-
Konuyu Görüntüleyenler 0 kullanıcı
Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
-
İletiler
-
Yazan: Akif Nalca · Gönderildi:
Dsg/stronic sanzımana sahip araç sayısı ülkemizde belki de eat,zf cvt vs hepsinden cok daha fazladır. Milyondan fazla araçta bu şanzıman takılı. Dsg bir tork konvertörlü şanzıman kadar uzun ömürlü zaten olamaz. Ama tork konvertorlü sanzıman arıza yapmayacak diye bir kural yok manuel sanzımanın bile arıza çıkarma ihtimali var. Bozulmaz denilen Cvt ler bozuldugunda tamiri dahi yok komple degisim yapmak gerekiyor. Dsg ilk etapta gercekten çok satıldı ve sorunları da o sayıda çokca gündeme geldi. Her gecen zamanda güncelleye güncelleye belirli bir noktaya ulaştı. Özellikle mekatronik arızaları iyice azaldı. Sanırım en son güncellemede ikinci vitese gecme durumu biraz daha geciktirelerek kavrama ömrüne katkıda bulunuldu. Her ilde neredeyse servis dışında yüzlerce dsg sanzıman ellerinden gecmiş ustalar da var. Ama algıyı yıkmak kolay değil. Insanlar vag grubu araçları sevmesine ragmen sırf dsg korkusundan farklı markalara yöneliyor. Cevremde çokca sırf şanzımanı saglam diye golf alacakken civic alan 308 alan var. Doguş çıksa dese ki arkadaş ben şanzımana servis bakımlı olmak kaydıyla 10 yıl 150bin km garanti veriyorum diye resmi açıklama yapsa satışları ve servis bakımlarını en az ikiye katlar -
Yazan: Holigan · Gönderildi:
@MusaaksoyHocam sorununuzun çözülmesine sevindim. Lastik yönünde sıkıntı yoktur, çünkü ben de continental ts860 kullanıyordum, benimkilerde de 2 lastikte üretim tarihi var diğerlerinde yoktu. Hatta lastikleri değiştirdiğim zaman hepsine baktık, doğru takılmıştı. Continental ilginç bir şekilde üretim tarihini sadece 2 lastiğe koymuş. -
Yazan: Musaaksoy · Gönderildi:
@Yehanoha hocam, bahsettiğiniz yere gittim Mustafa hocam sağolsun ilgilendi. Memnun kaldım açıkcası. Sorunum düzeldi gibi 120 üzerine Henüz çıkamadım ama 120 ye kadar güzel durumda -
Yazan: strayder · Oluşturuldu:
Merhaba arkadaşlar. Orjinal medya cihazımda hassas olarak çalışan park sensörüm çinli medya taktıktan sonra zor çalışmaya başladı. Yani arkada birşey olup olmadığını çok geç algılıyor ve tam göstermiyor. Bununla ilgili bir ayar var mıdır?
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap