Abicim frqnsadasin sanirim gecerken ugra yanima hollandaya sana mib 2.5 verim gotur veya gel burda bes dakikada takalim keyfle surerek git )@HONEY Sizinle de ayni şekilde, kabul ederseniz geleceğim tarih netleştiğinde iletişime geçmek isterim.
Abicim frqnsadasin sanirim gecerken ugra yanima hollandaya sana mib 2.5 verim gotur veya gel burda bes dakikada takalim keyfle surerek git )@HONEY Sizinle de ayni şekilde, kabul ederseniz geleceğim tarih netleştiğinde iletişime geçmek isterim.
Adamlara bak. Ülke değiştirip parça takacak. Ben Manisa ya gidemiyorum yahu..Abicim frqnsadasin sanirim gecerken ugra yanima hollandaya sana mib 2.5 verim gotur veya gel burda bes dakikada takalim keyfle surerek git )
Çok güzel olmuş Allah kaza bela vermesinKoltuk montajı tamamlandı. Ön iki koltuk elektrikli ve hafızalı. En kisa zamanda da kapı dosemelerini halledeceğim.
Adamlara bak. Ülke değiştirip parça takacak. Ben Manisa ya gidemiyorum yahu..
Tabiki de hocam
Hayirlisi diyelim
Teşekkür ederim.7/24 arayabilirsiniz
Bende Bornova da seni bulmaya çalışırımAdamlara bak. Ülke değiştirip parça takacak. Ben Manisa ya gidemiyorum yahu..
Hollanda mı? Kulağa hoş geliyor, kuzenim Amsterdam civarında TR ye kesin dönüş yapacaktı bu aralar, dönüş tarihleri arasına denk getirmeye çalışabilirim.Abicim frqnsadasin sanirim gecerken ugra yanima hollandaya sana mib 2.5 verim gotur veya gel burda bes dakikada takalim keyfle surerek git )
Her zaman beklerim üstad. Coğrafya kaderdir ne diyelimBende Bornova da seni bulmaya çalışırım
2020 Fabia verip, niyetlenip de vazgeçtiğim aynı renkteki araçtan almışsınız, Hayırlı olsun. Keyifli paylaşımlarınız yolda...Merhaba, 2. Araç olarak kullandığım ibiza 2022 model arabamı satarak bir tık daha büyük olan Skoda kamiq 1.5 tsi dsg premium paket, sıfır aracı satın aldım.
İç hacmi beklentimin üstünde. Begenmedigim şey manuel el freni.
Troc ya da bunu alacaktım. Bu nasip oldu. Genel olarak aractan memnunum.
Tabi buna da birseyler ekleyeceğim. Yapacağım işlemler;
Elektrikli bagaj,
Yıkama özellikli geri görüş kamerası,
Mib 3 navigasyonlu büyük ekran,
Şerit takip,
Acc,
Pla,
Zamanla hepsini tamamlayacağım insallah. Bunlar dışında bir ekleme yapmayı düşünmüyorum. Fazla konu olmaması adına, bu konuda paylaşım yapacağım.
Hayırlı olsun güzel renkmiş.Merhaba, 2. Araç olarak kullandığım ibiza 2022 model arabamı satarak bir tık daha büyük olan Skoda kamiq 1.5 tsi dsg premium paket, sıfır aracı satın aldım.
İç hacmi beklentimin üstünde. Begenmedigim şey manuel el freni.
Troc ya da bunu alacaktım. Bu nasip oldu. Genel olarak aractan memnunum.
Tabi buna da birseyler ekleyeceğim. Yapacağım işlemler;
Elektrikli bagaj,
Yıkama özellikli geri görüş kamerası,
Mib 3 navigasyonlu büyük ekran,
Şerit takip,
Acc,
Pla,
Zamanla hepsini tamamlayacağım insallah. Bunlar dışında bir ekleme yapmayı düşünmüyorum. Fazla konu olmaması adına, bu konuda paylaşım yapacağım.