-
Konuyu Görüntüleyenler 0 kullanıcı
Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
-
İletiler
-
Yazan: iamalegend · Gönderildi:
Merhaba Arkadaşlar, Sırf bu DSG den korktuğum için 2015 yılında manuel vites Golf almıştım, bildiğiniz gibi DSG ilk çıktığında 6 ileri ıslak, daha sonra 7 ileri kuru ya döndü ve maalesef ekonomi için DSG nin içine ettiler (bu benim görüşüm), 6 ileri ıslak kullananlarda yaşanılan sorunlar, 7 ileri kuruya göre neredeyse hiç yok diyebiliriz. Bu şartlar altında DSG ye (kuru olan için diyorum) en iyi demek hata olur, bana göre en iyi şanzıman şüphesiz tork konvektörü mimarisine sahip olan (şimdilik) ZF8 dir , Çift kavramalılardan ise PDK dır. Belirtmeden geçemeyeceğim, keşke Golf ler DQ250 DSG ile gelse, işte o zaman tadından yenmez. Saygılar. -
Yazan: smhk · Gönderildi:
Suyun yağa yağın suya karışması gibi bir durum söz konusu olabilir. Soğutma sistemine baktırmanızda fayda var. Ayrıca subap zamanlaması ile ilgili de olabilir. -
Yazan: ZaGani · Oluşturuldu:
Arkadaşlar merhaba Gateway kısmında aşağıda temsili olarak eklediğim gibi bir hata gördüm. + kulakçık çalışıyor. Fakat , tusa basinca ışık siddeti artıyor. Işık anahtarı 0 konumunda hataya düşmüyor. Belli ki ışık ayariyla ilgili bir sorun var. Bu butonla ilgili gerekli ayarlari veya duzeltmeleri nereden bulup yapabilirim? Işık ayarı vs var midir acaba? Yardimci olabilirseniz sevinirim. -
Yazan: ismailkynr · Oluşturuldu:
Merhaba arkadaşlar 2013 model 1.2 tsi dsg aracım var 120.000 km de. son zamanda araçta beyaz duman atma gibi bir sorun baş gösterdi. Başlarda hava soğuk olduğu içindir dedim ama şimdi fark ettim ki motor ısınınca da geçmiyor. soğutma sıvısını kontrol ettiğimde eksilme göremiyorum. Servise gitmeden önce kontrol etmem başka birşey var mıdır ? bir de bu konu ile alakalı istanbul şişli yakınlarında önerebileceğiniz servis var mıdır ? -
Yazan: KAPTAN · Gönderildi:
@Cem hocam 2015 yılından beri golf dsg kullanıyorum,çok şükür hiçbir arıza vs olmadı
-
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap