Rx7 103 Oluşturuldu: 6 Ekim 2020 Paylaş Oluşturuldu: 6 Ekim 2020 Cümleten hayırlı akşamlar. Meteoroloji uyarısı var. 8-9 Ekim 2020 tarihinde trakya ve marmarada dolu yağışı beklentisi varmış. Önlemimizi alalım. Alpyaman ve erty bunu beğendi Yanıtla Gönderi bağlantısı Sitelerde Paylaş
berke05 67 Gönderildi: 6 Ekim 2020 Paylaş Gönderildi: 6 Ekim 2020 Perşembe günü yağması yüksek ihtimal. Araçlarımızı genel olarak kapalı yerlere, duvar altlarına bırakmaya özen gösterelim. Umarım hiç kimsenin aracı zarar görmeden atlatırız. Rx7 ve furkanmk7 bunu beğendi Yanıtla Gönderi bağlantısı Sitelerde Paylaş
ogzogz 2822 Gönderildi: 6 Ekim 2020 Paylaş Gönderildi: 6 Ekim 2020 Bir yerde çarşamba-perşembe diyor bir yerde cuma. Sonuç olarak adı üstünde hava tahmini.. Aşağıdaki görsele göre çarşamba günü de şiddetli yağışlar görünüyor.. http://www.meteoearth.com/#/,28.12,41.21,14.14,2,1,1,0,0,0,time=1602022440 Çarşamba da sürpriz yapabilir. Tedbirli olmakta fayda var. Rx7 ve erty bunu beğendi Yanıtla Gönderi bağlantısı Sitelerde Paylaş
frknyldrm 4302 Gönderildi: 7 Ekim 2020 Paylaş Gönderildi: 7 Ekim 2020 İş işten geçtikten sonra "şu gün de yağabilir" haberleri bana hiç inandırıcı gelmiyor ama korkumuzdan girdik kapalıya mecbur. Gönderi bağlantısı Sitelerde Paylaş
Alii 1363 Gönderildi: 7 Ekim 2020 Paylaş Gönderildi: 7 Ekim 2020 Kapalı garajı olanlar kapalıya, olmayanlar battaniyelere sarsın. Lane Assist Retrofit düşünenler ön camlarını açık bırakabilir superkartal, bf417, ack937 ve 13 diğer bunu beğendi Yanıtla Gönderi bağlantısı Sitelerde Paylaş
Rx7 103 Gönderildi: 8 Ekim 2020 Yazar Paylaş Gönderildi: 8 Ekim 2020 Galerimize hoşgeldiniz Alpyaman bunu beğendi Yanıtla Gönderi bağlantısı Sitelerde Paylaş
seferhasdemir 126 Gönderildi: 8 Ekim 2020 Paylaş Gönderildi: 8 Ekim 2020 On 07.10.2020 at 10:08 AM, Aliiii yazdı: Kapalı garajı olanlar kapalıya, olmayanlar battaniyelere sarsın. Lane Assist Retrofit düşünenler ön camlarını açık bırakabilir Seastar76 bunu beğendi Yanıtla Gönderi bağlantısı Sitelerde Paylaş
GodThread 552 Gönderildi: 8 Ekim 2020 Paylaş Gönderildi: 8 Ekim 2020 @Aliiii ben kapalıdan çıkartayım o zaman metinkar ve Alii bunu beğendi Yanıtla Gönderi bağlantısı Sitelerde Paylaş
Alii 1363 Gönderildi: 8 Ekim 2020 Paylaş Gönderildi: 8 Ekim 2020 @GodThread İyice sarıp sarmala o zaman hocam, sadece ön cam açık kalsın frknyldrm ve GodThread bunu beğendi Yanıtla Gönderi bağlantısı Sitelerde Paylaş
GodThread 552 Gönderildi: 8 Ekim 2020 Paylaş Gönderildi: 8 Ekim 2020 @Aliiii otoparkta halledeyim o zaman sarayım komple oyle çıkartayım aracı Alii ve frknyldrm bunu beğendi Yanıtla Gönderi bağlantısı Sitelerde Paylaş
guvenc 286 Gönderildi: 7 Nisan Paylaş Gönderildi: 7 Nisan (düzenlendi) Rastgeldiğim radyo haberrine göre: " İstanbul ve civarı için 4 derece hava sıcaklığı düşecek ve dolayısıyla yağış doluya çevirebilir "uyarısı yapıyordu! Haberin doğruluğunu hava durumu verilerini paylaşan sitelerden bakamadım. İstanbul ve civarındaki bulunan arkadaşları haberdar etmek istedim. 7 Nisan 2021 .yani taze haber 7 Nisan tarihinde guvenc tarafından düzenlendi Mmt0634, Egehan ve krym bunu beğendi Yanıtla Gönderi bağlantısı Sitelerde Paylaş
Alpyaman 1675 Gönderildi: 7 Nisan Paylaş Gönderildi: 7 Nisan guvenc, krym ve Mmt0634 bunu beğendi Yanıtla Gönderi bağlantısı Sitelerde Paylaş
Alpyaman 1675 Gönderildi: 7 Nisan Paylaş Gönderildi: 7 Nisan Aramızda Halkalı İkitelli tarafında olup dolu çekincesi var ise bulunduğum siteye getirebilir yardımcı olurum eğer kapalı otopark sorunu yaşanırsa guvenc, cakirme, Alii ve 3 diğer bunu beğendi Yanıtla Gönderi bağlantısı Sitelerde Paylaş
Beyransever 166 Gönderildi: 7 Nisan Paylaş Gönderildi: 7 Nisan Haftasonu için Kapadokya’ya gidiyorum.Sırf bu yolculuk için kar lastiklerini tekrar istettim depodan.Zira Cumartesi-Pazar yoğun karlı gösteriyor Nevşehir-Yozgat-Kayseri civarlarını.Bu mevsimde çok da görülmemiş şekilde kısa sürede sıcaklık düşüşleri ve kuvvetli rüzgarlar olacak. Gönderi bağlantısı Sitelerde Paylaş
caglar_61 744 Gönderildi: 7 Nisan Paylaş Gönderildi: 7 Nisan Es kaza Ankaraya da yağmaz değil mi? Gönderi bağlantısı Sitelerde Paylaş
Beyransever 166 Gönderildi: 7 Nisan Paylaş Gönderildi: 7 Nisan @caglar_61 hocam her türlü havada kar görülür ama yüksekleri kar alır. Gönderi bağlantısı Sitelerde Paylaş
srkns 19 Gönderildi: 7 Nisan Paylaş Gönderildi: 7 Nisan İstanbul için dolu değil de lodos uyarısı veriyordu sabah radyoda denk geldim, çatı uçmaları vs. karşı araçları koruyun diyorlardı.. yakınımdaki avm otoparkına bırakıyorum bu gibi durumlarda henüz bir uyarı almadım ama gece kalmasından dolayı, sanırım tek değilim. Gönderi bağlantısı Sitelerde Paylaş
caglar_61 744 Gönderildi: 7 Nisan Paylaş Gönderildi: 7 Nisan @srkns orası iyiymiş burda ankamallda hemen tekere kilit takıyorlar Gönderi bağlantısı Sitelerde Paylaş
caglar_61 744 Gönderildi: 7 Nisan Paylaş Gönderildi: 7 Nisan @Beyransever hocam pazartesi ankaradan konyaya gideceğim yazlıklara geçip öyle gitmeyi planlamıştım yanlış mı yapıyorum yoksa Gönderi bağlantısı Sitelerde Paylaş
Beyransever 166 Gönderildi: 7 Nisan Paylaş Gönderildi: 7 Nisan @caglar_61 sıkıntı olmaz bence sistem pazartesi gücünü yitiriyor gibi görünüyor.Haftasonu aynı güzergahı kar lastiksiz önermem ama. Gönderi bağlantısı Sitelerde Paylaş
caglar_61 744 Gönderildi: 7 Nisan Paylaş Gönderildi: 7 Nisan @Beyransever çok teşekkürler hocam Gönderi bağlantısı Sitelerde Paylaş
vomgti 18 Gönderildi: 8 Nisan Paylaş Gönderildi: 8 Nisan @Rx7 önlemi aldık şirkete araç ile geldik bundan sonrası bakalım nasip. Gönderi bağlantısı Sitelerde Paylaş
Beyransever 166 Gönderildi: 11 Nisan Paylaş Gönderildi: 11 Nisan Uçhisar, Kapadokya’dan herkese selamlar. 11 Nisan 2021 ve yaklaşık 30-35 cm kar yağdı. Geri taktırdıpım kar lastikleri sayesinde hiç problem yaşamadım. Kışa selam olsun.Aralık’ta tekrar buluşmak üzere. CanKay84, HONEY, zulalyol ve 3 diğer bunu beğendi Yanıtla Gönderi bağlantısı Sitelerde Paylaş
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap