TAVSİYE!! 2016 GOLF 1.4 TSI Highline-Manuel


@ahmet3976

Ahmet dostum işte o şekilde yapılması büyük bir yanlışlık.. eğer ki öyle yapılırsa bizden ötv'ninde kdv 'sini almış oluyorlar ki buda çok büyük bir yanlış.. kötü niyetli satış temsilcileri belki bu durumdan bilgisiz bir müşteri çıkarsa haksız kazanç elde etmiş olurlar.. Çünkü devlet önce bizden aracın net fiyatı üzerine ötv ekliyor sonra da kdv ekliyor.. Yani devlette aslında bizden bir şekilde önce ötv bindirip sonra kdv ekliyor.. birde bunun üzerine bayilerde ötv nin kdv'sini alamazlar.. Art-niyet aramak istmem fakat bilgisiz müşteri farkında olmadan fazla ödemiş olur bu durumda.. ötv, mtv, trafik ttescil ve ruhsat işlem bedeli ve hizmet bedelleri ödemiyen bir müşteriye bunu yapamazlar..


1.4 tsi 125 hp Highline manuel için 2 hesap arasında 709 tl fark var sadece tabi opsiyon falan eklenince bu fark açılabilir dikkat etmek lazım.

Yukardaki bedellerde anladığım kadarıyla 249.50 TL olan devletin aldığı bedel 280.50 TL olanda Bayi plaka işlemlerini kendi elemanına yaptırırsa aldığı bedel öbür türlü plaka işleri ile ben uğraşırım derseniz o bedel alınmaması gerekiyor.

 

@ahmet3976

Aynen dikkat etmek lazım.. devlet bizden ötv indiriminden yaralanıp aldığımızda.., trafik tescil ve ruhsat işlemleri bedelini de muaf tutuyorsa.., masraf işlemleri bedelini niye alacaklar diye insan aklından geçirmiyor değil :) Yunus hocamda ötv ödemeden aldığını ve 280 lira ödemedim demişti..  bu ödemediği 280 lira ile fiyat listesindeki hizmet bedeli aynı olunca yunus hocama tekrar sordum cevabını bekliyorum..

 
@forzaGillesbana 2 gün önce satış temsilcisi ötv işlemi için 300 tl gibi bi ödeme alıcağız bilginiz olsun dedi bu nedir varmıydı böyle birşey hiç duymadım başkabiyerde

 
@Newerdais

150 hp ACT motor çok güzel fakat DSG mecburiyeti var.. Aracı ÖTV indirminden alıcağım fakat bütçemde malesef çok üst seviyelere çıkmamı engelliyor dostum..

@okanceliks

Öyle birşey duymadım ilk defa sizden duyuyorum.. kendilerine sorun bakalım ne adı altında böyle bir ücret alıyorlarmış..

 
@forzaGilles trafik tescil ve ruhsat işlemleri hizmet bedeli 280.50 bunu plaka işlerini bayiye yaptırırsanız mecbur veriyorsunuz ben plaka ruhsat işlerini kendim hallettim bu parayı vermedim trafik tescil ve ruhsat işlemleri resmi bedeli ni trafik zaten ruhsati çikarirken sizden istiyor ama bayi bu bedeli size geri veriyor sonra bende böyle oldu

 

Geri
Üst Alt