Yeni Araç Tavsiyesi


Vag grubu dışına çıkılacaksa Kuga yerine sıfır Tiggo 8 Pro Excellent bu fiyatlarda daha mantıklı bir tercih olurdu. Diğer iki seçenek birbirine yakın gibi olsa da ben tercihimi Tiguan’dan yana kullanırdım.
bi ara bakmıştım ama motor performansı ile ilgili olumsuz şeyler duyunca vazgeçmiştim
 

Tiguan bu üçlü tercih arasında en alınabilir olanı km yüksek olsa da.

Kodiaq bence artık iç dış tasarım olarak çok eskidi, donanımı da yok doğru düzgün. Aile kalabalıksa düşünülebilir ama bence gereksiz olacaktır. Kuga kalite olarak Tiguan'dan çok daha geride.

Sportage Hybrid'lere bakılabilir. Piyasa ve özellik olarak Kuga ve Kodiaq'dan çok daha iyi. Güncel kasa olması dolayısıyla bence gayet yerinde bir araç.
Açıkçası kodiaq kadar büyük bir araca ihtiyacım yok ama ses yalıtımından etkilenmiştim.

Sportage pek aklımda yoktu ama buradaki üç öneriden sonra bi bakayım ona da.
 
fransızlar çok değişti belki ama nedense tasarımlarını çok beğensem de özellikle elektronik aksamlar ile ilgili eskiden kalma önyargım hala duruyor
3008 gerçekten güzel araba ama 1.2 olanı yaramaz, onun dışında güzeldir, yeni kasa sportage bence tasarım faciası.
 
yeni tiguan gerçekten harika olmuş, umarım onu alabilirsiniz
Kapora verdik, günbatımı mavi rline için. Ama o zamana kadar denk gelirse mevcut kasa dolu dolu rline da bakıyorum.
 
Kapora verdik, günbatımı mavi rline için. Ama o zamana kadar denk gelirse mevcut kasa dolu dolu rline da bakıyorum.
Hayırlı olsun, kazasız belasız kullanın inşaallah. İç ve dış tasarımı çok güzel olmuş, suv üstü bir görünüm kazanmış. O yüzden denk gelmese de bunu alsanız daha iyi olur bence : )
 
Bir VW'den daha iyisi her zaman VAG grubundan bir araçtır. Tiguan en mantıklı seçim olur, Kodiaq da iyi ama pek tutmadı, PSA grubuna hiç değinmiyorum bile :).
 
Golf 7, Leon mk4 ve Passat b7/b8.5 sahibi olmuş biri olarak marka fanatizmi yapmadan yorum yapacağım.

Vag'ın malesef 2020/2021 itibariyla eski günlerinden eser kalmadı. Bir çok firma Vag ın önüne geçti.
Tiguan +10 yıldır aynı tipte aynı sekilde üretilen artık çağın gerisinde kalmış bir araba. Fiyatlar gereksiz pahalı ve donanımlar çay kaşığı ile veriliyor. 4 yaşında 1600k istenen baz versiyon olmayan suv aracta elektrikli koltuğu yok. İc tasarımın bir özgünlüğü yok.

Tercihim diger markalara yönelmek olurdu. Son zamanlarda PSA ve Hyundai grubun SUV ları VW den daha iyi şeyler sunuyor
 

Tasarım konusunda belki haklı olabilirsiniz ama kalite ve konfor anlamında hala diğerlerinden daha iyi bence. Donanım konusuna gelirsek mercedes, bmw, audi gibi vw de bazı donanımlar opsiyonel ve parayla satıyor. Elektrikli hafızalı koltuk konusunda kesinlikle haklısınız, en azından rline da standart olabilirdi. Elegance ve rline da ön koltuklar masajlı olmuş, biraz gelişme var. Ayrıca elegance ve rline da acc ve line assist standart olmuş, önceki kasada opsiyonel di.
 

Geri
Üst Alt