Hocam maşallah, bence şahane olmuş10 cm tel kısa geliyor. 15-20 cm arası tel ile yapılabilir.
Konu aklıma geldi ve durum aşağıdaki gibi.. örneğini yanıma almadan yaptığım için biraz büyük ve yönünü farklı yapmışım. Çekim acısı ile birebir boyutu yapılabileceğini göstermek istedim. Ekli dosyayı görüntüle 41294
(Yine de belirteyim sağdaki orijinal )
Hiç de fena olmadı bence..
aynı şeyi yapıyorum ben de,tavsiye ederim. lastikçiye gitmeden önce evin önünde tüm kapakları çıkarıp poşete koyuyorum. lastikçiden geri eve gelince de kapakları hazır sökmüşken temizleyip kendim takıyorum. sıfır risk, sıfır kafa karmaşıklığı toplamda 5 dknizi almaz@Seastar76 @futwrf benden tavsiye..
Yukarıda da yazmıştım.
Eğer ki planlı bir lastikçi işiniz varsa kapakları kendiniz söküp öyle gidin. Hem kayboldu yıprandı derdiniz olmaz. Hem de lastikçi 2 dakika da olsa az iş yapmış olması hoşuna gider. Kolay iş de değil yaptıkları aslında.
Lastikçinize danışın. Onlarda genelde ya unutulanlar ya da fazladan bulunabiliyor. 1 tane mutlaka vardır.Merhaba, konuyu hortlatıyorum biraz kusura bakmayın.
Bugün lastikçide bir bijon kapağım fotoğraftaki hasar aldı.
Sağlam şekilde yerine oturuyor fakat deliği biraz büyüdü.
Herhangi bir sorun teşkil edeceğini sanmıyorum fakat ben de bundan sonra sizler gibi kendim sökeceğim. Sizce bu kapağı değiştirmeli miyim?
Kendiniz sökseniz de yine parçalanıyor hocam.Merhaba, konuyu hortlatıyorum biraz kusura bakmayın.
Bugün lastikçide bir bijon kapağım fotoğraftaki hasar aldı.
Sağlam şekilde yerine oturuyor fakat deliği biraz büyüdü.
Herhangi bir sorun teşkil edeceğini sanmıyorum fakat ben de bundan sonra sizler gibi kendim sökeceğim. Sizce bu kapağı değiştirmeli miyim?