Park pilot devre dışı hatası alıyorum yardım.


Abraxsas

Üye
Katılım
28 Haz 2019
Mesajlar
47
Tepkime puanı
25
Konum
Bingöl
İsim
Yusuf
Merhaba dostlar 2 yıl önce aracıma geri görüş kamerası taktırdım sorunsuz kullanıyordum ama dün park pilot devre dışı uyarısı aldım kamera açılmadı siyah ekran geldi akşam işten çıktığımda normale dönmüştü hata vermiyor kamera açılıyordu bugün tekrar park pilot devre dışı hatası verdi ve kamera yine açılmadı. Daha önce başına böyle bir şey gelen gelen var mı? Bu aralar çok yağmur yağıyor etkisi olabilir mi şase gibi anlamadım yardımlarınızı bekliyorum.
 

Akuyle alakasi yok. Tesisat yapilirken suya karsi duzgun yalitim yapilmadiysa yagmur suyu almistir. Baslarda iletim acisindan sorun olmasa da zamanla oksitlenmeden dolayi iletim sorunu yasanmaya baslamistir. Kabloda ek olan kisimlarin yeniden elden gecirilimesi gerekir.
 
Upvote 0
Aslında soket sokete montaji yapıldı kesme biçme olmadı ama hem sistemsel açıdan hemde tesisatı bir elden geçireyim bakalım ne olacak.
 
Upvote 0
Bence de akü bitiyor. Geçen ay aynı hatayı vermeye başlayıp 5.gün akü tamamen bitti çarşının ortasında kaldım.
 
Upvote 0
Katılıyorum akü 5. yılında aracı 1 hafta kullanmamıştım bu hatayı almaya başladım şimdi aktif kullanıyorum hata düzeldi. Müsait bir zamanda ölçtüreceğim. Yardımlarınız için teşekkürler.
 
Upvote 0
aynı hatalar ghatta kör nokta uyarı sistemi bile hata veriyordu sorun aküdendi.değiştirdikten sonra tüm hatalar tarihe karıştı.aracınızın aküsünün bitmeye yaklaştığını bir nevi bu hatalar bize hatırlatıyor.
 
Upvote 0

Geri
Üst Alt