Golf 7 Önden Gelen Metal Sesi


Unal Baris

Yeni Üye
Katılım
20 Şub 2022
Mesajlar
8
Tepkime puanı
0
Konum
Turkiye
İsim
Unal Baris
Araç
Golf7
Herkese mrb.Kullanmakta olduğum golf 7 nin önden gelen ses nedeniyle bir çözüm yolu bulan varsa lütfen yardım etsin.85000km de dsg dizel golf 7 im var.Bazen kasis karsılamalarında, bazen ilk kalkışlarda bazen arabanın sola yattıgı durumda bazende düşük hızlarda yapılan frenlemelerde iki metalin birbirine çarpması sesine benzeyen(sanki şaseye vurulan çekiç sesi gibi) bazen az belirgin bazen şiddetli bir ses duyuluyor.Sol önden gelen dağınık bir ses.İki ustaya makanikçi ayrıca iki ustaya rotçu sesi dinlettim.Tam teşhis koyamadılar.Kimi usta ses artsın oyle bakalım dedi, kimi amortisör üst tokozu olabilir dedi, kimi gevşek bir somun olabilir dedi(kontrol edildi sorunyok), kimiside rot kollarından yapabilir dedi kimiside motor kulaklarından olabilir dedi.Buna benzer şikayeti olan var ise önerilerini bekliyorum.Selamlar..
 

85000 km'nin kaçıncı km'sinde ses gelmeye başladı?

Bakılan yerlerde sorun görünmüyorsa görünmeyen bir yerde taş olabilir.
 
Upvote 0
Mrb özellikle soğuklarda ön takım veya iç trim sesleri çok olur. ön takım ile alakalı tabla fişekleri burçlarda sorun olabilir değişmemiş ise zamanı gelmiştir. Genelde gıcırtı yapar yağlarsınız 2-3 sene daha götürür sonrası lastik parça olduğundan değişimi kaçınılmaz.
Dsg den geliyor da olabilir. Ayırma çatalı ..
Video paylaşırsanız you..... yükleyip çok daha iyi olacak.
 
Upvote 0
Donus icin tesekkurler.Ancak vites degisimin disindada ses mevcut.Dsg ile alakali degil.Selamlar.
 
Upvote 0
Merhaba, aynı demir sesi benim arabada da başladı. Ustalara gösterdim ama anlayan çıkmadı. Acaba bir çözüm bulabildiniz mi?
 
Upvote 0

Geri
Üst Alt