Ben de artık Golf Sahibiyim :)


okanceliks

Üye
Katılım
22 Şub 2016
Mesajlar
41
Tepkime puanı
0
İsim
OKAN
Merhaba arkadaşlar öncelikle foruma yenı uye oldum.Bir kaç gündür golf 1.2 comfortline 110 hp manuel araç bakıyordum burayıda bır arkadaş önerdi ve sonunda bayi arayıp eline yenı dustugunu söyledı müşteri almaktan vazgeçmiş donanımlarına gelicek olursak :

Işık görüş Paketi (Kendiliğinden kararan iç dikiz aynası,coming home-leaving home-yağmur sensörü)

Sürüş Konfor Paketi (Hız Sabitleyici-ön ve arka park mesafe sensörü)

Panoramik açılır Cam Tavan

Bu opsiyonlar var araçta ve beklemek istemedim malum mart ayında fiyatlar artıp vdf den kredi çekiceğim için kredi oranlarının da yukselmesinide düşününce elinde olan istediğim opsiyonlara sahip olabilen araç arıyordum bu araç beklediğim gibi donanımlara sahip sadece xenon far ve jant eksik kalmış napalım bayilerin elinde donanımlı olan bu modelde araç kalmamıştı 

Sonuca gelirsek ;

Bayi bugun arayıp bilgilendirdi ve 15.000 peşinat geri kalanı vdf den kredi kullanıcağım ve kredide onay verdi aracı şuan için opsiyonladık yarın kapora vericem sormak istediğim bi husus var bu satışta veya satış sonrasında vdf kredisi alırken yanında kasko almalımyım veya ne yapmalıyım sizin hataya düşüp bana yapma veya şunu yap biz bilemedik dediğiniz bir husus var mı arkadaşlar bu konuda yardımınızı bekliyorum

NOT : ARAÇ ÖTVSİZ ALINICAK

ARACIN DONANIMLARLA BİRLİKTE FİYATI=71.664

ÖTV DÜŞÜKDÜKTEN SONRA KDV Lİ FİYATI = 48.000

15.000 PEŞİNAT İSTEDİLER 33.000 VDF DEN KREDİ KULLANICAĞIM ELİMDE BAŞKA NAKİT PARA KALMIYOR KASKO VE SİGORTAYI NASIL HALLEDİCEĞİMİ BİLE BİLMİYORUM YETERKİ ŞU ARACA BİNMEK NASİP OLSUN HALLEDERİZ BELKİ SONRA ONLARI DİYORUM AMA Bİ YANDAN SEVİNİYORUM Bİ YANDAN İÇİM KARARIYOR NEDEN BİLMİYORUM SİGORTA KASKO OLAYLARI BİRAZ CANIMI SIKIYOR HOŞGELDİN DEVLETİN KUCAĞINA DER GİBİ HİSSEDİYORUM :)

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
değerli Hocam;

Öncelikle Hayırlı olsun.

Bana kalırsa siz kasko ve garanti uzatmalı indirim oranlı olan krediyi seçin ve üzerine de 1500 lira fazla çekin. Böylece kaskoyu da yıllara bölerek ödemiş olun.

Daha önce teklif aldınız mı bilemiyorum ama burada Göktuğ Hocamla proforma faturayı paylaşırsanız size çalışma yapacaktır. @gdervisoglu

Son zamanda Trafik sigortası zalım mı zalım... İnsanların yüreğine indiriyor çıkan rakamlar.. Dolayısıyla en kötü olasılık olarak  Cebinizdeki 1500 lira ile trafik sigortasını halledersiniz. veya yapılan çalışmaya göre bu rakam düşebilir de..

Hocam ay sonuna az var... Yakıt olmazsa dert değil karşısına geçer şöyle mis gibi bir çay alıp içersiniz gezemeyeceğiniz için.

Aracı teslim almaya giderken dikkat etmeniz gerekenlerin başında yanınızda bu durumu fotoğraflayacak bir eş dost bulundurmaktır.

Bayiden çıkar çıkmaz da bir lastik bayisine giderek (özellikle benzinlik demedim çünkü çoğu arızalı) lastik basınçlarını fabrika verilerine göre ayarlamalı.

Yanınıza 1 kg. lık kuru tip yangın söndürücü almalısınız.

Kredi biraz fazla çekilirse boya koruma da yapılabilir.

 
 Hocam şimdiden hayırlı olsun Allah kazadan beladan korusun sevdiklerinizle beraber uzun yıllar binin inşallah 

 
@silvershadowÇOK GÜZEL ANLATMIŞSINIZ MURAT HOCAM BEN BİRAZ BU İŞLERE ACEMİ OLDUĞUM İÇİN KREDİYİ 33 DEĞİL DE 34.5 MU ÇEKİN DİYORSUNUZ ELİMDE 1.500 TL PARA BULUNSUN SİGORTAYI O ŞEKİLDE HALLEDERSEM BU ÇOK GÜZEL FİKİR HİÇ AKLIMA GELMEMİŞTİ ÇOK PARLAK FİKİRLERİNİZ VAR MURAT HOCAM DİĞER ÖNERİLERİNİZİ NOT ALIYORUM ÇÜNKÜ LASTİK BASINCINI BİLMİYORDUM BİR DE YANGIN TÜPÜNÜ DİKKATE ALICAĞIM :)

 
@silvershadowÇOK GÜZEL ANLATMIŞSINIZ MURAT HOCAM BEN BİRAZ BU İŞLERE ACEMİ OLDUĞUM İÇİN KREDİYİ 33 DEĞİL DE 34.5 MU ÇEKİN DİYORSUNUZ ELİMDE 1.500 TL PARA BULUNSUN SİGORTAYI O ŞEKİLDE HALLEDERSEM BU ÇOK GÜZEL FİKİR HİÇ AKLIMA GELMEMİŞTİ ÇOK PARLAK FİKİRLERİNİZ VAR MURAT HOCAM DİĞER ÖNERİLERİNİZİ NOT ALIYORUM ÇÜNKÜ LASTİK BASINCINI BİLMİYORDUM BİR DE YANGIN TÜPÜNÜ DİKKATE ALICAĞIM :)
Değerli Hocam;

Burada fikir paylaşımı yapıyoruz ve heyecanınız bazı şeyleri gözden kaçırmanıza neden olabilecek kadar yüksek olabilir.

Bu mutlu günde sizi birazdan arar fırsat düşkünleri...

Size heyecanınızdan faydalanıp boya koruma, koltuk koruma, motor koruma, jant koruma, stepne koruma, paspas koruma, konsol koruma ve benzeri bilimum koruma ismi geçen paket sunacaklar... Hatta diyecekler ki " normalde 1500 lira size özel.. kampanyamız var 1000 lira olur"

sakın ama sakın kanmayın Hocam.

Boya koruma bu işin ehli bir yerde yapılır. Size sürerler Wax'ı gönderirler boya koruma diye aman...

 
Hocam şimdiden hayırlı olsun. Kredi miktarını yükseltmek için bayi ile görüşün derim, bildiğim kadarıyla %70 lik kısma kredi kullandiriyorlar. Bide kredi yi kullandınız diye vdf den kasko yaptırmanız şart değil dışardan yapabilirsiniz çünkü daha makul fiyat alırsınız.

 
Yarın bende teslim alıyorum

Sent from my D6503 using Tapatalk

 
@brkylmzçok teşekürler evet o da olabilir ama krediyi fazla çektiğimde benim bütçeyi biraz aşma durumu var malum 1000 tl kredi ödemesini geçirmemek istiyorum bakalım bu akşam enine boyuna bunlar dusunucegım ıyı kı buraya uye olmusum çok guzel fıkır alıyorum sızlerden çok sağolun 

 

@silvershadowtamam murat hocam söylediklerinizi dikkate alıyorum ama zaten yeterli para yok sorsalar bile cevabım hazır :)

 

Geri
Üst Alt