Teşekkür ederim üst üste böyle denk geldi ama ikisinde de yakıştı araca.@driver_can hayırlı uğurlu olsun. Kazasız belasız kullanın. Kırmızıdan devam gene. =)
Teşekkürler Zülal abi@driver_can Allah kaza bela vermesin güzel tercih sağlıklı gönlerde kullan .
Sizinde aracınız hayırlı olsun.Ben direksiyonu kendi imkanlarımla yurt dışından satın alıp orada yaşayan arkadaşımın adresine gönderdim.Elime ulaşmadı Haziran 10 gibi gelmiş olacak kısmetse.Tr'de satanlar vardı en son Sahibinden de mass otomotivde cupra olanı vardı sürüş modu değişen ve start stoplu 17 bin gibi bir rakam isteniyordu.Düz Travel assistli olanı kim satar görmedim malesef.@driver_can hayırlı olsun aynı renk leon teslim aldım geçen hafta travel assist yaptırmak istiyorum yardımcı olabilir misiniz?
Hayirli olsun hocam güle güle kullanin. Bende de cupra leon var 23 model. travel assist tam olarak ne ise yariyor? Line assist ve acc var donanim degisikligi olmadan bende actirabilir miyim?Evet beklenen direksiyona kavuştuk.Bugünde İlker abi’ye uğrayıp direksiyonu değiştirdikten sonra kodlamasını da yaptı sağolsun.Araç travel assist ile daha keyifli oldu.Sfd kilit kaldırmada sorun olduğundan birkaç gündür sollama asistanını açamadık.Onu da düzelince açacağız.
Teşekkür ederim.Ben memnunum açıkcası yıllarca hb araç kullandım vag grubu.Formentor da huyunu suyunu bildiğimiz vag grubuna ait bir araç.Yol tutuşu olsun içinin ferahlığı olsun memnun ediyor.Görüntüsü de radikal ve dikkat çekici.Ayrıntılara indiğinizde bazı eksi yanları oluyor ama şuan üretilen tüm araçlar maalesef o şekilde.Ben aldığımda matrix led ve 360 kamera opsiyonlu araç yoktu.Şuan gelenlerin hepsinde matrix led de var genelde.Onlarda olsa daha da keyifli olurdu benim için.Şanzuman dq381 ıslak kavrama o yönden de çok sağlam.Hayırlı olsun iyi günlerde kullanın. Oğlum için düşündüğüm bir araç Formentor, izlenimleriniz nasıl acaba?