golfmk7fan 97 Oluşturuldu: 11 Şubat Paylaş Oluşturuldu: 11 Şubat 231.000 TL'lik fiyat etiketiyle herkesin aklını çelen Nisan ayı itibariyle bayilere geleceği konuşulan 1.0 eTSI DSG - Style Plus sahibindene düşmüş. Style Plus'ta aracın görünüşü nasıl olacak diye merak ediyordum. Baz pakette gelen LED aydınlatma fena değil FR kadar olmasa da iç dizaynı da hoşuma gitti. Muhtemelen malzeme kalitesi mevcut Golf araçlarımız kadar kaliteli değildir. Uyanık bir vatandaşımız ilk gelen sınırlı araçlardan birini alıp 248.500 TL yerse fiyatıyla ilana koymuş. https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-seat-2021-leon-style-plus-otomatik-sifir-km-903558413/detay KAPTAN ve krym bunu beğendi Yanıtla Gönderi bağlantısı Sitelerde Paylaş
Kurucu Yönetici AhmetCakmak 6282 Gönderildi: 11 Şubat Kurucu Yönetici Paylaş Gönderildi: 11 Şubat Ötv yükselmediği sürece sıfır araç alıp kar etme devri bitti bence. Birkaç haftaya kaldırır ilanı “keriz” düşmeyeceği için. ugr_05, ali_burkay, Haktan ve 4 diğer bunu beğendi Yanıtla Gönderi bağlantısı Sitelerde Paylaş
41HU367 158 Gönderildi: 11 Şubat Paylaş Gönderildi: 11 Şubat @golfmk7fan bende dun gittim inceledim gercekten mukemmel arac olmus fr 1.0 a baktim cam tavansizi manuel 220bin tl bayildim hatta al benim araci ustune anlasalim dedim ama 4 ay sira var dedi.yan tarafinda ayni aracin cam tavanlisi var bunu al sira yok dedi fiyati 310bin cik Su kadar soylim aracin ici hayalet gostergesi orta bilgi ekrani bildiginiz televizyon misali kocaman seat bence golfu yakalamis tavani icten siyah cok hos olmus ic aydinlatmalar cok havali koltuklari mukemmel ben suan bile ciddiciddi dusunuyorum yazilmak icin kaporada istemiyorlar Gönderi bağlantısı Sitelerde Paylaş
Haktan 261 Gönderildi: 11 Şubat Paylaş Gönderildi: 11 Şubat Güzel araba eywallah ancak şahsen kanım bir türlü ısınmıyor bu Leonlara bir garip araba... Mmt0634 bunu beğendi Yanıtla Gönderi bağlantısı Sitelerde Paylaş
Tanju1616 285 Gönderildi: 11 Şubat Paylaş Gönderildi: 11 Şubat Fr paket incelemelerinden anlaşılacağı üzere malzeme kalitesi hiçbir zaman golfle bir olmayacak. Golfun Vag grubu içindeki yeri her zaman daha öndedir.daha önceki modellerde olduğu gibi golfün ucuzu olarak kalacaktır. GodThread, agacmalzeme ve gokhan_ertastr bunu beğendi Yanıtla Gönderi bağlantısı Sitelerde Paylaş
41HU367 158 Gönderildi: 11 Şubat Paylaş Gönderildi: 11 Şubat @Tanju1616 bende sizin gibi dusunuyordum gidip bakinca kesinlikle fark kalmamis sinyal ve silecek kollari birebir ayni ic malzemelerin cogu yumusak plastik skodayi gectigini rahatlikla soyleyebilir golftende hic asagi kalir yok.eger yeni golf fiyat olarak 300u gecerse bence golf efsanesini turkiyede bitirir bu arac Gönderi bağlantısı Sitelerde Paylaş
golfmk7fan 97 Gönderildi: 12 Şubat Yazar Paylaş Gönderildi: 12 Şubat 13 saat önce, 41HU367 yazdı: @golfmk7fan bende dun gittim inceledim gercekten mukemmel arac olmus fr 1.0 a baktim cam tavansizi manuel 220bin tl bayildim hatta al benim araci ustune anlasalim dedim ama 4 ay sira var dedi.yan tarafinda ayni aracin cam tavanlisi var bunu al sira yok dedi fiyati 310bin cik Su kadar soylim aracin ici hayalet gostergesi orta bilgi ekrani bildiginiz televizyon misali kocaman seat bence golfu yakalamis tavani icten siyah cok hos olmus ic aydinlatmalar cok havali koltuklari mukemmel ben suan bile ciddiciddi dusunuyorum yazilmak icin kaporada istemiyorlar @41HU367 220 bin TL olan araç hangisi bu liste fiyatı üzerinden indirim yaptıklarını düşünmemiştim açıkçası ? Gönderi bağlantısı Sitelerde Paylaş
Semsam 21 Gönderildi: 12 Şubat Paylaş Gönderildi: 12 Şubat Bi kendi aracımın iç dizaynına bakıyorum bir de Leon'a.Yok yani benim gözümle yanından bile geçemiyor.Isınamıyorum. Dıştan tipine bakıyorum önüne geçiyorum sanki hyundai veya kia gibi Kore arabasını andıran bi tasarım. Yani almak da istedim aslında hem cebimde param kalacaktı hem de sıfır bir araba almış olacaktım ama yok beğenmeyi başaramadım. barracuda bunu beğendi Yanıtla Gönderi bağlantısı Sitelerde Paylaş
41HU367 158 Gönderildi: 12 Şubat Paylaş Gönderildi: 12 Şubat @golfmk7fan 1.0 tsi fr cam tavansizi ama arac yok 4 ay sira varmis ayni aracin cam tavanlisi birde seramik filan yapmislar 295tl dedi onda bu fiyat otv sinin altinda kaldigi icinmis Gönderi bağlantısı Sitelerde Paylaş
gokomer 34 Gönderildi: 12 Şubat Paylaş Gönderildi: 12 Şubat @41HU367 Hocam fr pakette 1.0 tsi motor seçeneği yok. Bahsettiğiniz aracın style paket olma ihtimali var mı? Gönderi bağlantısı Sitelerde Paylaş
41HU367 158 Gönderildi: 12 Şubat Paylaş Gönderildi: 12 Şubat Fr diye hatirliyorum Cunku hayalet gosterge baya buyuk bi ekran koltuklar ve direksiyon kirmizi dikisli jantlarda 17inc di kisitlanmis fr dedi otv diliminden oturu Gönderi bağlantısı Sitelerde Paylaş
41HU367 158 Gönderildi: 12 Şubat Paylaş Gönderildi: 12 Şubat Bana o kadar cazip geldiki o an olsa arabami satmadan onu alirdim ici siyah tavan di birde arac manueldi Gönderi bağlantısı Sitelerde Paylaş
bcaksk 222 Gönderildi: 12 Şubat Paylaş Gönderildi: 12 Şubat Bi yanlışlık var galiba. FR pakette motor seçeneklerinde 1.0 yok, siteden de tekrar kontrol ettim görünmüyor. Gönderi bağlantısı Sitelerde Paylaş
yer_ucagi_34 1617 Gönderildi: 12 Şubat Paylaş Gönderildi: 12 Şubat Tüm her şey doğru farklı olan tek şey araç 1.0 değil de 1.5 motorlu diye düşünüyorum. Gönderi bağlantısı Sitelerde Paylaş
41HU367 158 Gönderildi: 12 Şubat Paylaş Gönderildi: 12 Şubat Inceledigim arac kesinlikle bos ve ya orta paket degil motorda yaniliyor olabilirim ama dedigim gibi onceki leon ile alakasi yok kalite acisindan 230bine doludolu arac bence kacirilmaz ama dedigim gibi 4 ayda cok uzun sure aracin arka kismi cik genis bagajida epey buyukben test surusu talep ettim fakat test surusu yaptiramiyorlarmis Gönderi bağlantısı Sitelerde Paylaş
Kysr038 1192 Gönderildi: 12 Şubat Paylaş Gönderildi: 12 Şubat Artık yeter Aklımızı karıştırmayın İçi dışı çok güzel evet, dsg de cabası ! Evet belki kalite olarak Golf ü yakalayamaz ama B segment birçok araca bakarak daha alımlı duruyor. Şahsen daha yeni aldığımız Golf ü satıp buna sıraya girmemek için kendimi frenliyorum. Ama yaza doğru araç bollaşır da aylarca beklemeye gerek kalmadan bayiye girip günü birlik alınacak olursa, yaparım bir çılgınlık belki. Gönderi bağlantısı Sitelerde Paylaş
Seastar76 1078 Gönderildi: 12 Şubat Paylaş Gönderildi: 12 Şubat @Kysr038 B segmente bakarak mı? C de olan Leon C ile karşılaştırılır Gönderi bağlantısı Sitelerde Paylaş
Kysr038 1192 Gönderildi: 12 Şubat Paylaş Gönderildi: 12 Şubat 8 dakika önce, Seastar76 yazdı: @Kysr038 B segmente bakarak mı? C de olan Leon C ile karşılaştırılır Evet doğru haklısınız, orayı yazarken tam açıklayamamışım, B segment araçların fiyatına yakın olduğu için öyle demiştim. Seastar76 bunu beğendi Yanıtla Gönderi bağlantısı Sitelerde Paylaş
41HU367 158 Gönderildi: 12 Şubat Paylaş Gönderildi: 12 Şubat @Kysr038 ben yaklasik 1aydir araba arayisindayim 450bin butcem var suv bakiodum sonra octaviaya baktim normalde seat ile pek isim olmazdi ama kocaelinde ayni bayi seat ile skoda yanyana olunca girip baktim arabayi ve fiyati gorunce golfu satip uste 15-20bin verip araci sifirlim dedim kendikendime tek uzuldugum cam tavan olmamasi motor zaten bildigim motor bana gore hicbir bilinmeyeni yok ptesi gidicem Kysr038 bunu beğendi Yanıtla Gönderi bağlantısı Sitelerde Paylaş
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap