Muazzam gerçekten hocam. Koltuklar yurtdışı ise gayretinizi gerçekten takdir ediyorum. Geçen a3 için elektrikli koltuk mekanizması buldum, gümrükte kalır korkusundan alamadım bile. Siz koca koltukları gümrükten çektiyseniz vallahi bravo.
Hahahaha hocam cok iyi yorum ya virüs gibi ciddenAdam anormal ya kardeşim golfü sattık niye bu kadar üstüme geliyorsunsat kurtul masraflar bir anda bitecek beni dinle golf virüs gibi damarlardan vücudu ele geçiyor.
Evet hocam. Eğer düşünürseniz, Dm den iletişime geçebilirsinizMuazzam görünüyor gerçekten. Eski Koltuklar satılıkmı üstad ?
Olmaz hocam ön taraf komple orijinal 7r görünümünde. Oraya dokunmam artıkÖn tarafta facelift olur mu
Öncelikle çok teşekkür ederim. Okurken keyif aldıysanız ne mutlu bana. Ürünü alalı çok oldu ama forumda ara ara satan arkadaşlar oluyor. Onlardan gönül rahatlığı ile temin edebilirsiniz. @HONEY @Basbelasi nickli kişilerle çok alışverişim oldu. Tavsiye ederim.@ZaGani Emeğinize sağlık, kesenize bereket. Yurt dışında yaşıyorum, bir kaç haftadır forumlarda falan takılıyorum aracım için, sizinki gibi bir çalışmaya denk gelmedim henüz. Gerçekten bir solukta okudum rehber kıvamındaki retrofit çalışmanızı.
Multimedya sistemini (MIB2.5) nereden temin ettiğinizi öğrenebilir miyim? Memlekete aracımla gelirsem taktırmak istiyorum, buradaki ücretlerden ziyade esnaf/zanaatkar olmayan tiplere aracımı emanet etmek istemiyorum. Harika paylaşımınız için teşekkür ederim.
(2016 1.4 TSI 125bg Carat(Highline) 3 kapı aldım 1 hafta önce).
Cevabınız için teşekkür ederim.Öncelikle çok teşekkür ederim. Okurken keyif aldıysanız ne mutlu bana. Ürünü alalı çok oldu ama forumda ara ara satan arkadaşlar oluyor. Onlardan gönül rahatlığı ile temin edebilirsiniz. @HONEY @Basbelasi nickli kişilerle çok alışverişim oldu. Tavsiye ederim.
Sizinle, geleceğim tarih netleştiğinde iletişime geçebilir miyim?Oonerin icin tesekkur ederim, yalniz ben de MIB multimedia harici bisey olmaz hemsom. Saygilar
Öncelikle çok teşekkür ederim. Okurken keyif aldıysanız ne mutlu bana. Ürünü alalı çok oldu ama forumda ara ara satan arkadaşlar oluyor. Onlardan gönül rahatlığı ile temin edebilirsiniz. @HONEY @Basbelasi nickli kişilerle çok alışverişim oldu. Tavsiye ederim.
@HONEY Sizinle de ayni şekilde, kabul ederseniz geleceğim tarih netleştiğinde iletişime geçmek isterim.
7/24 arayabilirsinizSizinle, geleceğim tarih netleştiğinde iletişime geçebilir miyim?