Golf 7 Usb Çıkışı Amper Bilgisi


Katılım
23 Kas 2015
Mesajlar
372
Tepkime puanı
9
İsim
Onur
Merhaba Arkadaşlar

Ne zamandır araçtaki usb portunun kaç amper verdiğini ölçeyim diyordum.Geçen gün ölçtüm sizler ilede paylaşmak istedim.Testlerim sonucunda 1 ampere yakın güç verebildiğini gözlemledim.Telefonunuzun modeline göre bu değer farklılık gösterebilir.iPhone 6 Plus için 1 ampere yakın Galaxy S3 için 420 mili amper güç çıkışı alabildim.Merakı olan arkadaşların umarım meraklarını giderir :)  

SAYGILARLA

IMG_20160521_170055.jpg

 
Bence de çözümü kaliteli bir Çakmaklı usb şarjı ile çözdüm. Resmi ve linki aşağıda belki düşünen arkadaşlar olur. ben çok memnunum. çok hızlı bir şekilde şarj oluyor Samsung s6 Telefonum için.

http://www.aliexpress.com/item/AUKEY-Qualcomm-Certified-Quick-Charge-3-0-QC2-0-2-Port-USB-Car-Charger-For-Apple/32612460232.html

819Lon.png


 
Moderatör tarafında düzenlendi:
@RockandRagehocam bu chazı nerden aldınız güzel aletmiş kaç A ölçüm aralığı bu aletin 

saygılar....

 
@Semih Hocam cihaz Apple dan geliyor.Ben simdiye kadar 2.0 ampere kadar cikan cihaz gordum uzerini desteklermi bilemem.Teknik ayrintisi yok cihazin.

Saygilarla

 
iPhone 5s 1000 mA gösteriyor. Orijinal adaptörü ile aynı hızda şarj ediyor. 

image.png

 
Hocam konuyu açmanı iyi oldu Iphone 5s telefonumun anakartı yandı o gün hep usb çıkışından şarj etmiştim telefonun öncesinde de bir sıkıntısı yoktu ben usb çkışına yoruyorum. Bir telefon çöp oldu tamir de olmadı akım kontrollü bir çakmaklık en mantıklısı

 
@Aviator hocam, iphone orijinal şarj aleti çıkışı da zaten 1A. Yanma nedeninin usb çıkışı olduğuna emin misiniz? 

Yukarıdan aşağıya okurken, önce heh iphone gönül rahatlığıyla şarj ederim dicektim ki sizin mesajı okuyunca kaldım öyle :)

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Tabiki kesin bu diyemiyorum ama herhangi bir sorunu olmayan telefonun usb şarjından sonra devreleri yakması aklıma bunu getirdi. Belki değişen hızlarda akım da artıyor olabilir nihayetinde aküden çekiyor ve bir adaptörü yok içinde yüksek ihtimalle o yaptı siz kendinizi riske atmayın, bir şiir gibi park frenin arkasına konumlandırılmış olan çakmaklığınızı kullanın derim :)

 
Bu USB çıkışındaki 1amper değerini 2amper e çıkarma şansımız var mı? Güncel telefonlarda artık 1 amper yetersiz kalıyor. Çakmaklıktan uzatmak yerine orjinal usb çıkışından bu gücü alabilirsem daha rahat olacak.

 

Geri
Üst Alt