptırıldığı söylenmesi daha sağlıklı gözükür diye düşünüyorum  ;)  

 
çok geçmiş olsun hocam , sağlık olsun . bazı şeylerin önüne geçilmiyor, olmuş artık canınızı sıkmayın.

 
@neokaos

@yusuf

@calik

@Hk80

@Kenan Mert Gün

Hepinize cevaplarınız ve fikirleriniz için teşekkür ederim. Sizin verdiğiniz cevaplara göre şehrimdeki RS ye bir sorucam önce. Ona göre Servise götürürüm belki emin değilim. Benim şöyle bir sorunum var malesef servis tahminen bayramdan sonra yapıcaktır ama hızlı yapabilirlermi çünkü eylül 25 te arabayı kıbrısa götürücem malum okulum başlicak acaba o zamana kadar halletme şansları varmı ? 

 

İsterseler yapabilirler.

 

Geri
Üst Alt