farukal 1238 Gönderildi: 11 Şubat Paylaş Gönderildi: 11 Şubat Sipariş tamam Hatıra olarak kalır. Teşekkürler Recep Gül ve AhmetCakmak bunu beğendi Yanıtla Gönderi bağlantısı Sitelerde Paylaş
pretoria 165 Gönderildi: 11 Şubat Paylaş Gönderildi: 11 Şubat frknyldrm ve AhmetCakmak bunu beğendi Yanıtla Gönderi bağlantısı Sitelerde Paylaş
lasttohit 178 Gönderildi: 12 Şubat Paylaş Gönderildi: 12 Şubat Biri hatıra, biri kullanmalık metinkar, frknyldrm ve AhmetCakmak bunu beğendi Yanıtla Gönderi bağlantısı Sitelerde Paylaş
metinkar 2647 Gönderildi: 13 Şubat Paylaş Gönderildi: 13 Şubat (düzenlendi) Evet sallama çay aldım kahve aldım hakkını vermem lazım @AhmetCakmak 13 Şubat tarihinde metinkar tarafından düzenlendi zulalyol ve AhmetCakmak bunu beğendi Yanıtla Gönderi bağlantısı Sitelerde Paylaş
DmrOzr 60 Gönderildi: 13 Şubat Paylaş Gönderildi: 13 Şubat @AhmetCakmakEmeğinize sağlık AhmetCakmak bunu beğendi Yanıtla Gönderi bağlantısı Sitelerde Paylaş
ozkangur_26 4 Gönderildi: 14 Şubat Paylaş Gönderildi: 14 Şubat Elinize sağlık, çok güzel olmuş.. AhmetCakmak bunu beğendi Yanıtla Gönderi bağlantısı Sitelerde Paylaş
Erman 116 Gönderildi: 15 Şubat Paylaş Gönderildi: 15 Şubat @AhmetCakmak elinize sağlık güzel bir çalışma olmuş. Yalnız herkes farketmiştir tabi ama ama yinede yazayım dedim bu şekildeyken sağ elini kullananlar için kupanın golf resim tarafı dışarı bakacak.Ben olsam bana bakmasını isterdim aracamın gözümün önünde olması istemem gibi frknyldrm ve AhmetCakmak bunu beğendi Yanıtla Gönderi bağlantısı Sitelerde Paylaş
Kurucu Yönetici AhmetCakmak 5741 Gönderildi: 15 Şubat Yazar Kurucu Yönetici Paylaş Gönderildi: 15 Şubat 4 saat önce, Erman yazdı: @AhmetCakmak elinize sağlık güzel bir çalışma olmuş. Yalnız herkes farketmiştir tabi ama ama yinede yazayım dedim bu şekildeyken sağ elini kullananlar için kupanın golf resim tarafı dışarı bakacak.Ben olsam bana bakmasını isterdim aracamın gözümün önünde olması istemem gibi Evet hocam araç sağ elle tutarken sahibine bakıyor şekilde olacak yeni baskılarda. 3-4 test aşaması oldu en iyi baskıyı elde edebilmek adına. frknyldrm, Alii ve Erman bunu beğendi Yanıtla Gönderi bağlantısı Sitelerde Paylaş
burakca 191 Gönderildi: 15 Şubat Paylaş Gönderildi: 15 Şubat Güzel düşünülmüş emeklerinize sağlık. AhmetCakmak bunu beğendi Yanıtla Gönderi bağlantısı Sitelerde Paylaş
metinkar 2647 Gönderildi: 15 Şubat Paylaş Gönderildi: 15 Şubat Ne güzel bir topluluk olmuşuz 🧿 Terms, AhmetCakmak, Ender ve 2 diğer bunu beğendi Yanıtla Gönderi bağlantısı Sitelerde Paylaş
Ender 6219 Gönderildi: 15 Şubat Paylaş Gönderildi: 15 Şubat (düzenlendi) Eskiden kalma bu bardağı hatırladım.... Eşimin hediyesi idi. şimdi ise herkes bu ayrıcalıklı Golftutkusu bardağına sahip olabilir 15 Şubat tarihinde Ender tarafından düzenlendi zulalyol, metinkar, Terms ve 5 diğer bunu beğendi Yanıtla Gönderi bağlantısı Sitelerde Paylaş
yunusaktas91 686 Gönderildi: 16 Şubat Paylaş Gönderildi: 16 Şubat @AhmetCakmak Ahmet hocam son durumumuz nedir, merak içerisindeyiz... Gönderi bağlantısı Sitelerde Paylaş
Kurucu Yönetici AhmetCakmak 5741 Gönderildi: 16 Şubat Yazar Kurucu Yönetici Paylaş Gönderildi: 16 Şubat 5 dakika önce, yunusaktas91 yazdı: @AhmetCakmak Ahmet hocam son durumumuz nedir, merak içerisindeyiz... Hocam geçen cuma test baskısı yaptırdım, tasarımsal konuda iyileştirmeler yapılıyor. Biraz adet toplamak adına 1-2 haftaya tüm siparişleri toplayıp baskıya başlatırız. frknyldrm, forlife ve yunusaktas91 bunu beğendi Yanıtla Gönderi bağlantısı Sitelerde Paylaş
metinkar 2647 Gönderildi: 16 Şubat Paylaş Gönderildi: 16 Şubat Adet kaç oldu Gönderi bağlantısı Sitelerde Paylaş
yunusaktas91 686 Gönderildi: 16 Şubat Paylaş Gönderildi: 16 Şubat @AhmetCakmak Ben daha erken umuyordum ama en iyisi için uğraşıyorsunuz sağolun, geç olsun güç olmasın... frknyldrm ve AhmetCakmak bunu beğendi Yanıtla Gönderi bağlantısı Sitelerde Paylaş
frknyldrm 3873 Gönderildi: 17 Şubat Paylaş Gönderildi: 17 Şubat 12 saat önce, yunusaktas91 yazdı: @AhmetCakmak Ahmet hocam son durumumuz nedir, merak içerisindeyiz... Ahmet hocam bu iş için ciddi emek harcıyor sağ olsun. Ekranda görünen ile baskıdan çıkan bir olmuyor, baskı denemesi yapılarak tasarımda iyileştirmeler yapıyor. Bu iş için gidiş-geliş, yazışma ve telefon trafiği de oluyor muhakkak. Beklediğimize değecek bir kupa olacak inşallah, baskı yapan yer de bu doğrultuda seçildi ve hata kabul edilmeyecek şekilde anlaşılacak. Sabrın sonu selamettir guvenc, AhmetCakmak ve yunusaktas91 bunu beğendi Yanıtla Gönderi bağlantısı Sitelerde Paylaş
Kurucu Yönetici AhmetCakmak 5741 Gönderildi: 17 Şubat Yazar Kurucu Yönetici Paylaş Gönderildi: 17 Şubat 12 saat önce, metinkar yazdı: Adet kaç oldu Yaklaşık 40 adet diyebiliriz Metin abi. Sayı beklediğimizden az oldu, anlaşılan bu tarz şeyler pek talep görmüyor. frknyldrm bunu beğendi Yanıtla Gönderi bağlantısı Sitelerde Paylaş
omurkadir 410 Gönderildi: 17 Şubat Paylaş Gönderildi: 17 Şubat Ben de şimdi geçebildim siparişi çok teşekkür ederim emeğinize sağlık... frknyldrm bunu beğendi Yanıtla Gönderi bağlantısı Sitelerde Paylaş
Kral5357 7 Gönderildi: 17 Şubat Paylaş Gönderildi: 17 Şubat Hocam ben de şimdi geçebildim siparişi. Teşekkürler hizmetiniz için. Herkese iyi forumlar dilerim. Esen kalın. Gönderi bağlantısı Sitelerde Paylaş
yunusaktas91 686 Gönderildi: 17 Şubat Paylaş Gönderildi: 17 Şubat 6 saat önce, frknyldrm yazdı: Ahmet hocam bu iş için ciddi emek harcıyor sağ olsun. Ekranda görünen ile baskıdan çıkan bir olmuyor, baskı denemesi yapılarak tasarımda iyileştirmeler yapıyor. Bu iş için gidiş-geliş, yazışma ve telefon trafiği de oluyor muhakkak. Beklediğimize değecek bir kupa olacak inşallah, baskı yapan yer de bu doğrultuda seçildi ve hata kabul edilmeyecek şekilde anlaşılacak. Sabrın sonu selamettir Bu tarz organizasyonlar ciddi emek ve fedakarlık gerektiriyor. Hele işi 1 kişi üstlenirse daha yorucu oluyor. Fotoğraf stüdyosunda basılan alelade kupalardan değil de her ortamda masanın ortasına koyacağımız bir kupa alacağımıza eminim. frknyldrm, Ender ve AhmetCakmak bunu beğendi Yanıtla Gönderi bağlantısı Sitelerde Paylaş
theguywithgolf 25 Gönderildi: 18 Şubat Paylaş Gönderildi: 18 Şubat (düzenlendi) @AhmetCakmak hocam bende siparişi geçtim şimdi. Emeğinize sağlık. Tek bir sorum var: kupayı mikrodalgaya koyabilecek miyiz? Bilginiz var mı acaba bu konuda? Bazı kupalar çatlayabiliyor ya da ısınıp ateş gibi olabiliyor. =) 18 Şubat tarihinde theguywithgolf tarafından düzenlendi AhmetCakmak bunu beğendi Yanıtla Gönderi bağlantısı Sitelerde Paylaş
Kurucu Yönetici AhmetCakmak 5741 Gönderildi: Cuma 07:26 Yazar Kurucu Yönetici Paylaş Gönderildi: Cuma 07:26 8 saat önce, theguywithgolf yazdı: @AhmetCakmak hocam bende siparişi geçtim şimdi. Emeğinize sağlık. Tek bir sorum var: kupayı mikrodalgaya koyabilecek miyiz? Bilginiz var mı acaba bu konuda? Bazı kupalar çatlayabiliyor ya da ısınıp ateş gibi olabiliyor. =) Hocam sublimasyon baskı olduğu için bulaşık makinesine sokmamak gerekiyor sadece, onun dışında problem olmayacaktır. theguywithgolf bunu beğendi Yanıtla Gönderi bağlantısı Sitelerde Paylaş
jrAlpo 33 Gönderildi: Cuma 07:43 Paylaş Gönderildi: Cuma 07:43 Emeğinize sağlık Ahmet abim. Golf kupamız eksikti onu da tamamlayacağız sayenizde ANE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi frknyldrm ve AhmetCakmak bunu beğendi Yanıtla Gönderi bağlantısı Sitelerde Paylaş
Kurucu Yönetici AhmetCakmak 5741 Gönderildi: Cuma 17:35 Yazar Kurucu Yönetici Paylaş Gönderildi: Cuma 17:35 Kupanın son hali bu şekilde. Küçük 1-2 ince işi daha kaldı, onun dışında hazır. Konudaki tasarımda vw silüeti vardı ama baskıda çok iyi durmayınca onu iptal edip fotoğraftaki gibi yaptık. Bence daha şık oldu. HONEY, pretoria, latissimusdorsi ve 4 diğer bunu beğendi Yanıtla Gönderi bağlantısı Sitelerde Paylaş
HONEY 6460 Gönderildi: Cuma 17:39 Paylaş Gönderildi: Cuma 17:39 Kupanın son hali bu şekilde. Küçük 1-2 ince işi daha kaldı, onun dışında hazır. Konudaki tasarımda vw silüeti vardı ama baskıda çok iyi durmayınca onu iptal edip fotoğraftaki gibi yaptık. Bence daha şık oldu. Ellerine saglik cillop olmuş Haftaya sahilde kamp sandalyesi ve masamizi kurup içim testi yapalım AhmetCakmak ve e2e bunu beğendi Yanıtla Gönderi bağlantısı Sitelerde Paylaş
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap